Jorgen Matsi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Jorgen Matsi
- This topic has 485 replies, 58 voices, and was last updated 10 years, 4 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2015 at 2:14 p.l. #376529
jrx
MemberKas see oli valus ka kui kõõlus läks , ja kuidas see mõjutab käe liigutamist?
Kui pihta sain oli valus küll, aga mitte nüüd hirmsalt. Trenni jätsin muidugi katki.
Liigutada oli ikka valus, aga kogu liikuvusulatus olemas. See tõestab, et biits suht mõttetu lihas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isegi last sai tõsta. Täiesti segavalt valulikud-võimatud olid ainult väga spetsiifilise suunaga liigutused, aga jõu kaotus käe töös ikka selge. Ilmselt tuli kõõlus lahti kinnituskohast ja täielikult. See pidavatki olema vähem valus kui klassikaline rebend ja kõige valusam olla veel osaline rebend. Kõõlus ise pole ju valutundlik.
Hetkel 19 tundi söömata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2015 at 4:04 p.l. #379400jrx
Memberhttps://m.youtube.com/?client=mv-google#/watch?v=fGnHqT_rv2s
Pikemalt asjadest homme, aga ma olen just praegu mängusaates Puhata ja mängida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme podcast Raadio1 aga nüüd laiv.
aprill 18, 2015 at 9:00 e.l. #379790jrx
MemberHuuh pagan, ma jõuan siia nii harva, sest sõitmist ja sebimist on palju. Igatahes praegu koolitan Pärnus, kus olen jälle oma uued mõtted pakkinud värskesse vormi. 12.30 alustan, kes tahab jõuab veel vabakuulajaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sütevaka Gümnaasiumis. FAST sheiker saab igatahes olema käepärast, sest hüdreeritud on vaja olla.Proovin siia pärast mõned mõtted üles visata, vanemaid ja uuemaid uudiseid on ka.
aprill 18, 2015 at 3:29 p.l. #379872MaPo
MemberKas fasti sheiker on ikka BPA-free ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2015 at 8:40 p.l. #353107trewe
Member(Võimla) trenni ajal tarbid lihtsalt vett või midagi muud (intra, amino rush vms)?
oktoober 1, 2015 at 11:38 e.l. #346284jrx
MemberPikk eetrivaikus. Suured muutused.
Olen nüüd topeltisa. See on topelthõivav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teisest küljest olen laiemalt hakanud oma arvamusi-teadmisi teistega jagama.
Eelmisel reedel rääkisin Teadlaste Ööl sellest, miks inimesed kardavad loomi… pühapäeval spordiklubis VÕIMLA treeningmotivatsioonist… teisipäeval Ida-Virumaal jutustasin terviseseminaril sellest, mida mina pean tervislikuks toitumiseks ning kuidas seda enda ellu sisse võimalikult lihtne korraldada oleks.
Kui hommikul vara sõitma tuleb hakata ning hommikust pole aega ega isu süüa. siis sõidu peale FAST Protein Block piima ja kohviga toimib täitsa hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd tuleval laupäeval teen avaliku loengupäeva Tallinnas Arctic spordiklubis. See võib vabalt olla minu viimane treeneritele suunatud koolitus Tallinnas sel aastal, mis on kompaktne, ei kurna väga rahakotti ning kuhu igaüks saab väga lihtsasti tulla. Kuuldavasti pidid sinna olema veel mõned vabad kohad… miks mitte sina?
Täpsem info:
http://www.arcticsport.ee/tallinn/uudised?news_id=1247
Küsimusele vastuseks: Võitlustrenni ajal tarbin tavaliselt vett, kui koormus läheb üles siis FAST Intrat või HPRi sõltuvalt sellest, kas rõhk onrohkem kaalu langetamisel (Intra) või taastumise efektiivsusel (HPR).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.