Skip to main content

joomine trenni ajal, kas ja kui palju?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » joomine trenni ajal, kas ja kui palju?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 58 total)
  • Autor
    Postitused
    4Qlimax
    Member

Tehes 3-4 kordust seerias, seeriatevaheline puhkepaus 4-5min, tarbid 3L vett trenniga? Treenid vist küll Aafrikas kuskil siis…

Treeningi.

matroxx
    Member

higistamine on küll väga individuaalne asi.kuidas keegi.

kuuliks
    Member

Joon jõusaalis, combatis ja BP trennis 1-1,5 l vett. Jõusaalitreener Risto Ojapõld ütles, et mis ma temast ikka joon, lihtsalt mul olevat harjumus , tegelikult polevatki eriti vaja juua. Kui on rahulikum trenn, siis joon 0,5-0,7 l vett.

emmimees
    Member

Keegi targem kunagi(võis olla Kalmus) on öelnud, et kui janu tekib, on juba hilja ..vett tuleb tarbida nii, et ei tekikski janu… peale-enne igat seeriat natuke või palju rüübata.

LaurL
    Member

oleneb trennipäevas, kui on suuremad lihasgrupid, siis läheb isegi veits üle liitri, muidu keskmiselt 0.7L

kuuliks
    Member
    Erkko
    Member

3-4 shakeri täit trenni jooksul. Peale trenni ka 0,5 – 1 liiter.

Sir
    Member

Seda ma just mõtlesingi oma postituses.Joosta iga 1,5 tunni tagant WC-se ma küll ei kavatse.

Tegelikult võib ka rahulikult käies minna :o

WC’sse minek ei peagi olema kavatsetud kui ikka häda käes, siis see on piisav motivatsioon teekonna ettevõtmiseks, olenemata sagedusest.

peace’n love

samuil
    Member

Pidev liigne veekogus mõjub organismile kahjulikult. Liigne vesi koormab nii neerusid kui ka südant ning ohtra vee-erituse (higistamise, urineerimise) tagajärjel kaotab organism ka vajalikke mineraalaineid. Vabandage härrad ja daamid,kuid juua sellepärast,et nii on vaja ei ole ka kõigi puhul lahendus.”See mis toimib sinu peal ei pruugi toimida teiste peal “Nii armastab siin foorumis öelda üks “klassik”

http://www.healthilife.ee/raamat/vesi.html

ROtter
    Member

Pidev liigne veekogus mõjub organismile kahjulikult. Liigne vesi koormab nii neerusid kui ka südant ning ohtra vee-erituse (higistamise, urineerimise) tagajärjel kaotab organism ka vajalikke mineraalaineid. Vabandage härrad ja daamid,kuid juua sellepärast,et nii on vaja ei ole ka kõigi puhul lahendus.”See mis toimib sinu peal ei pruugi toimida teiste peal “Nii armastab siin foorumis öelda üks “klassik”

http://www.healthilife.ee/raamat/vesi.html

Kui sa ikka kulturisti ja tavainimese vee tarbimise vahel vahet ei suuda teha, siis kahju sinust lihtsalt.

Ämbreid on sul juba piisavalt, aeg oleks õppima hakata.

Minu eespool antud link oli kulturistidele ja seal kirjas pikalt ja laialt miks ja kuidas.

Vaata, mis vee kohta on kirjutatud Muscle@Fitness okt/nov 2009 a. numbris lk.48 ja mis arvud seal on.

samuil
    Member

Kui sa ikka kulturisti ja tavainimese vee tarbimise vahel vahet ei suuda teha, siis kahju sinust lihtsalt.

Ämbreid on sul juba piisavalt, aeg oleks õppima hakata.

Minu eespool antud link oli kulturistidele ja seal kirjas pikalt ja laialt miks ja kuidas.

Vaata, mis vee kohta on kirjutatud Muscle@Fitness okt/nov 2009 a. numbris lk.48 ja mis arvud seal on.

Vabandage härra,ma olen siiamaani arusaanud,et sünnitakse ikkagi inimesena mitte kulturistina.Ma võin jah loll olla,kuid minu veevajaduse määrab siiski organism ise ja mitte miski muu.Tunda uhkust selle üle,et raskel jalapäeval 3-4 liitrit vett sisse kallata ei näe ma küll põhjust.

kixs
    Member

Umbes 0.7 l läheb trenniga ja ilma selleta pole just kõige meeldivam olla.

Capricorn
    Member

9 harjutust, 33 seeriat, u. 260 kordust: 1,5 l vett ja see sai enne trenni lõppu otsa. 2 liitrist peaks vist täpselt jätkuma.

s4nder
    Member

Pooleteise tunni jooksul läheb umbes poolteist liitrit vett, nii et liiter tunnis.

kuuliks
    Member

Vabandage härra,ma olen siiamaani arusaanud,et sünnitakse ikkagi inimesena mitte kulturistina.Ma võin jah loll olla,kuid minu veevajaduse määrab siiski organism ise ja mitte miski muu.Tunda uhkust selle üle,et raskel jalapäeval 3-4 liitrit vett sisse kallata ei näe ma küll põhjust.

Mina joon ka 3 ja vahel kuni 5 liitrini välja. Kui olin ninaopil läks lausa 9 l päevas.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 58 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.