Jõusaal + 3X Nädalas raske trenn
- This topic has 25 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
august 19, 2009 at 7:34 e.l. #214326
lightning
MemberMeeldib rinnalt suruda ,jõutõmme jms ei istu, liiga kondine ka selle jaoks. Ja kuidas taipoksis kaalurühmadega on. Hetkel kaal 66 aga ma arvan et võtab oktoobriks mingi 2-3 kilo juurde.Ise mõtlesin võtta muidugi kava kellegilt , et saaks treenida ikka täiskoormusel.
august 19, 2009 at 8:37 e.l. #214334jrx
MemberMeeldib rinnalt suruda ,jõutõmme jms ei istu, liiga kondine ka selle jaoks.See oli päeva lause praegu.
Õnnitlused – sa tapsid igasuguse tõsiduse oma teemas.
august 20, 2009 at 6:44 p.l. #214640PumaZ
MemberMeeldib rinnalt suruda ,jõutõmme jms ei istu, liiga kondine ka selle jaoks. Ja kuidas taipoksis kaalurühmadega on. Hetkel kaal 66 aga ma arvan et võtab oktoobriks mingi 2-3 kilo juurde.Ise mõtlesin võtta muidugi kava kellegilt , et saaks treenida ikka täiskoormusel.Kas sa tahad seda 2-3kg rasva juurde. Rinna ja Biitsepsi treeninguga sa seda 2-3kg küll lihast juurde ei saa, kui tahad 2-3kg lihast siis treeni ikka jalgu ja tee kükke ja jõutõmmet.
august 20, 2009 at 7:25 p.l. #214647LaurL
MemberMa arvan et kui su keha seda kannatab, siis mingit tolku peaks ikkagi olema jõusaalist ka!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2009 at 8:02 p.l. #214654Vilps
MemberMeeldib rinnalt suruda ,jõutõmme jms ei istu, liiga kondine ka selle jaoks. Ja kuidas taipoksis kaalurühmadega on. Hetkel kaal 66 aga ma arvan et võtab oktoobriks mingi 2-3 kilo juurde.Ise mõtlesin võtta muidugi kava kellegilt , et saaks treenida ikka täiskoormusel.Aga kas sa selle peale pole mõelnud, et äkki oledki jõusaali jaoks liiga kondine?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2009 at 4:43 e.l. #214686tereummikust
MemberKas sa tahad seda 2-3kg rasva juurde. Rinna ja Biitsepsi treeninguga sa seda 2-3kg küll lihast juurde ei saa, kui tahad 2-3kg lihast siis treeni ikka jalgu ja tee kükke ja jõutõmmet.Oleneb ka sellest, kuhu kohta ta tahab seda 2-3kg lihast juurde, eksole. Siiski soovitan sul ka jalgu treenida, kui üldse aega ei leia, siis kasvõi ainult kükki korralikud rasked seeriad.
august 21, 2009 at 3:49 p.l. #214757lightning
MemberAga kas sa selle peale pole mõelnud, et äkki oledki jõusaali jaoks liiga kondine?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle on jäänud jõutõstjad natuke suuremana silma kui rinnalt surujad.
Ma ei taha mingit kindlat kaalu juurde võtta , ma tahan et Taipoksis nii jala kui ka käe löögitugevus suureneks.Ja plaan on ka rinnaltsurumis võistlustele minna.
august 21, 2009 at 5:00 p.l. #214761LB
MemberEsiteks jõutõstjad treenivad rinnalt surumist,on kolm ala: rinnalt surumine, kükk ja jõutõmme mis on nende ala koosseis.Teiseks kui sa tahad, et sul taipoksis jala ja käelöök tugevneks, siis pead sa treenima tervet keha, kuid uurima mis lihaseid vaja pole.Rinnalihas on teada tuntud mõtetu lihas kahevõitlusaladel, paranoidi foorumis isegi oli kunagi selle kohta mingi teema(häguselt mäletan) ja jõusaalis peaksid treenima just kiireid liigutusi tehes, sest aeglased liigutused on rohkem kulturismi ja lihasetunnetuse jaoks, kuid kiiruse ja jõu jaoks on vaja teha plahvatuslike sette ja just kükki ja jõutõmmet, mis hõlmab väga palju lihaseid korraga.Biitsepsi tõsted on samuti out, triitseps on ok jne jne jne jne . rahul ?
august 21, 2009 at 5:40 p.l. #214767hendrik358
MemberPealegi kui vaatad poksijaid-taipoksijaid, siis neil suht vähearenenud rinnalihas võrreldes muu lihaskonnaga.Rinnalihas on rannalihas:) Aga ega ka selle taga ajamisel iseenesest halba pole.
äki natuke seletaksid miks see rinnalihas nii mõtetu on poksis??? kui nüüd mõtlema hakkan siis rinnalihas töötab küünarvart ette surudes jne, et ma nagu ei mõistagi kuidas siis rind mõtetu…äkki seletaksid natuke põhjalikumalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2009 at 5:59 p.l. #214773tereummikust
MemberSeriously – what the fcuk?
Kui sa treenid rinda, treeni ka selga. Kui sa treenid biitsepsit, treeni ka triitsepsit. Kui sa treenid kõhtu, treeni ka alaselga. Kui sa treenid ülakeha, SIIS TREENI KA ALAKEHA. See ei ole geenitehnoloogia, milleks asju nii keeruliseks ajada? Mõtle, millised su käed varsti välja näevad, kui ainult näiteks triitsepsit treenid? Mõtle, milline su ülakeha välja näeb varsti, kui ainult rinda treenid?
wtf indeed..
august 21, 2009 at 9:26 p.l. #214789jrx
Memberäki natuke seletaksid miks see rinnalihas nii mõtetu on poksis??? kui nüüd mõtlema hakkan siis rinnalihas töötab küünarvart ette surudes jne, et ma nagu ei mõistagi kuidas siis rind mõtetu…äkki seletaksid natuke põhjalikumalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinnalihas töötab peamiselt lamadesasendites. Püsti on õlg olulisem.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.