Jõusaal ja kiirus
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
robocop.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2011 at 8:41 e.l. #7914
joco
Membertere , oleks küsimus selline ,et kuidas saab jõusaalis kiirust treenida , mõtlen ,et jalgade ja käte lõõkide kiirust arendada. Kas tuleks teha kergete raskustega harjutusi ja kiiresti ,ehk näiteks nõksuga või hakta venitama
? Siis küsiks veel ,et kas sellel ajal valku võib ka kasutada , ise olen jõusaalis käinud u. aasta ja peale. Vorm on hea ,aga kiirus kaob vaikselt ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2011 at 11:22 e.l. #314973casparj7b
MemberÜldise kiiruse jaoks väga head harjutused on rinnale võtt , rebimine , lõuaalla kiired tõmbamsied ning ka tõukamine(jalad harki või jalad koos) . Ise kasutan veel pörkega või lihtsalt väga kiiret rinnalt surumist , raskused hoian üldiselt parajad ,et jõuaksin kõike enam vähem 5kordust teha ja kas 4 või 5 seeriat . Jalgadele kiiruse tegemsieks soovitaks kas poolkükki kiire tõusuga , kõrgemat kasti kükki sammuti kiire tõusuga või siis lihtsalt kiiremat täiskükki , nedes harjutustes hoian ma raskused sellsied et jõuaksin 4-8 kordust teha ja 4-5 seeriat . Jalgadele pakuks ka veel välja kangi või hantliga kükist ülesshüpped . Vähemalt neid harjutusi kasutan mina kiiruse ja plahvatus jõu tegemiseks .
september 28, 2011 at 12:21 p.l. #314981kristen.
MemberÜldise kiiruse jaoks väga head harjutused on rinnale võtt , rebimine , lõuaalla kiired tõmbamsied ning ka tõukamine(jalad harki või jalad koos) . Ise kasutan veel pörkega või lihtsalt väga kiiret rinnalt surumist , raskused hoian üldiselt parajad ,et jõuaksin kõike enam vähem 5kordust teha ja kas 4 või 5 seeriat . Jalgadele kiiruse tegemsieks soovitaks kas poolkükki kiire tõusuga , kõrgemat kasti kükki sammuti kiire tõusuga või siis lihtsalt kiiremat täiskükki , nedes harjutustes hoian ma raskused sellsied et jõuaksin 4-8 kordust teha ja 4-5 seeriat . Jalgadele pakuks ka veel välja kangi või hantliga kükist ülesshüpped . Vähemalt neid harjutusi kasutan mina kiiruse ja plahvatus jõu tegemiseks .Tere kõblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
september 28, 2011 at 12:28 p.l. #314983lkv
Memberseptember 28, 2011 at 4:41 p.l. #314992kristen.
Memberhead harjutused kõik
september 28, 2011 at 7:32 p.l. #315015joco
Memberolge te tänatud .
oktoober 1, 2011 at 4:52 p.l. #315411robocop
MemberVot see on teema juba
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.