Mis kanalid, saated jõusaali-treeningu teemalised on?
Kus võiks näha kasvõi sedalaadi treening-videosid nagu siin saidil on, kus räägitakse toitumisest, harjutustest, toidulisanditest jne.
Mul on kodus mingi Viasat-asi, kus on
Extreme Sports, Viasat Sport 3 ja mõned muud veel, aga neis pole silma hakanud sellist teemat. Nendes näeb poksi, rulatamise õpetus, Cage Rage saade, aga jõutreeningu juttu nagu ei ole silma hakanud. Võib-olla kuskil teisel kanalil on miskit?
Mis kanalid, saated jõusaali-treeningu teemalised on?
Kus võiks näha kasvõi sedalaadi treening-videosid nagu siin saidil on, kus räägitakse toitumisest, harjutustest, toidulisanditest jne.
Mul on kodus mingi Viasat-asi, kus on
Extreme Sports, Viasat Sport 3 ja mõned muud veel, aga neis pole silma hakanud sellist teemat. Nendes näeb poksi, rulatamise õpetus, Cage Rage saade, aga jõutreeningu juttu nagu ei ole silma hakanud. Võib-olla kuskil teisel kanalil on miskit?
Pakun, et sellist kanalit polegi ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem proovi ikka netist või youtube
Treeningu ja toitumise maailmas on nii palju müüte ja igasugu lihtsalt jama, et ega vist ei tasukski vaadata selle teemalisi populaarteaduslikke saateid. Pigem siis jah tõestatud tegijad ja nende nimede järgi youtube vms.
Kui ma ei eksi siis ETV hommikuprogrammis , neljapäeviti, käivad harjutustest rääkimas/näitamas Argo Ader ja Ott Kiivikas. Mehed viskavad head nalja ka ! ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ise olen kasutanud youtube’i ja erinevaid failivahetuse programme nagu ares nt. Samuti torrentitena on igasugu treeningvideosid päris palju saada! praegu vaatan Jay Cutleriga mingit asja, vaadatud said just sama mehega filmid One Step Closer. Oli päris hea, seal on toitumisest ka juttu.
PS. Ei propageeri kindlasti piraatlust sellega, aga enda tarbeks neid tõmmata pole vast väga suur patt ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>