Skip to main content

Jooksuga jalad suureks?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jooksuga jalad suureks?

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    gmaster
    Member

No ma ei oska täpset diagnoosi panna, arvan et sisemised väiksed lihased on liiga nõrgad ja ei kannatanud suurt raskust. Alt vasakult on valus kui maast midagi tõsta üritan või olen kummardavas asendis. Ilmselt tuleks neid väikseid lihaseid tugevdada ja erinevaid planke ja keskkoha harjutusi teha. Kas selline ise ravimine aitab või peaks ikka mingit arstilist taastusravi kasutama?

Just hiljuti sain ühel siinsel härral sellest hädast lahti, nii et kui huvi on, siis võta ühendust, teeme ühe treeningu.

Undionu
    Member

Vea lõike joostes kelku… nii selg ees kui nägu ees… mõjub lihaskasvule vast paremini.

eesti mees
    Member

Minul arvas arst et mul on diskid valesti, surve liiga suur esimesele osale. Et kui teen venitusi siis ainult ettepoole ja füüsiline koormus ka aint suurendab seda pluss vale istumine. Käskis teha keha painutusi taha ja kõik istumised teha fitness pallil ja sirge seljaga . Olen istunud 2 päeva pallil 1h korraga pluss veel painutused. Lihase ja selgroog on nüüdseks nii pinges et tahaks kohe lõhkeda. Kas see on tunnusmärk kehvadest lihastest ja ülekoormusest või midagi muud mäda.

ROtter
    Member

Minul arvas arst et mul on diskid valesti, surve liiga suur esimesele osale. Et kui teen venitusi siis ainult ettepoole ja füüsiline koormus ka aint suurendab seda pluss vale istumine. Käskis teha keha painutusi taha ja kõik istumised teha fitness pallil ja sirge seljaga . Olen istunud 2 päeva pallil 1h korraga pluss veel painutused. Lihase ja selgroog on nüüdseks nii pinges et tahaks kohe lõhkeda. Kas see on tunnusmärk kehvadest lihastest ja ülekoormusest või midagi muud mäda.

Arst peab röntgenipildilt vaatama, milles probleem, mitte arvama. Mina võin arvata, et kui esimese korra kohta liiga palju treenisid, siis võivad lihased olla ülekoormusest pinges ja valusad.

zxcvb
    Member

Minul tõmbab jalad hästi läbi nt tavalised-ja poolkükid keharaskusega. Soovitan, kui kangi pole võimalik kasutada.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.