Jorgen Matsi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Jorgen Matsi
- This topic has 485 replies, 58 voices, and was last updated 10 years, 4 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
juuni 29, 2013 at 7:36 p.l. #345681
Low Protein Forever
MemberMida sa nüüd ajad? Hakkasid end süstima v?
Ei ole süsti teinud veel, ja lisandeid ka ei tarbi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid paljud süstivad, seetõttu see on normaalne muidugi. Noh, las süstivad siis.
Muidu võin õnnesoovid tagasi võtta muidugi, eks Rebane võtab.
juuni 29, 2013 at 11:26 p.l. #345693Marxengel
MemberViskan ühe trennijärgse pildi – pooled VÕIMLA MMA-tiimi staarid koos. Mina, Ott Tõnissaar (Raju peakorraldaja ja kogenuim MMA-võitleja), Martin Orgusaar (BJJ sinine vöö 4 amatöörmatši kogemusega), Alar Hutrov (6 amatöörmatši kogemusega tõusev täht, nendest vaid 1 kaotus).
Kas kamp mehi, kes kuuluvad rubiiki “nad jätavad iga kord ‘jalapäeva’ vahele” .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2013 at 5:00 p.l. #345726jrx
MemberKas kamp mehi, kes kuuluvad rubiiki “nad jätavad iga kord ‘jalapäeva’ vahele” .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kamp mehi, kes treenivad selleks, et hästi võidelda, mitte selleks, et jalad suured paistaks.

Jon Jones – maailma parim poolraskekaallane. Paljude meelest juba võibolla parim võitleja hetkel üleüldse või keegi, kellel on kõvasti potentsiaali, et olla tulevikus kõigi aegade parim võitleja. Kuidas jalapäevaga lood on? Ja veel olulisem küsimus – mis vahet seal on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis meie pildil on neli meest, kellel kõigil on individuaalne lähenemine jõutreeningutele. Jala jõust võitlusolukorras kellelgi puudu ei tule.
juuni 30, 2013 at 5:10 p.l. #345727Anonüümne
GuestMa arvan, et nende nelja mehe jalalöögid on kõvasti tugevamad kui nende, kes jõusaalis kükke teevad ainult. Olen isegi mõelnud, et nüüd kui Tartu õppima lähen, peaks ära proovima nende trenni. Selle aasta Intellektikal tahtsin minna, aga kuna olime rühmaga ja pidime edasi minema, siis ei saanud.
juuli 1, 2013 at 4:55 p.l. #345762Marxengel
MemberVast saite sõbralikust irooniast aru…tundlikud kaklejad:)
juuli 2, 2013 at 11:08 e.l. #345814jrx
MemberVast saite sõbralikust irooniast aru…tundlikud kaklejad:)
Kunagi ei või teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Internetis ridade vahele kirjutamine ja sealt lugemine on äärmiselt lõbus, aga kui blogil on laiem lugejaskond, siis ma ise proovin siin kõik võimalikult selgeks teha, mida öelda tahan ja mida me teeme. Eks see on selline avalik MMA kui spordiala promo ka ju ja tahangi rõhutada, et see on ikka omamoodi mitmekesine spordiala oma spetsiifiliste nõudmistega. Ei saa võtta sportlik vabavõitleja ei kulturisti ei jõutõstja treening- ega toitumiskava üks ühele.See öeldud – ma tegelikult usun, et JÕUtreeningus on ikka jõutõstmise ja kulturismi meetodid kesksed ja kõige aluseks. Eriala on ikka eriala ning igasugusesse jõuharjutustega eriala matkimisse ma väga ei usu.
Iseasi kas kuipalju ja mis hetkel peaks konkreetne võitleja tegema JÕUtreeningut.
juuli 2, 2013 at 7:32 p.l. #345844kronik
MemberKüsiks Jorgenilt, kas oskad mõnda KKT alast raamatut või eesti keelset kirjutist soovitada. Võidu seeriast pm kõik läbi loetud peale selle, oli vist ” võit suhteprobleemide üle ” – tundus mitte kõige põnevam. Äkki Sul on midagi, mida raamatukogudes pole, mingit pdf – i vms. Nägin, et oled KKT psühholoogide listis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Lugupidamisega.
Chronic
juuli 2, 2013 at 8:35 p.l. #345846jrx
MemberHuu… kas eestikeelne on kindel tingimus? Ma pole eestikeelsetes materjalides eriti kursis muuga kui “Võit…” seeriaga.
juuli 2, 2013 at 8:46 p.l. #345847kronik
MemberJah, ega vist rohkem ei ole ka mina kuulnud, Mõtlesin, et äkki tead. Ongi nii vist et see, et need võidu seeriad on tõlgitud on juba suur privileeg. Aga tänan, et said aega vastata. Tohutult hea asjaga tegemist, kui mingeid probleeme mõttevigade vms – ga.
Kui kunagi uuesti “protsessor ” kokku jookseb siis katsun Su juurde seansid broneerida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kui saab. Aga vist saab muidu Su nimi poleks seal kkt tegutsevate psühholoogide listis olnud.Jõudu!
juuli 3, 2013 at 8:21 e.l. #345869jrx
MemberHetkel vastuvõtte ei tee, sest olen lapsega kodus, aga sügisest plaanin taas. Mul on küll lapsepuhkuse ajal plaanis mõningaid häid lühimaterjale tõlkima hakata, aga seni pole veel jõudnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt saan kenasti juba trenni teha. Lülitasin Ott Tõnissaare eeskujul treeningusse lühemad, aga samas igapäevased hommikujooksud. Pikemad kippusid ikka nagu erialatreeningute kvaliteeti aegajalt segama ja nüüd üritan seda tasakaalu leida.
Sel nädalal keskendun brasiilia jiu jitsule, sest võibolla õnnestub järgmisel nädalavahetusel Soome ühele väikesele vahvale võistlusele minna.
juuli 12, 2013 at 8:14 p.l. #346424jrx
MemberLäksin maale ära mõneks ajaks. Kui paljud saavad öelda, et nad on söönud vaarikatest ja murakatest isu täis? Kadestage:) Aga praegu olen Soomes ja sean unele, et saaks homme brasiilia jiujitsus võistelda. Rahulik väike võistlus, ilmselt on ilus ilm ja toimub õues. Kõigest 212 võistlejat, minu kaalus 19. Elame näeme:)
juuli 13, 2013 at 7:18 p.l. #346479jrx
MemberPronks peale nelja matši. Esimeses võitsin soomlaste punktidega, teise matši vastane sai eelmises vigastada ja seega võitsin niinimetatud ülesõiduga. Kolmandas oli mul võimalus revanshiks Eesti Meistrivõistluste pärast Tallinna kaasvõitleja Jaagu vastu. Aga Jaak, kes seejärel ka finaali võitis oli heas vormis ja kaotasin taas. Seekord punktidega. Pronksimatšis võitsin punktidega teist Tallinna kaasvõitlejat oma kaalus, Maironit. Seega seekord taas pronks. 19 osavõtja seas täitsa rahul. Kahju ainult, et rohkem soomlasi ei saanud loputada. Järgmine võistlus kodus jälle kimonoga brasiilia jiujitsus juba kahe nädala pärast.
Väike pilt ka – meie meeskond. Viie peale kolm medalit ja super reis ja võistluskogemus:) Aitäh kõigile!
juuli 29, 2013 at 8:00 p.l. #347310jrx
MemberKodusele võistlusele jäi logistika tõttu minemata. Olen taas mere ääres metsa vahel ja siit ka blogimine keerulisem.
Trennid sujuvad tegelikult kenasti – olin mõned päevad Tartus ja seal sai teiste võistlejatega ikka korralikku erialast koormust. Joostud on rohkem kui eelmisel aastal kokku vist. Siin olen teinud mitmeid 13-14 km otsi ja pikim oli 16. Tempo sellisel jooksul on keskmiselt mõni kord 5:30 kilomeetrile, mis on päris väsitav ja mõnikord ca 6:00 kilomeetrile, mis on piisavalt lebo. Kahjuks pikk jooks paneb põlve valutama (pikemalt praegu ei viitsi seletada).
Lisanditest võtsin maale kaasa FAST Intra, Omega 3, beeta-alaniini ning mitu maitset Puddingut. Viimast ongi kõige rohkem kasutatud ka. Hea lihtne teha, aiast marjad peale ja mmmmõnus!
Linkan siia ka sellise asja. Vähe teistmoodi kirjutis vähe teises kohas. Võtsin üksipulgi lahti teatud tüüpi mahaviimsed MMA kontekstis ja kirjutasin neist inglise keeles möödunudlaupäevase eile nähtud väga kifti matši näitel. LINK SIIN Tõsistele MMA-huvilistele kindlasti tihe lugemine, teistele võibolla natuke kuiv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2013 at 10:38 e.l. #347665jrx
MemberTegin jälle natuke MMA-analüüsi ja ühtlasi liigutasin selleteemalised jutud uuele aadressile. Uus artikkel ka Lyoto Machida vs. Phil Davis matšist. Head lugemist!
Üsna pea kirjutan siia trennidest ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2013 at 3:10 p.l. #347669eesti mees
MemberSoovin õnne lapse sünni puhul ja edu oma asjade korraldamises.
Omast kogemusest võin öelda, et ma ei kujutanud ettegi kui palju ma ennem mõtetult aega raiskasin. Lapsega koju jäädes avastasin, et suudan teha mitut asja korraga
. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.