Skip to main content

Jõusaal…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    Makser
    Member

Võibolla on selles juba siin kusagil kirjutatud aga teen sellegipoolest uue teema, kui olen oma vastuse saanud siis võib teema ära kustutada.

Küsimus siis selline, et olen käinud mingi 2 aastat tagasi jõusaalis ja siis võtsin mingi 5 kilo juurde, siis hakkasin tegelema poksiga ja ka see jäi selja pärast soiku. Nüüd olen mingi 6 kilo jälle alla võtnud ja kaalun mingi 70 kilo. Ja oleks soov hakata jälle jõusaalis käima et kehakaalu kasvatada. Soov oleks kasvatada kehakaal kuskil 85 kiloni ja just õlgadest laiemaks minna. Et kui kiiresti selline kehakaalu kasv toimub kui kuskil 3-4 korda nädalas jõusaali teha kuskil 1,5 tundi ja süüa veel mingisugust toidulisandit ka. Ja siit ka uus küsimus kohe, et milline toidulisand nagu kõige kiiremini lihasmassi kasvatab ja ka säilitab, näitex kui suvel ei käiks jõusaalis et siis kui sügisel uuesti minna et siis ei peaks jälle päris nullist alustama.

superkaak
    Member

no ma võtsin toidulisandeid kasutamata aastaga 10 kilo juurde 65>75, käisin ka 3 korda nädalas jõusaalis. Asi võis olla ka selles, et tegin esimest aastat korralikku trenni…suvel soovitaks ka jõusaalis käia, sest olen kuulnud et 1 kuu puhkusega pidi kaduma umbes 3 kuu trenn

Oleg109
    Member

Mis kasu sa saad sellest kui sulle öeldakse mis ajaga sa saad mingi kilo juurde või mitte!?Ma arvan et see on igal inimesel erinev. Tee trenni ja siis saad enda kogemuste järgi teada kui kiiresti sa said oma soovitud saavutust saavutada.Ise võtan proteiin no1, see peaks olema sobivam sullegi!

Jõudu tööle…

Raivo Piiber
    Member

õigus, oleg.ma olin sündides 4,2 kg, kuid aastaselt juba 14 kg, vat, kus panin aastaga, ahh?!

Sphinx
    Member

õigus, oleg.ma olin sündides 4,2 kg, kuid aastaselt juba 14 kg, vat, kus panin aastaga, ahh?! :ph34r:

väga teemakohane :lol:

hugo boss
    Member

sul oli hea ema kes andis sulle korralikult süüa.

Ott Kiivikas
    Member

Ega toidulisand üksinda imet tee, kas sa võtad juurde või maha sõltub ikka sellest milline on kulutatud energia ja tagasisöödava energia suhe ehk kui sööd rohkem kaloreid kui kulutad võtad juurde ja vastupidi. Kui sa suvel jõusaalis ei käi hakkad sa sügisel igal juhul 0 pihta. Teadmata su tavalisi toitumisharjumusi on raske anda konkreetseid soovitusi, kuid mõni valgubaasil toode kas Protein No1 või Lemon Super võiks ikka käepärast olla.

Nipitiri
    Member

Minu arust on see suht individuaalne kui 0-st sa pihta hakkad kui suvi otsa trenni ei tee. Mul oli ka suvel 2.5 kuud vahe sees, st. et ikka mitte midagi ei teinud.Kaal jäi samaks aga lihases kaotasin vast 1 – 1.5 ja jõud taandus vast 20 – 25 %

tolkamid
    Member

aga see et 1 kuu puhkus 3 kuuga tagasi tuleb on väga vale minu arust, kuna ise ei teinud terve suvi mitte kui midagi, aga tegin kuu ajaga kõi tagasi

Axer
    Member

Ma ka suvel ei käinud ja nüüd on kõik tagasi tuld, täpselt kolme kuuga

rait83
    Member

see on tõesti individuaalne. oleneb mida sa suvel teed ka ikka, kui puhkad aktiivselt siis ei ole kadu nii suur arvan mina. Suvel polnud endal ka võimalust jõusaalis käia, see eest saab ujuda, lõuga tõmmata, rööbaspuudel suruda, aeroobset rohkem teha. Kui kodus ka veel mõni hantel või sangpomm leidub, siis tavaharjutaja jaoks pole küll midagi hullu.

Makser
    Member

Väheke teemast mööda aga ei hakanud uut teemat tegema selle jaoks. Et probleem selline, et hakkasin jõusaalis käima nüüd ja krt parema kää küünarnuki juurest on ilgelt valus…kätt nagu eriti sirgeks panna ei saa…jõudu saan saalis teha natuke annab siis tunda aga mitte midagi hullu aga kui hakkan venitama siis jälle valus…natuke paistes kaa…vasakul kääl pole midagi viga. Et keegi targem võiks öelda, et mis viga võib olla kas lihtsalt pole lihas harjunud veel koormusega vms või on siis mingi venitus vms.

mersuvend
    Member

mul oli ka esimene kord täpselt sama asi. Ma arvan et see oli sellest et panin bitsepsi jaoks liiga palju kilosid kohe ja ei venitanud korralikult.

kame
    Moderator

soojendus on trenni juures väga tähtis ju! võtke ikka mingi 10 min venitamiseks ja soojenduseks! säästad ennast ja oma lihaseid!

Ott Kiivikas
    Member

Ega diagnoosi nii on raske panna, eks kas mingid sidemed või kinnitused on viga saanud, põhilne on nüüd koormust vähendada ja kui see ei peaks nädala jooksul üle minema soovitan spordiarsti juurde pöörduda. Leia harjutused kus valus ei ole, kasuta soojendus sidemeid kätel.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.