Jõujoogid, pulbrid jm.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Jõujoogid, pulbrid jm.
- This topic has 34 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
emmimees.
-
AutorPostitused
-
august 24, 2009 at 2:28 p.l. #18098
fitness123
MemberKeegi oskaks öelda mulle mida(mis toodeteid?) ja kuidas kasutada, et kõige kiiremini ja efektiivsemalt lihaseid kasvama panna?
Ette tänades Rene.
august 24, 2009 at 2:37 p.l. #215207Mart Muru
Memberkõige kiiremini ja efektiivsemalt lihaseid kasvamaSteroidid
“>Soovitan siiski õiget toitumist ja kõvat trenni …
august 24, 2009 at 2:40 p.l. #215208Anonüümne
GuestKeegi oskaks öelda mulle mida(mis toodeteid?) ja kuidas kasutada, et kõige kiiremini ja efektiivsemalt lihaseid kasvama panna?Ette tänades Rene.
No kõige tähtsam on ikka toitumine , esialgselt oleks parim investeering toitumiskava. Muidu soovitaksin tooteid , kus on juba palju erinevaid aineid sees , nagu näiteks HT-R . http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=971
Peale trenni peaks kindlasti võtma ca 30g valku 60grammi süsivesikutega , HT-R is jääb süsivesikuid natuke puudu niiet võid sinna juurde panna 2 supilusikatäit Dextrot. Selle eest on seal sees ka kreatiini ,glutamiini beta-alaniini ja midagi veel mida ma ei mäleta hetkel , ühesõnaga väga 5+ asi .
august 24, 2009 at 3:22 p.l. #215215R.T
MemberNo kõige tähtsam on ikka toitumine , esialgselt oleks parim investeering toitumiskava. Muidu soovitaksin tooteid , kus on juba palju erinevaid aineid sees , nagu näiteks HT-R . http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=971Peale trenni peaks kindlasti võtma ca 30g valku 60grammi süsivesikutega , HT-R is jääb süsivesikuid natuke puudu niiet võid sinna juurde panna 2 supilusikatäit Dextrot. Selle eest on seal sees ka kreatiini ,glutamiini beta-alaniini ja midagi veel mida ma ei mäleta hetkel , ühesõnaga väga 5+ asi .
Ise kasutan ka HT-R, jõudu annab päris hästi juurde, lihasmassi tuleb ka vaikselt.
august 24, 2009 at 3:43 p.l. #215218fitness123
MemberTänud, et vastasite
Küsimus nüüd selles, et
kui ostan HT-R’i ja dextro, kuidas, kui palju, millega ja millal ma neid tarbin?
Mis vahe on vadavalkudel ja valkudel?
august 24, 2009 at 3:51 p.l. #215219oks
Member20G HT-R ja samapalju Dextrot võtaksin mina.
Võtsin vahepeal niisama HT-R’i.
Siis öeldi, et võta 3 teelusikatäit kuhjaga ja pane sheikerisse ning lisa 400ml vett.
august 24, 2009 at 4:35 p.l. #215229fitness123
Member20G HT-R ja samapalju Dextrot võtaksin mina.Võtsin vahepeal niisama HT-R’i.
Siis öeldi, et võta 3 teelusikatäit kuhjaga ja pane sheikerisse ning lisa 400ml vett.
Aga millal? Ainult enne trenni ja peale trenni?
Enne kossutrenni ei ole mõtet seda kasutada, et ainult enne jõusaali?
august 24, 2009 at 4:43 p.l. #215230R.T
MemberAga millal? Ainult enne trenni ja peale trenni?Enne kossutrenni ei ole mõtet seda kasutada, et ainult enne jõusaali?
Peale trenni.
august 24, 2009 at 4:46 p.l. #215231fitness123
MemberPeale trenni.Ning kogus selline nagu oks ütles on sobilik?
august 24, 2009 at 4:57 p.l. #215235Kristjan-Johannes Konsap
Member20G HT-R ja samapalju Dextrot võtaksin mina.Võtsin vahepeal niisama HT-R’i.
20 g HT-Rist saad Sa vaid 10g valku.
Korraga oleks piisav ~30g valku. Seega peaks HT-Ri korraga tarbima ca 60g, sest pool lisandist on valk.
Dextrot või Malto6 või juurde panna vastavalt vajadusele, ~3 spl.
Tarbida vahetult peale trenni, 30 min jooksul.
Võid võtta ka enen trenni, kui tavatoidule lisandit eelistad. Sellisel juhul ca 1 tund enne trenni.
Vadak on üks valguliik. On veel kaseiin, mis on aeglasemalt imenduv valk ja modustab enamiku piimas leiduvast valgust, albumiin on munavalk jne.
august 24, 2009 at 5:19 p.l. #215240fitness123
Member20 g HT-Rist saad Sa vaid 10g valku.Korraga oleks piisav ~30g valku. Seega peaks HT-Ri korraga tarbima ca 60g, sest pool lisandist on valk.
Dextrot või Malto6 või juurde panna vastavalt vajadusele, ~3 spl.
Tarbida vahetult peale trenni, 30 min jooksul.
Võid võtta ka enen trenni, kui tavatoidule lisandit eelistad. Sellisel juhul ca 1 tund enne trenni.
Vadak on üks valguliik. On veel kaseiin, mis on aeglasemalt imenduv valk ja modustab enamiku piimas leiduvast valgust, albumiin on munavalk jne.
HT-R saab siis küll paari nädalaga otsa.
Kuidas sa ise tarbinud oled? Samamoodi?
Ei tea kas on mõtet, aga kui võtta peale/enne kõva kossutrenni soovitad sa rohkem malto6’t või dextroti ?
HT-R vist peale kossutrenni ei ole mõtet kasutada?
august 24, 2009 at 5:34 p.l. #215241oks
MemberDextro – viinamarja suhkur,dextros ainult 100g kohta 92G süsivesikuid, muud midagi.
august 24, 2009 at 5:40 p.l. #215243Alexander Andrusenko
ModeratorKeegi oskaks öelda mulle mida(mis toodeteid?) ja kuidas kasutada, et kõige kiiremini ja efektiivsemalt lihaseid kasvama panna?Ette tänades Rene.
Tead, kui sul puudub vähimgi arusaam sellest, mis asi on valk, millal võtta toidulisandeid ja MIKS, siis ei ole sul neid ka vaja. Kui sul tekib konkreetne vajadus mingi konkreetse asja vastu, siis ongi õige aeg kasutama hakata. Praegu oleks see raha raiskamine.
august 24, 2009 at 5:53 p.l. #215248Anonüümne
Guest20G HT-R ja samapalju Dextrot võtaksin mina.Võtsin vahepeal niisama HT-R’i.
20 g ht-r -i on maru vähe , kui käia 3 korda nädalas jõusaalis , siis mina võtaks iga kord peale trenni 100g , jätkub peaaegu terveks kuuks , 1 trenn vähem arvestades, et kuus on 4 nädalat
Kui on raha ja tahad areneda võimalikult kiiresti, siis soovitaks võtta HT-R-ile lisaks 60 min enne trenni AC-C 30 -40 grammi , http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=543
EDIT: Aga et kõik see kraam ka aitaks on esmatähtis et toitumine oleks paigas
“>august 24, 2009 at 6:12 p.l. #215254Madis232
MemberTead, kui sul puudub vähimgi arusaam sellest, mis asi on valk, millal võtta toidulisandeid ja MIKS, siis ei ole sul neid ka vaja. Kui sul tekib konkreetne vajadus mingi konkreetse asja vastu, siis ongi õige aeg kasutama hakata. Praegu oleks see raha raiskamine.absoluutselt õige
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.