Skip to main content

jõukava

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » jõukava

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    maximus89
    Member

Mul on plaanis teha nüüd üks kuu jõukava, siiani ma olen teinud ainult massikava, nüüd ma plaanin teha 1 kuu jõudu ja 3 kuud massi, aga ma pole kunagi jõukava teinud, äkki kellelgi on mingeid soovitusi või häid kavasid?See pealehelt kava tekitas mul palju küsimusi: miks on seal nii palju harjutusi? – jõukava võtab ju nii läbi, et ei jõua teha palju ja teiseks miks on seal sellised harjutused nagu ühe käega scottpingil kontsentreeritult? või prantsuse surumine? – need on ju isoleerivad harjutused.Väikestele lihastele isoleeritud harjutused võib vast välja jätta või mis?Eesmärk oleks siis vaheldus massikavast, et keha ära ei harjuks ja toimuks ikka edasiminek ja üldine jõu juurdekasv.

ROtter
    Member
    maximus89
    Member

Kas keegi on proovinud ka sellist 5×5 kava varianti nagu seal kirjeldatud?Seda kulturistidele suunatud?Ei tahaks kohe nö. “kava kotis” tegema hakata, enne kui pole kuulnud arvamusi ja muljeid.Mul on just vaja head vaheldust, mis lihase kasvama paneks peale peaaegu aastast tavalise split-kava kasutamist.(Mitte et ma aasta aega ühte sama kava oleks teinud, iga kuu ikka vahetanud seda)

Raivo Piiber
    Member

Arvan, et saad hinnanguid seinast seina. Pead ise proovima ja katsetama, pole siin midagi muud soovitada … Lihaste ehitamine ja kasvatamine polegi muud kui üks suur eksperiment!

Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.