Jõusaaal ja kanep!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Jõusaaal ja kanep!
- This topic has 169 replies, 69 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Jarmo Oberst.
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2006 at 2:43 e.l. #75094
jon
MemberAitab aitab pingeid lahendada. Ükski mürk paraku ei ole probleemide lahendus vaid lisaja!Noorena üks mu sõbra sõber hüppas end kanepist rahunenuna surnuks
märts 11, 2006 at 6:03 e.l. #75099Kurupt
MemberAHAHAHAHA SU S6BER HYPPAS PILVES PEAGA END SURNUKS. way to go. oligi aeg minna sellisel luuseril. MUIDUGI ei k2i narkootikumid j6usaaliga kokku, kuid selleasemel et siin m6ttetult s6naotseses m6ttes P**ka suust v2lja ajada v6iksid k6ik kirja panna konkreetseid argumente kanepi poolt ning kanepi vastu. Toon v2ikse n2ite : rühl suitsetab väidetavalt selleks et dieedi ajal näljaga paremini võidelda. Kanepit selleks suitsetada paraku ei saa, sest see kasvatab säägiisu. kas sain otsa lahti v6i aitan veel? MINUMEELEST on teema väga hea ja õige, kuna narkootikume tarbivate noorte arv koguaeg kasvab ning ka j6usaalikylastajate seas on igasugu popsu- ja “”kommimehi.” Hea oleks kui noored saaksid ylevaate sellest mis nad teevad ning seej2rel saaksid oma otsuse ise langetada. kes mille kasuks ainult.
märts 11, 2006 at 6:42 e.l. #75103fighter
Memberkanepi tarvitamisega testosterooni muundatakse östrogeeniks. seega jõusaaliskäijale kanep on väga halb “pingetemaandaja.”
märts 11, 2006 at 7:38 e.l. #75106Mob
Membermul pool klassi paneb kivi..
märts 11, 2006 at 7:43 e.l. #75108kaos
MemberTahaks teada mida arvate kanepist ja selle mõjust jõusaalis treenimisele….Tahad teada mida ma arvan??? Loe SIIT siis saad teada mida ma arvan!
Üldiselt on nii, et see teema on siin kunagi vana foorumi ajal juba olnud nii et ma umbes juba aiman kuhu sellega jõuate!
Ega midagi, kainet mõtlemist otsuste tegemisel!
märts 11, 2006 at 7:46 e.l. #75112wicked
Membervana teema juba!
märts 11, 2006 at 7:50 e.l. #75113lõvi16
Membermul pool klassi paneb kivi..
sama siin…

ei tea minu arust täis mõtetu teema…ise hoian eemale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei paku mingit pinget…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2006 at 7:59 e.l. #75118jrx
MemberSee narkoinfo lehekülg on üks SUUR NALI.
Tahate adekvaatset infot, siis võtke mõni maksimaalselt aasta või paar vana inglisekeelne arstitudengitele mõeldud FARMAKOLOOGIAÕPIK. Ei viitsi? Seda ma arvasin. Siis ärge lahmige siin.
märts 11, 2006 at 8:04 e.l. #75120kaos
MemberSee narkoinfo lehekülg on üks SUUR NALI.Tahate adekvaatset infot, siis võtke mõni maksimaalselt aasta või paar vana inglisekeelne arstitudengitele mõeldud FARMAKOLOOGIAÕPIK. Ei viitsi? Seda ma arvasin. Siis ärge lahmige siin.
Suure naljana tundub ka sinu postitus! Oleksid võinud siis omaltpoolt mõne andekama lingi siia lisada!
märts 11, 2006 at 8:09 e.l. #75123jon
Memberkanepi tarvitamisega testosterooni muundatakse östrogeeniks. seega jõusaaliskäijale kanep on väga halb “pingetemaandaja.”Kuule äkki oleksid nii vastutulelik ja jagaksid oma tarkust ning seletaksid täpsemalt,kuidas see muundamine käib.Sellist asja kuulen mina küll esimest korda.
positiivsed mõjud oleksid sellised siis:Leevendab lihasvalu,aitab unehäirete puhul,tõstab söögiisu,leevendab stressi – need on siis sellised mõjud mis spordiga seotud.
Ei taha väita,et kanep nüüd mingi hästi kasulik asi oleks ,aga ta on hea alternatiiv alkoholile.
märts 11, 2006 at 8:18 e.l. #75125sazzix
MemberKanep
Krge pilves olek, mingit erilist ohtu ei kujuta. Ka pole ta narkootikumide lävepakuks nagu tihtipeale arvatakse, see sõltub seltskonnast mida esimesena panema hakkad. Täheldatud ainult nn vaimne sõltuvus, rasket füüsilist sõltuvust ei tekita. Halvasti mõjub mälule, ja kopsudele (kui suitsetad).Kasutatakse ka edukalt meditsiinis.
Surmav doos algab mingi paarist kilost, mis tuleb siis ära süüa
märts 11, 2006 at 8:18 e.l. #75129jon
MemberSee narkoinfo lehekülg on üks SUUR NALI.Tahate adekvaatset infot, siis võtke mõni maksimaalselt aasta või paar vana inglisekeelne arstitudengitele mõeldud FARMAKOLOOGIAÕPIK. Ei viitsi? Seda ma arvasin. Siis ärge lahmige siin.
Suure naljana tundub ka sinu postitus! Oleksid võinud siis omaltpoolt mõne andekama lingi siia lisada!
Tõesti mingi eriti mõtetu link.Omaltpoolt saadaksin siis sellise lingi: http://kodu.neti.ee/~ku003a/
märts 11, 2006 at 8:31 e.l. #75128jrx
MemberKuna mul ei ole mitte mingit motivatsiooni tõlkida mitut lehekülge kuskilt farmakoloogia õpikust siis annan teile paar linki. Kõike ei pea lusikaga söödetud saama, sellist keerulist teemat kus palju emotsioone mängus võiks ka ise uurida:
Hea raamat, kust ilmselt midagi saavad ka need, kes ei ole kunagi arstiteadust vms õppinud (keskkooli bioloogia läbimine tuleks siiski kasuks): Dale, Ritter, Moore jt. “Pharmacology” …misiganes väljanne siis kätte satub – otsige 4ndat 5ndat.
märts 11, 2006 at 8:38 e.l. #75133