Skip to main content

Jõukava või massikava

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Jõukava või massikava

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere.. Olen 17 a 192/78 .. olen teinud sellelt kodulehelt igasuguseid algaja kavasid septembrist saadik ning nüüd otsustasin mingi konkreetsema kava valida välja kuid ei tea kas oleks mõtekam võtta kas massile või jõule suunatud kava.. Jõudu ja massi pole hetkel niguinii : ( Mida soovitaksite võtta?

Tere.. Olen 17 a 192/78 .. olen teinud sellelt kodulehelt igasuguseid algaja kavasid septembrist saadik ning nüüd otsustasin mingi konkreetsema kava valida välja kuid ei tea kas oleks mõtekam võtta kas massile või jõule suunatud kava.. Jõudu ja massi pole hetkel niguinii : ( Mida soovitaksite võtta?

Alusta massiga, küll jõud tuleb järgi

marko69
    Member

Jarmo Oberst
    Member

Minu arust ei ole mõtet algajal mõtet kohe mingeid spetsiifilisi kavasid proovida. Algul tuleb lihtsalt mingi baas alla saada ja selle saab täiest tavalise “neutraalse” kavaga. Ei ole mõtet asja kohe alguses nii keeruliseks ajada. Kui baas on all, siis saab juba edasi mõelda, mida sa saavutada tahad ja mida sa selleks tegema pead.

… olen teinud sellelt kodulehelt igasuguseid algaja kavasid septembrist saadik ning nüüd otsustasin mingi konkreetsema kava valida ….

Päris algaja faas inimesel ju läbitud, oleneb muidugi treeningsagedusest jms, aga kui eesmärk on seatud, siis andku aga massiga minna.

Ja muidugi ei tohi ka toitumist unustada.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.