Skip to main content

Jõusaal

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere mul on üks küsimus, et ma pole tegelenud jõusaaliga 2 aastat nüüd sai paar päeva tagasi käidud ja suutsin ennast seal üle pingutada nii, et lihased veel siiamaani hästi valusad ja eriti liigutada ei taha neid. Küsimus siis selline, et kas ma pean nüüd niikaua ootama kuni lihased uuesti normi lähevad, et valu enam ei ole ja siis vaiksemalt pihta hakkama?

Valusate lihastega vist ei tasu sinna ronida teen asja hullemaks?

Sakurai
    Member

Ma lähen küll, peale igat trenni valusad. Aga sa ei oleks tohtinud nii retsida ennast vist. Puhka vb paar päeva ja siis mine hakka rahulikult pihta

rollton
    Member

Ma lähen küll, peale igat trenni valusad. Aga sa ei oleks tohtinud nii retsida ennast vist. Puhka vb paar päeva ja siis mine hakka rahulikult pihta

No kui ikka kaks aastat tegeletud, siis küll mingit valu ei tohiks olla.

timo116
    Member

ise ka 2a teinud, peale igat trenni valusad kohad…peabki olema..Oled äkki harjutust vahetanud? Seeriate, korduste arvu mis shokeeriks lihast?

Mailman
    Member

Tere mul on üks küsimus, et ma pole tegelenud jõusaaliga 2 aastat nüüd sai paar päeva tagasi käidud ja suutsin ennast seal üle pingutada nii, et lihased veel siiamaani hästi valusad ja eriti liigutada ei taha neid. Küsimus siis selline, et kas ma pean nüüd niikaua ootama kuni lihased uuesti normi lähevad, et valu enam ei ole ja siis vaiksemalt pihta hakkama?

Valusate lihastega vist ei tasu sinna ronida teen asja hullemaks?

Eelnevad vastajad võiksid siiski lugeda ka ?

R.Thompson
    Member

Organism ise annab Su küsimusele vastuse. Kui ei ole 2 aastat jõusaaliga tegeletud, siis alusta trenni võimalikult rahulikult ning kindlasti võiks iga trenni vahel olla vähemalt üks puhkepäev. Usalda enda lihaseid, kui nad valutavad, ei tasuks neid eriti rohkem “šokeerida”, vaid kannata nii kaua, kuni tunne selline, et jõuad jälle kangi liigutada.

Capricorn
    Member

Neid lihaseid, mis valulikud on, ei maksa küll treenida enne kui päev-paar normis on olnud.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.