Tere mul on üks küsimus, et ma pole tegelenud jõusaaliga 2 aastat nüüd sai paar päeva tagasi käidud ja suutsin ennast seal üle pingutada nii, et lihased veel siiamaani hästi valusad ja eriti liigutada ei taha neid. Küsimus siis selline, et kas ma pean nüüd niikaua ootama kuni lihased uuesti normi lähevad, et valu enam ei ole ja siis vaiksemalt pihta hakkama?
Valusate lihastega vist ei tasu sinna ronida teen asja hullemaks?
Tere mul on üks küsimus, et ma pole tegelenud jõusaaliga 2 aastat nüüd sai paar päeva tagasi käidud ja suutsin ennast seal üle pingutada nii, et lihased veel siiamaani hästi valusad ja eriti liigutada ei taha neid. Küsimus siis selline, et kas ma pean nüüd niikaua ootama kuni lihased uuesti normi lähevad, et valu enam ei ole ja siis vaiksemalt pihta hakkama?
Valusate lihastega vist ei tasu sinna ronida teen asja hullemaks?
Organism ise annab Su küsimusele vastuse. Kui ei ole 2 aastat jõusaaliga tegeletud, siis alusta trenni võimalikult rahulikult ning kindlasti võiks iga trenni vahel olla vähemalt üks puhkepäev. Usalda enda lihaseid, kui nad valutavad, ei tasuks neid eriti rohkem “šokeerida”, vaid kannata nii kaua, kuni tunne selline, et jõuad jälle kangi liigutada.