Jõusaaal ja kanep!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Jõusaaal ja kanep!
- This topic has 169 replies, 69 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Jarmo Oberst.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2006 at 9:36 e.l. #75929
Oleg666
MemberHuvitav mis te sellest arvate???
märts 17, 2006 at 10:29 e.l. #75939birra
MemberOk kui kanep on 100 korda hullem alkoholist siis miks balti jaama taarapunkti juures tiirlevad “parmud” näevad hulka nirumad välja kui näiteks hollandi coffe shopis istuvad “stonerid” . Alkohol rikub ikka füüsilist tervist hulka rohkem kui kanep no proovige iga päev ennaast täis juua kaua te normaalsed olete? Milline on teie maks? Eestis sureb iga aasta 2000 inimest alkoholi liigtarbimise tagajärjel mitu sureb kanepi tarbimise tagajärjel? Ja alkohol alandab ka testosteerooni taset mitte ainult kanep.Kanepi ründepunkt on ikka mõistus ja vaimne trevis. Kanep soodustab skisofreeniat ja teeb apaatseks.
Kena võrdlus Hollandi ja meie parmude vahel. Sa mees kliimaerinevust m,ärkad. Meie parmud peavad miinus 30 lõdvalt vastu mida Hollandi kanepilutsijad välja ei kannataks.
Seega alkohol hoiab tervise paremini koos.
märts 17, 2006 at 10:43 e.l. #75946theONE1
Memberkronik
MemberMinuarust nad nüüd lõdvalt küll -30 vastu ei pea vaikselt surevad mitte ei mängi kaarte õues.
Hehh see et nad -30 välja ei kannataks tuleb sellest et nad pole nii külma ilmaga harjunud.
märts 17, 2006 at 11:41 e.l. #75957Oleg666
MemberHuvitav mis te sellest arvate???so?

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ei midagi
märts 17, 2006 at 12:06 p.l. #75964birra
MemberMinuarust nad nüüd lõdvalt küll -30 vastu ei pea vaikselt surevad mitte ei mängi kaarte õues.Hehh see et nad -30 välja ei kannataks tuleb sellest et nad pole nii külma ilmaga harjunud.
mine tõmba külmaga ganjat ja mine metsa – raskelt külm hakkab
viina võtad – teine tera
moraal on selles, et ekvaatoril viina juua on sama loll kui meil kanepit kimuda
igaühele ikka oma
märts 17, 2006 at 12:21 p.l. #75970kronik
MemberKülm külmaks aga kui nüüd laiemalt vaadata siis joomine on trenni kohapealt kõvasti hullem.Ma võin ju õhtul 1-2 grammi õit ära suitsetada võin isegi õues külma käes olla ja järgmine päev päris hästi trenni teha.Kui jooksin pool liitrit viina ära siis lihtsalt ei suudaks.Ja 1-2 g õisi võin ka mitu nädalat järjest iga õhtu ära tõmmata ja järgmine päev trenni minna aga viina puhul ei tuleks see kõne alla.
märts 17, 2006 at 1:20 p.l. #75985birra
MemberKülm külmaks aga kui nüüd laiemalt vaadata siis joomine on trenni kohapealt kõvasti hullem.Ma võin ju õhtul 1-2 grammi õit ära suitsetada võin isegi õues külma käes olla ja järgmine päev päris hästi trenni teha.Kui jooksin pool liitrit viina ära siis lihtsalt ei suudaks.Ja 1-2 g õisi võin ka mitu nädalat järjest iga õhtu ära tõmmata ja järgmine päev trenni minna aga viina puhul ei tuleks see kõne alla.nõrk oled
söö rohkem
märts 17, 2006 at 1:34 p.l. #75987Eastsider
MemberMinuarust nad nüüd lõdvalt küll -30 vastu ei pea vaikselt surevad mitte ei mängi kaarte õues.Hehh see et nad -30 välja ei kannataks tuleb sellest et nad pole nii külma ilmaga harjunud.
mine tõmba külmaga ganjat ja mine metsa – raskelt külm hakkab
viina võtad – teine tera
moraal on selles, et ekvaatoril viina juua on sama loll kui meil kanepit kimuda
igaühele ikka oma
oi, ma ei saa.
Alkohol ei tee ju sinu organismi seest soojemaks. Tekib jah selline tunne, et on soe, ning just tänu sellele tundele heidetaksegi kuhugi suvalisse kohta magama ja külmutakse surnuks.
See kui palju mõni inimene peab vastu -30 juures sõltub küll konkreetsest inimesest mitte sellest kas ta on tarbinud alkoholi või kanepit.
märts 17, 2006 at 1:41 p.l. #75989Baracus
MemberAlkohol laiendab veresooni ja paneb vere käima sellest ka pits samakt külmast tulles mis teeb hea ja annab sooja. Aga see et õues kül pole on sellest ikka et ei tunne külma.
Ja ärge unustage et vaidlus käis siin ikka selle kohapealt kumb kulturismi seisukohalt kahjulikum on. Muidu olen mina ka selle poolt et eestlane joogu viina .
märts 17, 2006 at 2:40 p.l. #75999kronik
MemberBirra sa paned tõsist segast.Katsu aru saada millest jutt käib edaspidi.Kui Baracus võrdleb kohalikke parme ja Hollandi kivitajaid siis sina hakkad mingist kliimast rääkima.Kui ma räägin sulle et igapäev savu teha ja hiljem trenni minna pole nii suur probleem kui oleks viin ja trenn siis sina ütled et ma sööksin rohkem ja olen nõrk.Katsu pihta saada millest räägitakse.
märts 17, 2006 at 11:07 p.l. #76084Anonüümne
GuestMiks tuua siia näide igapäev tõmmamisest vms?
Minu meelest on asi nii: kes suudab elada ilma meelemürkideta(alko,kanep jne) see on eriti õnnelik, elab tervislikumalt ja ka jõusaalile on natuke paremad eeldused. Kuid kes ei suuda ilma olla ja vajab vahest lõõgastuda ennast segi kammides siis on jõusaali ja muidu tervise seisukohalt paar popsu kanepit kindlasti kordi vähem kahjulikum kui juua alkoholi.
märts 28, 2006 at 11:03 e.l. #77695märts 28, 2006 at 11:14 e.l. #77697TANK
Memberigatahes on narkootikumid spordis keelatud ja kui ma ei eksi tuleb see dopinguproovis välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2006 at 11:22 e.l. #77698jrx
MemberSee varieerub spordialati nagu teada… olen täiesti kindel, et osadel aladel pole kanep keelatud ainete nimekirjas.
AutorPostitused- The topic ‘Jõusaaal ja kanep!’ is closed to new replies.