Skip to main content

Jõusaal ja jalgpall.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Jõusaal ja jalgpall.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    absolute
    Member

Talvel kui jalkahooaega polnud tegelisin ca kuu pmst ainult jõusaaliga, nüüd hakkas peale jalgpallihooaeg aga samas tahaks tegeleda ka jõusaaliga.

Et kas pmst 4-5 päeva nädalas ca 6km päevas hakkab ka lihaseid rasva kõrvalt sööma, ja kui ma käiks nende päevade kõrvalt kasvõi korra nädalaski jõusaalis kas see midagi aitaks ?

sass01
    Member

See kas hakkab lihaseid s66ma oleneb sellest, kas su kaloraaz yletab tarbimise,

s66 rohkem ja 1 kord j6usaali on kasuks ikka, aga hea oleks kuskil 3 korda k2ija n2dalas, et toimuks m2rgatav areng.

Bodybumpa1
    Member

No seda küll, et kui tahab suuremat lihast arendada siis jääb 1-st korrast väheks. Kuigi 1 kord annab natuke ikka juurde ning ma omaltpoolt soovitan teha kiirust.

Lisa endale mingid kätekõverdused, tee kõhulihaseid ja seljalihaseid.

-Egert
    Member

Mis eesmärgil üldse jõusaalis käia tahad?

Bodybumpa1
    Member

Ilmselgelt ootab kiiret lihaskasvu ja kiiruse tulekut et siis jalkas skoorida. Aga seda jah ei juhtu nii pea.

absolute
    Member

kõige tähtsam hetkel ikka jalgpall, ja ega lihaste kasv ka halba ei teeks.

Tahaks lihtsalt nii, et kuna tänu jalgpallile saab pekki maha higistada küll, et saaks ka natuke lihast, et ennast täiesti kõrendiks ei jookseks.

Ja kas see 1 kord üldse midagi annaks nädalas ?

Bodybumpa1
    Member

Midagi ta kindlasti annab, peki saad sa maa nii et sööd tervislikumalt ja teed kõvasti trenni. Suuri muutusi pole, kuid sa saad ikkagi natuke juurde. Vana sa muidu oled?

Bodybumpa1
    Member

Ning kaua oled trennis käinud? ( Jalkas )

Vilps
    Member

Talvel kui jalkahooaega polnud tegelisin ca kuu pmst ainult jõusaaliga, nüüd hakkas peale jalgpallihooaeg aga samas tahaks tegeleda ka jõusaaliga.

Et kas pmst 4-5 päeva nädalas ca 6km päevas hakkab ka lihaseid rasva kõrvalt sööma, ja kui ma käiks nende päevade kõrvalt kasvõi korra nädalaski jõusaalis kas see midagi aitaks ?

See on normaalne, kui hooaeg käib, siis tuleb ka jõusaalis käia. Kui tõesti on vutt esikohal, siis kaks korda nädalas jõusaalis ning terve keha mõlemal korral läbi võtta. Kindlasti võiksid ka jooksmas käia. Kui sul toitumine on korras, kaloraaž negatiivne pole, siis ära oma lihaste pärast muretse. Kõik nii kärmelt ka ei käi.

absolute
    Member

vanust 14 . kohe 15, mängid jalgpalli nüüd ca 2 aastat, jõusaalis käinud vb 2 kuud.

aga kui mängin vähemalt 3 korda nädalas minimaalselt vutti ja iga kord ca 5-6 kilti, kas peaks ikka veel jooksmas käima ?

Selle jõusaali 2 korda nädalas saaks vb isegi ära korraldada.

Bodybumpa1
    Member

Soovitan mitte minna jooskma lisaks. Selle jõuka koha pealt, et võid käia kui suudad 2 korda, aga kui tunned liigset väsimust tõmba see jõuka kordade arv 1 peale. Muidu on ülekoormus kiire tulema

absolute
    Member

okei üritan vähemalt korra ära käia ja siis vähemalt 2h olla ja kõik lihased korra läbi teha.

Vilps
    Member

vanust 14 . kohe 15, mängid jalgpalli nüüd ca 2 aastat, jõusaalis käinud vb 2 kuud.

aga kui mängin vähemalt 3 korda nädalas minimaalselt vutti ja iga kord ca 5-6 kilti, kas peaks ikka veel jooksmas käima ?

Selle jõusaali 2 korda nädalas saaks vb isegi ära korraldada.

Hmm….14..Siis ma jätaks selle jõusaali esialgu üldse ära, jõuad sellega tegeleda küll ja küll ning kui sul on staaži nii vähe, siis sellest ühest korrast nädalas sul suurt kasu kindlasti pole, et mingit taset hoida. Üldjuhul käiakse jooksmas vuti hooajal, aga soovitan sul pigem ma treeneriga rääkida, kes tunneb sind paremini.

Bodybumpa1
    Member

Vilps, mismõttes et kui ta on 14, siis jätaks selle jõuka hetkel ära? Ega vanus ei pane asjale punkti. Kui ta suudab jõusaali ilma vigastusetta teha siis on kõik korras. See kasvu teema on ju müüt mida ei tasuks uskuda.

-Egert
    Member

Asi pigem selles, et praeguses vanuses ta kasvab korraliku toitumisega niigi.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.