Skip to main content

jõudu juurde

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » jõudu juurde

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    myx
    Member

Kuidas saada lihastesse jõudu juurde, nii et lihased ise ei suurene(eriti).

Aidake hüva nõuga!

Raivo Piiber
    Member

huvitav lähenemine.loogika ütleb, et mida suurem on lihasmass, seda suurem ka sealt tulev jõud.aga kui sa mõtled sitkust, siis aitab suurem korduste arv (raskusega, millega jõuad ca 3×8-12 kordust).massi kasvatamisel võetakse ette max raskused, millega jõutakse ca 4×4 .. 6 kordust.muidugi aitab kõvasti massile kaasa ka valgu tarbimine vähemalt 2,5g eluskaalu kohta. <_<“>

Tim
    Member

Kuidas saada lihastesse jõudu juurde, nii et lihased ise ei suurene(eriti).

Aidake hüva nõuga!

BodyPump! annab nii jõudu kui ka vastupidavust lihasele.

miks siis lihas suureneda ei tohiks?

freshman
    Member

suhteline asi see kordustega mängimine @ gannibal. Minule näiteks meeldivad kordused vahemikus 8-10, massi lisamise seisukohalt.

Raivo Piiber
    Member

nõus, freshman, mulle ei meeldi ehk siis kellele ema ja kellele tütar <_<“> a mulle mõjub hästi, 2 nädalat jõudu ja massi ning nädal jõudu-peris hea!

myx
    Member

a ma lugesin mingist raamatust, et tuleb teha just vähem kordusi suurema raskusega, et mida suurem raskus seda vähem kordusi seerias.

hatebreed
    Member

Õigus, just vähem kordusi suure raskusega. Eelkõnelejad ei saanud arvatavasti küsimusest aru. Jõudu!

Anonüümne
    Guest

MA arvan, et teema alustaja võib olla naissoost?

Seljuhul ära karda seda, et lihased meeletult kasvama hakkaksid(naiste palju vähem organismis hormoone, mis soodustavad lihaskasvu)

Jõu tegemiseks sobivad jah suured raskused ja vähesed kordused.

Aga tohib teada, mis eesmärk sul seatud on ,et jõudu tahad aga keha ilu on vastumeelt?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.