Jõusaal ja magamine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaal ja magamine
- This topic has 15 replies, 13 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
subertoz.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2007 at 6:58 p.l. #9284
Anonüümne
GuestMul oleks selline küsimus, et kui ma tegin teisipäeval korraliku trenni ja siis magasin nyyd kahe päeva jooksul kokku umbes ainult 8 tundi ja kui täna jõsuaali läksin siis oli väga loid tunne proovisin isegi kangi rinnalt suruda läks 75 kg ära , esmaspäeval suudsin teha 85kg kas see võib magamisest tingitud olla et lihas on väga nõrgad v kuidas õelda…
Natuke loll küsimus on aga tahaks lizalt teada mida teised sellest arvavad..
Või on äkki selles probleem, et olen ennast üle pingutanud kuidagi ?
Aitäh Tähelepanu Eest!
jaanuar 4, 2007 at 7:01 p.l. #100596klubikas
MemberSiin pole väsimuses kaheldagi. 4 tundi 48 tunni kohta on meeletult vähe. Normaalne oleks 16 h 48 h kohta
jaanuar 4, 2007 at 7:05 p.l. #100600theONE1
MemberEi ole mõtet trenni minna kui saa ennast vajalikul määral treenida ja oled väsinud! Puhka välja, sellest ei juhtu midagi kui mõned päevad rohkem jõusaalist puhkad!
jaanuar 5, 2007 at 7:39 e.l. #100629greenu
Memberürita ikka päevas 8 h magada …. siis puhkad välja … antud juhul oli sul suht kindlalt vähesest magamisest see probleeme…
jaanuar 5, 2007 at 9:35 e.l. #100645Anonüümne
GuestAitäh vastuste eest, eile läksin igastahes 22:00 magama ja magasin 11 hommikul nüüd on kyll hea olla korralikult välja puhanud ennast:)
jaanuar 5, 2007 at 9:41 e.l. #100647rantel
MemberMina olen kuulnud et kindlasti oleneb kõik sellest et millal magama lähed.
Näiteks kui lähed magama õhtul kell 10 ja magad ütleme 8h… või kui lähed magama õhtul kell 12 ja magad 8h, siis rohkem puhanud oled siis kui oled magama läinud kell 10.
Peaks olema siis nagu “iluuni”.
jaanuar 5, 2007 at 9:48 e.l. #100648Anonüümne
GuestMina olen kuulnud et kindlasti oleneb kõik sellest et millal magama lähed.Näiteks kui lähed magama õhtul kell 10 ja magad ütleme 8h… või kui lähed magama õhtul kell 12 ja magad 8h, siis rohkem puhanud oled siis kui oled magama läinud kell 10.
Kusjuures on ka nii.. Ma tegin esmaspäeval korraliku trenni ja ei saanud magama ennem kui hommiku kella 7-st ja magasin mingi poole 2-ni ja kõik lihased olid hommiku jubedalt valusad ja üldse polnud välja puhanud nagu polekski maganud..
jaanuar 5, 2007 at 10:24 e.l. #100652matti
MemberMina olen kuulnud et kindlasti oleneb kõik sellest et millal magama lähed.Näiteks kui lähed magama õhtul kell 10 ja magad ütleme 8h… või kui lähed magama õhtul kell 12 ja magad 8h, siis rohkem puhanud oled siis kui oled magama läinud kell 10.
Jah,1 tund enne kelle 12 on sama mis 2 tundi peale 12.
jaanuar 5, 2007 at 10:37 e.l. #100655BULDOOSER
MemberMul oleks selline küsimus, et kui ma tegin teisipäeval korraliku trenni ja siis magasin nyyd kahe päeva jooksul kokku umbes ainult 8 tundi ja kui täna jõsuaali läksin siis oli väga loid tunne proovisin isegi kangi rinnalt suruda läks 75 kg ära , esmaspäeval suudsin teha 85kg kas see võib magamisest tingitud olla et lihas on väga nõrgad v kuidas õelda…Natuke loll küsimus on aga tahaks lizalt teada mida teised sellest arvavad..
Aitäh Tähelepanu Eest!
Maga palju tahad , aga kui iga trenn hakkad maksimumi (eeldan , et 85 on max)”proovima” siis see loid tunne jääbki kestma.
jaanuar 5, 2007 at 1:05 p.l. #100674Archangel
MemberEks see ole väga tihti sinus endas ka kinni.
Keha ja mõistus on kaks erinevat asja. Vägagi tihti on nii, et keha on nii läbi kurnatud, et jõua enam liigutadagi, aga mõistus on ikka veel ergas ja und ei pruugi tullagi. Kui tahad, et keha areneks siis vaata, et sa ennast muude asjadega nii väga ei piinaks. Kui tööl jama, suhetega jama ning raha vähe siis on peas niipalju probleeme, et kogu energia läheb ajutööle.
Ise üritan ikka 8h kätte saada. Vahest on tegemist ja ei jõua, vahest on vaba aega rohkem ning magab lausa topelt.
Kulturistile oleks minu magamiskava jubeduse tipp. Kuna töötan öösiti ning kunagi ei saa samal ajal magama. Enamasti jõuab voodisse kuskil 4-7 ajal hommikul. Ja magab sinna 2-4 kanti päeval.(Kuigi ma tean ühte kulturisti kes vägagi hästi sellega hakkama saab.
??:”>)jaanuar 6, 2007 at 8:07 p.l. #100814-advanced-
MemberMul oleks selline küsimus, et kui ma tegin teisipäeval korraliku trenni ja siis magasin nyyd kahe päeva jooksul kokku umbes ainult 8 tundi ja kui täna jõsuaali läksin siis oli väga loid tunne proovisin isegi kangi rinnalt suruda läks 75 kg ära , esmaspäeval suudsin teha 85kg kas see võib magamisest tingitud olla et lihas on väga nõrgad v kuidas õelda…Natuke loll küsimus on aga tahaks lizalt teada mida teised sellest arvavad..
Aitäh Tähelepanu Eest!
Puhkamine (magamine) pidi jah väga tähtis olema, kuna just puhkamise ajal kasvab lihas. kui ikka tõesti korralikult välja ei maga siis on tõesti raske järgmine päev trenni teha. endal oli praegu nii et kooli ajal magasin u. 5-6 tundi päevas ja nädala lõpuks olin vahel nagu laip. nüüd vaheajal läksin tavaliselt 2-3 ajal magama ja põõnasin julmalt 1-2ni välja. palju parem tunne on.
jaanuar 6, 2007 at 8:39 p.l. #100817roulling
MemberMina olen kuulnud et kindlasti oleneb kõik sellest et millal magama lähed.Näiteks kui lähed magama õhtul kell 10 ja magad ütleme 8h… või kui lähed magama õhtul kell 12 ja magad 8h, siis rohkem puhanud oled siis kui oled magama läinud kell 10.
jah see on väga õige kusjuures, vanarahvas ütleb et kella 10 kuni kella 2ni öösel pidi olema tähteda seisund kõige parem mingit viisi magamisele:Dja need 4h und pidid võrduma samaga kui kell 12 magama minna ja kell 8 äragta ja kusjuures olen proovind ja see isegi vastas mu suureks üllatuseks tõele
jaanuar 6, 2007 at 8:42 p.l. #100818roulling
Memberaga kusjuures ma magan enamasti max 6h ja sellest ajast kui nädal tagasi suitsu maha jätsin
on mul energiat niipalju üle ka, et ma ei tea kuhu see panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tõesti kuus tundi ja veel vähemgi piisab mulle ilusti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2007 at 8:59 p.l. #100820Kuup
Memberjah see on väga õige kusjuures, vanarahvas ütleb et kella 10 kuni kella 2ni öösel pidi olema tähteda seisund kõige parem mingit viisi magamisele:Dja need 4h und pidid võrduma samaga kui kell 12 magama minna ja kell 8 äragta ja kusjuures olen proovind ja see isegi vastas mu suureks üllatuseks tõele
jaanuar 6, 2007 at 9:30 p.l. #100826QWE8
MemberEi tea. kooli ajal lähen kell 10 magama, ärkan kell 7 ja maru unine. Iga jumala lõuna magan. Sama kehtib ka puhkepäeva kohta, kui ikka 11 tundi(peale rasket trenni isegi rohkem) täis ei maga, siis kisub lõuna ajal uniseks, õhtu poole läheb uni muidugi üle. Väga imelik.Võibolla, on sul midagi viga, aga vajaliku une pikkus, nagu ka kõik muud asjad on väga individuaalsed, mõnele piisab 5h mõnele 10, ma pole päris kindel, aga seda asja saab vist kindlaks ka määrata, palju keegi täpselt magama peaks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.