Jõusaal
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Jõusaal
- This topic has 24 replies, 22 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Mailman.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2008 at 8:04 e.l. #138474
KennyLumiste
MemberTavaliselt käin Jüris Rae Spordikeskuses.
Põhjuseks on treeningkoha ligisus, mõistlik kuutasu ja normaalne jõusaali sisustus. Pesuruumis vahepeal vesi jukerdab aga selle kannatab ära.
Enne seda käisin natukene aega Tallinna Spordihalli “säästusaalis”. Väga väike ruum, vähe seadmeid ja pesemistingimused ka just kõige paremad polnud. Samas hind oli väga soodne.
Eelmine aasta üks_koma_päev oli idee proovida linnas trenni teha.
Esimesena astusin läbi Arctic Sport Clubist – alguses kohe pakuti aastast lepingut, alternatiiviks oli võtta “tutvumispilet” 240,- eest. Kindlasti tip-top koht aga 1x maksumus oli pool minu hetkel treeningkoha kuutasust.
Nu otsustasin, et käin ka Coral Club`is asja uurimas. Seal oli pilet 200,-.
Silma on jäänud Õismäe ujula jõusaal. Kodulehel reklaamivad, et neil on 2 saali ja hulganisti seadmeid ning 1x maksumus 55 – 100,- EEK.
Olen käinud ka Keila ujula jõusaalis. Väga väga väga palju seadmeid ühes väikeses ruumis. Pesemisruum oli suht “kitsas”. 1x maksumus 60 – 95,- EEK.
Loodan, et sellest pikast jutust oli abi otsustamisel.
veebruar 1, 2008 at 11:23 e.l. #138490Vägivaldur
MemberMulle ei meeldi, kuidas uuema aja spordiklubid ennast müüvad. Et klubis treenida, siis pead otsekui mingisse ususekti astuma, millest lahkutakse vaid jalad ees.

Endale meeldib treenida jõusaalides:
– kus on kõik vajalikud asjad olemas (erinevad vabad raskused ja vähemalt üks kardiomasin)
– kus on vähe inimesi( kõiki vahendeid saab suvalisel hetkel kasutada)
– kus ma ei pea kartma et mult midagi varastatakse
– kus minuga käitutakse viisakalt (ka turundusjoorupiga koormamine on ebaviisakas)
Reval ja Arctic igatahes neile nõudmistele ei vasta. Üks ühtedele, teine teistele…
veebruar 1, 2008 at 11:39 e.l. #138491Rambo vend
MemberKuidas kellelgi…
Läksin Arcticusse liitumist tegema, aga kellelgi polnud minu jaoks aega. Ja ma ei ole pirtsakas klient. Siis läksin Coralisse ja olen väga rahul.
veebruar 1, 2008 at 2:36 p.l. #138523KennyLumiste
Member– kus ma ei pea kartma et mult midagi varastatakseKäisin eelmise aasta lõpus sellises kohas nagu Valga Staadioni jõusaal.
Sauna osas ei käinud riietuskapil uksed lukku. Lukku lihtsalt polnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohalikud vaatasid kummaliselt, et miks ma oma maist vara kaasa kannan.
??:”>Hiljem rahunesin maha ja panin asjad kappi ja oh üllatust – keegi ei tahtnudki mu asju.
Ma ei kujuta sellista asja Tallinnas ette….
veebruar 1, 2008 at 3:08 p.l. #1385271Dhit
MemberKlumiste, sa käid jõusaalis 1x piletitega
?Kuupilet on reeglina odavam siiski.
veebruar 1, 2008 at 7:08 p.l. #138564KennyLumiste
MemberKlumiste, sa käid jõusaalis 1x piletitega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
Kuupilet on reeglina odavam siiski.
Kallis sõber, palun loe mu postitust tähelepanelikult.
Ma tõin välja 1x hinnad.
Kuukaart tuleb loomulikult kõikjal odavam.
Aga ma pole nii rikas mees, et omada kuukaarti kõikides Tallinna jõusaalides
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõnel klubil nt üldse pole kodulehel välja toodud 1x maksumus.

Aga kuidas sa saad teada kas sulle see koht sobib, kui pole kohal käinudki?
??:”>Kallimas kohas esimesel võimalusel pakutakse kohe aastast lepingut.
veebruar 1, 2008 at 7:34 p.l. #138566põkk17
MemberLäksin Arcticusse liitumist tegema, aga kellelgi polnud minu jaoks aega. Ja ma ei ole pirtsakas klient. Siis läksin Coralisse ja olen väga rahul.nõustun täiesti, kuidas ma saan teada ka see on hea jõusaal või mitte kui seal yhekorra piletit osta ei saa… kahtlane koht
juuni 22, 2008 at 1:43 e.l. #158478MarkoJ
MemberCoral Club 1x 100 eek (jõusaal, saunad, ujula, korralik riietusruum, head treenerid jne )
juuni 22, 2008 at 8:53 e.l. #158491Vilps
MemberCoral Club 1x 100 eek (jõusaal, saunad, ujula, korralik riietusruum, head treenerid jne )Ma ei kujuta ettegi, kui peaks ühe külastuse eest 100 kr välja käima. Minu jaoks see teeks 400 kr nädalas ning ca. 1600 ühe kuu kohta. Siis ilmselt jõusaalis üldse ei käiks (üliõpilane).
Hetkel maksan ise 25.- ühe korra eest ning ca. 400.- kuus. Väga heas jõusaalis käin, jätan saladuseks, kus see asub. Muidu tuleb sinna liiga palju rahvast:)
juuni 22, 2008 at 1:34 p.l. #158504Mailman
MemberTavaliselt käin Jüris Rae Spordikeskuses.
Põhjuseks on treeningkoha ligisus, mõistlik kuutasu ja normaalne jõusaali sisustus. Pesuruumis vahepeal vesi jukerdab aga selle kannatab ära.
Enne seda käisin natukene aega Tallinna Spordihalli “säästusaalis”. Väga väike ruum, vähe seadmeid ja pesemistingimused ka just kõige paremad polnud. Samas hind oli väga soodne.
Eelmine aasta üks_koma_päev oli idee proovida linnas trenni teha.
Esimesena astusin läbi Arctic Sport Clubist – alguses kohe pakuti aastast lepingut, alternatiiviks oli võtta “tutvumispilet” 240,- eest. Kindlasti tip-top koht aga 1x maksumus oli pool minu hetkel treeningkoha kuutasust.
Nu otsustasin, et käin ka Coral Club`is asja uurimas. Seal oli pilet 200,-.
Silma on jäänud Õismäe ujula jõusaal. Kodulehel reklaamivad, et neil on 2 saali ja hulganisti seadmeid ning 1x maksumus 55 – 100,- EEK.
Olen käinud ka Keila ujula jõusaalis. Väga väga väga palju seadmeid ühes väikeses ruumis. Pesemisruum oli suht “kitsas”. 1x maksumus 60 – 95,- EEK.
Loodan, et sellest pikast jutust oli abi otsustamisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen nõus et Rae Spordikeskus Jüris on väga mõnus koht. Ühe korra pilet kuni 22a-sele on 30 ja kuukaart vist 250(võibolla ka 300), ruumi on piisavalt, muusika, pole palju rahvast, üldiselt sõbralik õhkkond, ning koguaeg ühekorra pileteid ostes ei tule üldse kallis, kuukaardiga nimelt se jama et võib raisku ju minna
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.