Skip to main content

Jõuetus ja kehv enesetunne

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jõuetus ja kehv enesetunne

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    qwer123
    Member

Jõusaalis ja ka joostes siis vahepeal(üpris tihti) juhtub nii et enesetunne läheb suht kehvaks treeningu ajal, tekib unisus ja jõuetus. Tekkis küsimus et millest see tekib? Äkki keegi oskab nõu anda, et mida teha lahti saamiseks sellisest jurast

empire
    Member

Jõusaalis ja ka joostes siis vahepeal(üpris tihti) juhtub nii et enesetunne läheb suht kehvaks treeningu ajal, tekib unisus ja jõuetus. Tekkis küsimus et millest see tekib? Äkki keegi oskab nõu anda, et mida teha lahti saamiseks sellisest jurast
    gymer
    Member

Rääkige endast pisut lähemalt, kaua olete jooksmas käinud, saalis käinud, vana olete, palju kaalute, kuidas toitute, kas suitsetate jne… Kui on hea ülevaade, siis kindlasti on kergem teadjamatel nõu anda.

timo116
    Member

Kui tihti trennis käid ? Äkki on ületreening?

qwer123
    Member

Ei suitseta. Ennem trenni tavaliselt siis koolipäev möödunud. Koolis tavaliselt söön ja siis kodus olles söön ka ja siis tunnikese lasen seedida ja hakkan trenniga pihta. Pole eriline jooksu vend aga nädalas üritan ikka paar korda jooksmas käia, üpris normaalse tempoga. Spordiga olen tegelend muidu 9 aastat kuid jõusaalis 2 aastat vahelduva eduga. Seda tunnet on varemgi esinenud. Vanust 18, pikkust 180cm , kaalu 68kg. Koolis söön tavaliselt mingi prae ära, kodus seda mis parasjagu ema teeb(makaronid,liha,salat jms)

qwer123
    Member

Kui tihti trennis käid ? Äkki on ületreening?

Seda ma võin kindlalt öelda et ületreening see pole kindlasti kuna ma teen suht vahelduva eduga ikkagi

timo116
    Member

aga kirjuta nädala treeningkava siia…

gymer
    Member

qwer123
    Member

Aga perearstiga oled rääkinud? Muret kurtnud?

ei ole , mõte oli muidu spordiarsti juurde minna

rinaldo
    Member

Koolis tavaliselt söön ja siis kodus olles söön ka ja siis tunnikese lasen seedida ja hakkan trenniga pihta.

Pärast söömist oota 1,5 – 2h. Kui liiga vara hakkad treenima siis veres olev insuliin tekitab väsimustunde.

qwer123
    Member

Pärast söömist oota 1,5 – 2h. Kui liiga vara hakkad treenima siis veres olev insuliin tekitab väsimustunde.

võtan teatavaks

ROtter
    Member

… veres olev insuliin tekitab väsimustunde.

Kas tõesti?

Panda
    Member

Heix89
    Member

Vägagi tuttav tunne. Minu puhul ilmnevad need probleemid tavaliselt siis, kui ei maga piisavalt. Minu jaoks on piisav uneaeg 9-10 tundi, kui vähem magan, ei ole järgmine päev lihtsalt energiat. Ja koolist tingituna juhtub seda paraku tihti… Ületreeningut kui sellist pole – piisab ühest korralikult magatud ööst ja kõik on jälle korras.

Palju sa ise magad? Äkki on ka asi unes.

Ka süüa ei tasu enne magama jäämist midagi väga rasket, vastasel juhul võib samuti järgmisel päeval enesetunne üsna rusutud olla.

Mart Muru
    Member

Söö ning puhka korralikult! Trenni minnes peaks ikka energiat ning särtsu täis olema

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.