Jõuetus!
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
asdfghjkl.
-
AutorPostitused
-
november 13, 2006 at 7:57 p.l. #8784
Onkel Roy
Membersoovix nõu probleemile… olen alles algaja, käinud jõusaalis 2 kuud ja algul üldise kava järgi kuid nüüd kolmex jaotatuna:
Esmaspäev: Rind, triitseps, biitseps ja kõht.
Kolmapäev: Reie esi ja tagu osa ja säär.
Reede:Õlg, selg, kõht alaselg.
Probleem siis selles et olen seda kava teinud nüüd 3 nädalat ja iga nädalaga on jõud järjest vähemax jäänud!
esineb sellisel kujul et seeriad peab (siiani) iga nädal kergema raskusega tegema sest ei lihtsalt ei jõua tavalist raskust suruda, tõsta…
et huvitax milles on põhjus, kas vähe puhkust, vale toitumine või midagi muud?
november 13, 2006 at 8:04 p.l. #94988PT London
MemberToitumine ja puhkamine on sule ka kindalsti pe…es, tee endale teene ja raagi treeneriga, las paneb sul k6ik paika!
november 13, 2006 at 8:09 p.l. #94991V8
MemberSu treeningkava pole ka eriti hea.
Soovitaksin proovida näiteks mõnda nendest: Treeningkavad
november 13, 2006 at 9:16 p.l. #94998TANK
MemberKõige tõenäolisem et sööd ja magad vähe.
november 13, 2006 at 9:27 p.l. #95000Onkel Roy
MemberTänan… ex üritan ja vaatan kas toimib…
november 13, 2006 at 9:38 p.l. #95001asdfghjkl
Membersoovix nõu probleemile… olen alles algaja, käinud jõusaalis 2 kuud ja algul üldise kava järgi kuid nüüd kolmex jaotatuna:Esmaspäev: Rind, triitseps, biitseps ja kõht.
Kolmapäev: Reie esi ja tagu osa ja säär.
Reede:Õlg, selg, kõht alaselg.
Probleem siis selles et olen seda kava teinud nüüd 3 nädalat ja iga nädalaga on jõud järjest vähemax jäänud!
esineb sellisel kujul et seeriad peab (siiani) iga nädal kergema raskusega tegema sest ei lihtsalt ei jõua tavalist raskust suruda, tõsta…
et huvitax milles on põhjus, kas vähe puhkust, vale toitumine või midagi muud?
Ma olen leidnud, et nn algaja-periood kestab vähemalt esimesed 6 kuud. See on aeg, kus eesmärgiks on õppida treeningu aspekte. See pole aeg maailma-meistri-võistluseks valmistumiseks, pole vaja seada kõrgeid eesmärke. Eesmärgiks peaks olema õppimine, sa peaks õppima esimese poole aastaga selgeks treenimis-metoodikat, toitumise, harjutused jne, algajatele mina isiklikult 3-päevast kava ei soovitakski, tee 2-päeva nädalas. algaja võib arvata, et mida rohkem nädalas treenib, seda parem on areng, aga see pole õige, treeni nii, et kui lihast koormast trennis, siis oleks ta eelmisest trennist taastunud, näiteks küsiks kas sul on jalad taastunud, kui sa jalgu treenid? Minul isiklikult oligi raskem õista, et miks on tihtipeale jõuetus selga treenida näiteks- tõmbasin lati alla kukla taha ja latt libises käes, kuigi justnagu kusagil allpool oli jõudu küll, ja oli palju teisi näiteid. Ide on selles, et lihas peab olema taastunud, enne kui taas teda treenida, ja 3 päeva nädalas treenidao n algajale palju, treenida tuleks kaks korda vast algul. Ja soovitaks seda, et analüüsi seda ,et sa järgneval päeval väga ei koormaks oma harjutustega eelneval päeval koormust saanud lihaseid. Pole mõtet algajal 3 x nädalas igas trennis samu harjutusi teha, st sisi, et samu lihaseid kogu aeg koormata. Üldiselt võib öelda, et treening ei peaks eelmisel treeningul koormatud lihaseid koormama, niiet jälgi, et igal treeningpöäeval oleksid harjutused erinevad vast. Pakun, et su treening koormab iga päev samu lihaseid.
november 14, 2006 at 8:22 e.l. #94856BULDOOSER
MemberMinu arvates pole su kava jaotusel suurt häda midagi, liiga tihti sa ei treeni , probleem on pigem selles kuidas sa trenni teed , mis raskused(ilmselt liiga suured sinu jaoks) , kordused, harjutused , seeriate arv jne. need asjad oleks vaja üle vaadata. Üks variant;Kaks harjutust ühele lihasgrupile ja tööseeriaid 2-4 , kordused 10-15, pluss eriline tähelepanu õigele harjutuste sooritamise tehnikale, et ei kinnistuks vale tehnika. Less is more , kehtib eriti algajate puhul.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.