Jõusaal ja algus kõigega.
- This topic has 22 replies, 14 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
Kurupt.
-
AutorPostitused
-
detsember 19, 2006 at 1:34 p.l. #98891
phoe
Memberväga hull ikka. proovi seda petijooki rohkem juua, ehk siis hakkab lihas kasvama
detsember 19, 2006 at 2:28 p.l. #98898taasver
MemberHakka kõigepealt trennis käima vaikselt, nii et ei teed peamiselt vaid põhiharjutusi, kuna kui sa varem trennis ei ole käind siis algul pole mõtet palju asju teha, sest kiiresti edasi arened igatahes. Valku võid ju ka osta aga esmalt soovitan hoopis osta peale trenni toiduks pakk kohupiima.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üks 250g pakk on täpselt paras ära süüa. Ise sõin varem pikka aega kohupiima peale trenni ja soovitan sul ka esijalgu nii teha
??:”>detsember 19, 2006 at 8:15 p.l. #98935-advanced-
MemberHakka kõigepealt trennis käima vaikselt, nii et ei teed peamiselt vaid põhiharjutusi, kuna kui sa varem trennis ei ole käind siis algul pole mõtet palju asju teha, sest kiiresti edasi arened igatahes. Valku võid ju ka osta aga esmalt soovitan hoopis osta peale trenni toiduks pakk kohupiima.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üks 250g pakk on täpselt paras ära süüa. Ise sõin varem pikka aega kohupiima peale trenni ja soovitan sul ka esijalgu nii teha 
ok.üritan siis peale trenni rohkem valgurikast süüa.
detsember 19, 2006 at 8:20 p.l. #98938-advanced-
MemberLoomulikult on see individuaalne.Kuigi,minu arvates liigitud sina antud juhul sinna erandite poole peale.,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah. kiire ainevahetus paistab mul küll olevat. üritan süües natuke ´juurde võtta. võibolla ostan ikka valku ka.
detsember 19, 2006 at 8:21 p.l. #98941-advanced-
MemberSelles suhtes et kui mina nüüd oma arvamust avaldan, siis on nii et minu arust ei pea üldse mingeid lisaasju tarbima, mina hakkasin mingi aeg lihtsalt tarbima energiataastajat ja seda ka ainult jooksu pärast, jõusaali koha pealt ei ole vaja olnud, sest lihtsalt ei ole prioriteet mingit suurt lihasmassi saavutada. Nii et minu arust hakka lihtsalt millegagi peale, söö samamoodi edasi ja kõik on ok, muidugi mingite ajavahemike tagant pead muutma natuke toitumist ja ka trenni.Aga mida sa üldse saavutada tahad?
sooviks kaalus umbes 5 kg juurde võtta ja lihaseid kasvatada.
detsember 19, 2006 at 8:22 p.l. #98942-advanced-
MemberProteiini veel aga selle kreatiiniga oota küll paar aastat raudselt!vb proovin selle proteiini ikka ära siis.
detsember 19, 2006 at 9:09 p.l. #98944Tasuja89
MemberMa arvan, et sa oleksid võinud kohe trenniga alustada ning samal ajal toitumist parandada. Egas jah ilma trennita ei taha kilod suurt tulla. Võta korralik treeningkava-tee sellega. Mul hakkas kaal tõusma hüppeliselt kuskilt peale 2-3kuud( kehakaal tõusis kuuga vähemalt 4-5kilogrammi). Ise olen samuti 17. Et oota vähe nende toidulisanditega ja tee korralikult trenni. Ära unusta puhkust sealjuures.
detsember 20, 2006 at 9:00 e.l. #98966Kurupt
Memberma ei viitsinud teisi postitusi läbi lugeda(sry). loodan et ei ole juba sama vastust antud talle.
Jõusaal ongi hea abivahend JUURDE VÕTMISEKS. miks peaks enne jõusaali minekut juurde võtma?
Jõusaali külastamise peale mõeldes on PÕHILINE alla suruda oma ego. Kui sisended jõusaali, siis jäta ego uksepeal maha!
Astu julgelt treeneri juurde ning räägi oma eesmärkidest, usu mind ta aitab sul neid saavutada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.