Jõusaal
- This topic has 33 replies, 19 voices, and was last updated 20 years, 7 months tagasi by
eintsius.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2005 at 6:08 p.l. #54024
Makaveli
MemberPekke saab ka mujal vähendada, nimelt tahan treenida ikka jõudu.Et kättes oleks jõudu jne…
Tahtsingi ennem nagu teada saada, et mis värki tuleb teha, et ülakeha läheks lihastesse või lihtsalt saaks kõvemini trenni. Ning kuidas õleks õige, et pikkaja peale lükkaks ka nii 80kg rinnalt ära.
Jõu treenimine ja rasva % ei lähe hästi kokku , sest jõu suurendamiseks on vaja lühikesi seeriaid ja pikki pause teha , rasva % vähendamine on just vastupidine : pikad 15 plus kordusega seeriad ja lühikesed pausid.
mai 15, 2005 at 6:14 p.l. #54025õlalihas
Membertee mingi kuuaega algaja kavaga, et lihased harjuksid säärase tegevusega uuesti ära. Kui treenid siis tuleb ikkagi kogu keha treenida.
Säti oma söömine regulaarseks, hoidu magusast ja muust mis sisaldab palju süsivesikuid. Vett peaksid ka palju jooma.
Kindlasti ürita püsida normaalsuse piirides, sest see ületreening kõige hullem asi ole.
Kuid siiski kõige tähtsam asi TULEMUSED EI TULE ÜLE ÖÖ!!!!
mai 15, 2005 at 6:33 p.l. #54027taks
MemberJ-Ä-R-J-E-P-I-D-E-V-U-S!!! on jõusaalis kõige tähtsam!
mai 15, 2005 at 7:26 p.l. #54034eestisilk
MemberTULEMUSED EI TULE ÜLE ÖÖ
Vot see on õige lause, sellest olen ka ise aru saanud.
Nagu ma aru sain praegu, siis minul oleks kõige parem teha nii, et lähen
jõusaali päeval. Teen kõikide trenasööridega kõik võimalikud asjad läbi.
3 x 15. Pausid teen lühikesed nii umbes 40 sekundit. Ja pausi ajal pingutan ja venitan.
Kindasti tuleks vist juua palju piima, et saada valke
Suvel rannas lebades, tuleks hoiduda snäkkidest, rämpstoidust ja muust, kus on palju süsivesikuid.
Kui neid kõik teen, siis peaks asi paremuse poole minea ning kuskilt poolt ka jõudu tulema. Kas saan praegu õigesti aru ?
mai 15, 2005 at 7:55 p.l. #54035Driver1
MemberPiimas on palju rasva ja vähe valke.. see ei ole selle nurga pealt eriti hea mõte.. vaata mine poodi , mine kohukese leti juurde vaata võta sealt selline völja kus on kõige vähem rasva ja rohkem valke.. samamoodi võid minna mõne kohupiima toote juurde. Kõige lihtsam oleks sul osta lihtsalt mingit valgu pulbrit vadakut.
mai 16, 2005 at 5:16 p.l. #54064paleekoer
Memberkõiki asju ära küll läbi proovi jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ühe lihase jaoks 1 harjutus, mida vahetad ~2 kuu tagant.
mai 16, 2005 at 5:32 p.l. #54076erxs11
Memberno ma ise arvan et sul on mõtetu käia seal jõusaalis sest su ainevahtus on nii aeglane et et muutu sul mitte essugi.. mu sõber on kaa tüse loom iseenesest me käime koos trennis mis nõuab väga suurt koormust peale trenni lõppu väänad kõik asjad välja mis sul on ja hingeldad veel kojusõidul kaa ja ta ei lähe ega lähe kõhnemaks. Sul jõudu muidugi tuleb kui sa jõusaalis käid aga mingit musklit kyll ei tasu eriti oodata.Probleem on arvatavsti selles, et kui su sõber koju jõuab siis kukub jälle sööma nagu siga.
Arvamusi on muiugi erinevaid ja absoluutset tõde leida ei õnnestu aga ise leian, et trenni juures on kõige A ja O siiski toitumine, eriti kui soovitakse kaalu alandada.
Sa võid ju saalis 1000kcal kulutada aga kui hiljem kodus 1500kcal peale sööd siis ei saa ju kaal langeda.
mai 16, 2005 at 8:16 p.l. #54092eestisilk
MemberOhh, te ikka spetsialistid.
Nagu ma aru saan, siis mis ma ennem käisin tegin kõik valesti.
Kuna seal ma tegin hantlitega, ning siis allatõmbamist.
Kuid üleelmist lauset lugeda, siis tuleb 2 kuu tagant uus võtta ?
mai 17, 2005 at 3:43 e.l. #54096Mers
MemberKas sa juba alustasid?
mai 17, 2005 at 11:27 e.l. #54121paleekoer
Memberei pea uut võtma, aga endal on ehk põnevam. 1 kava kestab tavaliselt 2 kuud. Ma siis lihtsalt vihjasin, et siis tuleks uus kava teha endale.
mai 17, 2005 at 11:41 e.l. #54122eestisilk
MemberEi ole veel alustanud.
Aga nii 2 kuuga tahaks maksimumi võta, et need 2 kuud läheksid
suvel täitsa asja ette.
mai 17, 2005 at 12:44 p.l. #54069erxs11
MemberArvesta siis ikka sellega, et 2 kuuga sa imesi korda ei saada. Heal juhul saad normaalse baasi alla löödud, millest hiljem hea edasi minna on.
mai 17, 2005 at 3:01 p.l. #54132VDO
MemberEt ainevahetust kiiremaks saada hakka sööma viis korda päevas. Hommikul võta kõige kõvem eine ja mida lähemale tuleb õhtu, seda vähem hakka sööma. Ja rannas lesimise ajaks võta ka söök kaasa, sest see kui sa hommikul midagi sööd, siis päev läbi rannas oled ja õhtul koju tuled ja nahavahe nii täis pargid kui saad, ei ole ainevahetuse kiirendamiseks küll hea variant.
mai 17, 2005 at 4:00 p.l. #54138joey
Memberjõusaal on väga tõhus viis ainevahetus kiireks saada. see kiirendab ikka omajagu. seega võib öelda, et jõusaal aitab kaalust allavõtjaid kõvasti
mai 19, 2005 at 5:34 p.l. #54321UFC
Member1 kuuga ei teki mingit musklit..
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.