Jorgen Matsi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Jorgen Matsi
- This topic has 485 replies, 58 voices, and was last updated 10 years, 4 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2013 at 5:37 e.l. #351933
eesti mees
MemberTugev esitus ikkagi, mis sest et seekord pidid leppima kaotusega.
Huvitav et sulle ei antud loobumis võitu kui prantslane alt ära hüppas aga ega mina ju reegleid ka ei tea.
Nii kiiresti uue vastase jaoks kohaneda ja teda tundma õppida on ikka maru keeruline ja vist isegi võimatu.
Head taastumist.
oktoober 28, 2013 at 10:06 e.l. #352515vend vähk
ModeratorLeidsin täna sellise põneva video. Oleks selle video kohta tore sinu arvamust kuulda:
oktoober 28, 2013 at 10:13 e.l. #352516Sarge
MemberLeidsin täna sellise põneva video. Oleks selle video kohta tore sinu arvamust kuulda:
Ma olen kuulnud sellist lugu ka, et mingi inimene Aasiast pidavat mõttejõuga peatama rongi. Aga kahjuks see tal ei õnnestunud.
oktoober 28, 2013 at 10:19 e.l. #352517biggereveryday
MemberTegu väga vana ja mõtetu videoga! Tulemus oli ka ette teada… Ise enesest suht sama, kui suvaline tüüp Alik Tseiko vastu saata…
oktoober 28, 2013 at 10:24 e.l. #352518Kristjan-Johannes Konsap
MemberLeidsin täna sellise põneva video. Oleks selle video kohta tore sinu arvamust kuulda:
Ma nägin Kill Billis umbes samasuguseid eriefekte.
oktoober 28, 2013 at 1:50 p.l. #352531rennosport
MemberVana oleks võinud vähemalt enne vastastega kokku harjutada, et löögid oleks sümmeetriliselt mõjunud.
Sellest ma tõesti aru ei saa miks sellist sitta on vaja näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2013 at 5:37 e.l. #353221Archangel
MemberÜks huvitav uuring. Jorgen, oskad vast omi mõtteid lisada. Kahjuks täis-mahus ei leidnud, vbl sa pääsed ligi kuskilt.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22533555
Nõks pikemalt: http://www.eurekalert.org/pub_releases/2012-06/l-rsr060512.php
jaanuar 9, 2014 at 6:43 p.l. #357050urtz
MemberTere Jorgen! Kuidas läheb? Loodan, et ikka blogid veel, ühikas hea õhtuti foorumit lugeda ja motivatsiooni koguda. (pole motivatsiooni puudust)
veebruar 12, 2014 at 9:17 p.l. #359497jrx
MemberNonii… peale pikka pausi tagasi Fitnessi foorumis. Minu siinset blogi ootavad ees väikesed muudatused ja spordiplaanidest on ka ühtteist olulist rääkida… omal ajal.
Praegu aga tõmban tähelepanu paarile avalikule asjale:
1) Värskes Psühholoogia Sinule ajakirjast kirjutan lihtsustatult natuke sellest, kuidas teadlikult oma mõistusega sooritust suunata. Tartu Maratoni fookusega (paluti) aga maraton jääb ju hoopis ära – vaat kus lops. Panen selle ilmselt lähiajal netti ka üles.
2) Hakkas saate “Kaalul on rohkem kui elu” teine hooaeg. Teadliktreening.com tegijad küsisid minult esimese osa kohta kommentaari ja selle nad ka said. Lugeda saab siit. Asja korjas koguni üles kvaliteetajakirjandusportaal Naine24 – artikkel siin.
3) Homme peale kella 10seid uudiseid olen Ring FM eestris! Oma nohuse häälega (jah olen nädala algusest peale haige juba kahjuks… kuid õnneks sel talvel alles esimest korda!) räägin spordipsühholoogiast, motivatsiooni hoidmisest ja eks paistab, millest veel küsitakse.
Kuidas söön?
Täitsa juhuslikult. Võrreldes oma lapsega, kes on eeskujulikud liha+aedviljad toidul (täna hommikul kõrvits ja peet lambalihaga, lõunaks ahjuporgand ja kaalikas suvikõrvitsa ja veiselihaga, õhtul pirnipüree, lisaks kõvasti piima muidugi) on minu toitumine üsna vaba. Olen saanud ära proovida uued FAST Puddingud – piparkook üllatas positiivselt ja on mõni päev keefiriga täitsa menüüs. Ahjuõuna aga see-eest üllatas negatiivselt – mulle eriti ei meeldi ka “hapuõuna” maitsega kummikommid ja muu selline ja just seda see puding meenutas, selle asemel, et olla tõesti kaneeline ahjuõun nagu jogurtid ja jäätised näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas treenin?
Sellest järgmises postituses.
Püsige terved ja järgige järgnevat nõuannet:
veebruar 13, 2014 at 6:53 e.l. #359501urtz
MemberTore, et tagasi oled! Ise kah juba nädala algusest haiguse tunnused ja tana juba jään koolist ja trennist kõrvale.
veebruar 20, 2014 at 3:47 p.l. #359991jrx
MemberMAADLUS

Mõned võistlusplaanid las olla veel natuke aega kalevi all. Aga hetkel kihelen ja kuivan samaaegselt. Nimelt doseerisin natuke üle FAST Intra (NB! Proovisin uut mustsõstramaitset – täitsa joodav, aga apelsinile minu meelest ei saa vastu) selles mõttes, et beeta-alaniini liiga palju. Kuivan sellepärast, et tänane vedelikukogus on küll igati mõistuse piirides aga pisut väiksem kui viimasel ajal harjunud.
Mis värk on siis?
Laupäeval Viljandis on Eesti Meistrivõistlused vabamaadluses. Minu debüüt eestikatel maadluses. Jama on natuke see, et olin pea 2 nädalat haige ja sellel ajal võtsin vastu põhimõttelise otsuse mitte kaloridefitsiidis olla vaid süüa isu järgi. Seega kaalureguleerimine jäi viimasele minutile (reaalselt nädalale) ja tuleb ikka natuke vee ja toiduga trikitada. Kaalukategooria -70 kg, kaalumine reede õhtul. Sauna minna korraks oleks kõige kiirem variant, aga hoian kodus tütrekest päev läbi ja seega tuleb muud moodi hakkama saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Martin Plaseri kombel täna toorest maksa süüa pole plaanis, kuigi praetud maks isutaks küll. veebruar 21, 2014 at 1:05 p.l. #360063jrx
MemberNatuke läksid ikka asjad nihu ja nüüd on 2 tundi aega 1 kilo minna ja saun abiks. 8 minuti kaupa nagu muna kõvaks keetes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2014 at 1:18 p.l. #360070Sarge
MemberNatuke läksid ikka asjad nihu ja nüüd on 2 tundi aega 1 kilo minna ja saun abiks. 8 minuti kaupa nagu muna kõvaks keetes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peep võttis kuumas vannis vedeledes mõned kilokesed alla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2014 at 1:24 p.l. #360071Akrapovic
MemberKerge klistiir ja vbl paar kg kohe kergem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2014 at 1:31 p.l. #360073Sarge
MemberKerge klistiir ja vbl paar kg kohe kergem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+ kõhulahtisti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures kõhulahtisti asja kuulsin alles hiljuti ja üks jõutõstja pidavat seda varianti kasutama kaalust alla võtmisel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.