Jõusaal hommikuti
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jõusaal hommikuti
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
S.S.
-
AutorPostitused
-
juuni 4, 2010 at 4:06 p.l. #22195
S.S
MemberKuna suvi on käes ning kool enam ei sega, siis mõtlesin, et hakkan käima hommikuti enne tööd jõusaalis. Varem olen käinud ainult päeva keskel ning mitte kuidagi ei oska oma toitumiskava ümber teha pannes trenni hommikule. Suurim küsimus on ilmselt, kas süüa hommikul enne trenni tavalist hommikusööki või võtta lihtsalt valgusheik? Trenni tahaks minna kuskil 9-10 hommikul. Trenni teen 3x nädalas ning postitan ka enda praeguse toitumiskava.
1. Hommikusöök kell 06:00
6 munavalget ning 3 kollast
Kohv vahukoorega
Piim
Tomat
Kurk
2. Lõunaoode kell 10:00
250g kohupiimapastat
3. Koolilõuna kell 13:00
Liha
Salat
Riis, tatar, kartul
Piim
Leib
Enne trenni 15:00
3spl proteiinipulbrit
2-3spl dextrot, segada veega shakeks
1 tbl kofeiini
15-30 min peale trenni orienteeruvalt 17.30
4-5 spl. kerge kuhjaga proteiini
30-40g dextrot+ puuvili
4. Õhtusöök 19.00
Liha
Salat
Riis, tatar, kartul
Piim
Leib
5. Enne magamaminekut 22:00
250g kohupiima pähklivõiga
Taimetee
juuni 4, 2010 at 5:00 p.l. #267761Nesatur
MemberMiks võtta munakollased välja?
Ja niisama küsin, et mis see taimetee on?
juuni 5, 2010 at 10:27 e.l. #267779Kristjan-Johannes Konsap
MemberMinu tagasihoidliku arvamuse kohaselt võiks piirduda mõne kaloririkka kuid samas mahult tagasihoidliku hommikusöögiga. Nt. puder+omlett/kohupiim.
Kui ise olen sunnitud kohe peale hommikusööki trenni minema, ei hakka ma mingit üleliigset rasva või salatit endale sisse ajama. Nii oleks ainult raskem trenni teha. Selle asemel tarbin mingi kergeminiseeditava valguallika(kindlasti mitte liha) ja süsivesikuid, sest natukene süskareid tarbin ka enne õhtust trenni, ammuks siis hommikul, kui ma lähen neid kohe kulutama.
juuni 5, 2010 at 10:38 e.l. #267781matjusm
MemberKäin ise tavaliselt hommikul trennis ning minu hommikusöök on müsli valgupulbriga, jogurt ning õun, vahest ka üks võileib sinna otsa. Umbes tund pärast seda kui viimane asi on kurgust alla läinud olen ma kangi tõstmas.
juuni 5, 2010 at 11:34 e.l. #267782Raivo Piiber
MemberKuna ise teen trenni kell 9 hommikul, siis hommikusöögi söön ca 7.15-7.30. Tavaliselt on see puder erinevate lisanditega, kõrvale piim ja kohv.
juuni 5, 2010 at 2:00 p.l. #267785kuuliks
MemberMina enne hommikust trenni ei söö üldse.
juuni 5, 2010 at 3:06 p.l. #267787S.S
MemberMina enne hommikust trenni ei söö üldse.Tühja kõhuga pole minu arust just kõige parem trenni teha. Aitäh teistele nõuannete eest.
Taimetee on täiesti tavaline tee. Nt. kibuvitsa- või kummelitee.
juuni 5, 2010 at 5:06 p.l. #267792kuuliks
MemberTühja kõhuga pole minu arust just kõige parem trenni teha. Aitäh teistele nõuannete eest.Taimetee on täiesti tavaline tee. Nt. kibuvitsa- või kummelitee.
See oleneb ka inimesest ja on individuaalne.
juuni 5, 2010 at 5:28 p.l. #267794Arx07
MemberSee oleneb ka inimesest ja on individuaalne.Kõige rohkem oleneb, mis trennist jutt on. Jõusaali kindlasti söömata minna ei tasu. Jooksma aga tasub.
juuni 5, 2010 at 8:11 p.l. #267800hehee
MemberJooksma aga tasub.Personaal- ja jõusaalitreener Fred Antson sõnab konkreetselt: “Hommikune tühja kõhuga aeroobne treening on halb idee!” Miks? Hommikuti on terve inimese stressihormooni kortisooli tase ööpäeva kõrgeim, tühja kõhuga treenides tõuseb see veelgi – tulemuseks on lisaks rasvade põletamisele ka lihasvalkude lagunemine ja kokkuvõttes aeglustab see ainevahetust.
juuni 6, 2010 at 4:40 e.l. #267811Arx07
MemberPersonaal- ja jõusaalitreener Fred Antson sõnab konkreetselt: “Hommikune tühja kõhuga aeroobne treening on halb idee!” Miks? Hommikuti on terve inimese stressihormooni kortisooli tase ööpäeva kõrgeim, tühja kõhuga treenides tõuseb see veelgi – tulemuseks on lisaks rasvade põletamisele ka lihasvalkude lagunemine ja kokkuvõttes aeglustab see ainevahetust.Well, nagu ma olen aru saanud siis Ott Kiivikas näiteks teeb(vähemalt dieedi ajal küll) hommikuti aeroobset enne sööki. Kui see “halb idee!” oleks siis vaevalt seda ta teeks.
juuni 6, 2010 at 9:05 e.l. #267817kuuliks
MemberKõige rohkem oleneb, mis trennist jutt on. Jõusaali kindlasti söömata minna ei tasu. Jooksma aga tasub.Ma just aeroobsest treeningust ntx BodyCombatit ei suuda tühja kõhuga teha, kui aga jõusaalis hakkasin käima, siis ka treener ise ei söönud hommikuti ja tegi mulle sellise kava, et esimene söök pärast trenni. Kindlasti, kes on harjunud sööma, see peab sööma.
juuni 6, 2010 at 11:50 e.l. #267829Sarge
MemberSööma peab nagunii. Ja S.S’i hommikusöögis on väga minimaalsel määral süsivesikuid. Peaksid suurendama oma süsivesikute osakaalu hommikusöögis.
juuni 6, 2010 at 4:22 p.l. #267843S.S
MemberSööma peab nagunii. Ja S.S’i hommikusöögis on väga minimaalsel määral süsivesikuid. Peaksid suurendama oma süsivesikute osakaalu hommikusöögis.Miks?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.