Jooksu pulss / trenni pulss / kõrge-madal pulss
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Jooksu pulss / trenni pulss / kõrge-madal pulss
- This topic has 85 replies, 48 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
Liinzu.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2009 at 2:32 p.l. #183104
ROtter
MemberArvestusliku maksimaalse südamelöögisageduse võib leida ka valemi 220-vanus abil. Maksimaalne südamelöögisagedus reeglina väheneb vanusega. Tegelik südamelöögisagedus võib ületada ka maksimaalse südamelöögisageduse, sel juhul on tegemist tahhükardiaga, mis viitab südame ebanormaalsele tööle. Südame löögisagedus üle 200 löögi minutis on vereringe seisukohalt ebaefektiivne, sest nii suure sageduse juures ei jõua vatsakesed löökide vahel verega täielikult täituda.
veebruar 8, 2009 at 2:55 p.l. #183115Aken
MemberMillega sa pulssi mõõtsid jooksu ajal?
veebruar 8, 2009 at 4:38 p.l. #183125MikroToitaine
Memberjõusaalides jooksurajal,stepperil jne on küljes andurid mis näitavad südametööd,pulssi ja muud sellist aga metsas joostes jne siis on olemas pulsikell.Kõik töötavad väga täpselt kui on korralikult kinnitatud , võimalik ,et kui sooja ei tee ja hakkad kohe täiest väest jooksma siis võib hetkega pulsi üli kõrgeks lüüa .
veebruar 8, 2009 at 9:20 p.l. #183163jrx
MemberJoosta 7 km poole tunniga on üsna hea tempo ka ikka. Samas 230 on liiga hull pulss ka isegi selle kohta.
veebruar 9, 2009 at 7:24 e.l. #183170stumpa
MemberMillega pulssi mõõdad?
Mis särk seljas oli?
– kahtlustan, et su kõrge pulsinäitaja põhjustas staatiline elekter särgis.
veebruar 10, 2009 at 11:31 e.l. #183343poweroravake
Member230 on küll kreisi. Teatud materjalist spordisärgid pidid tõesti vussima pulsoka näitu (staatiline elekter). Võib-olla sul ongi mingi vigane näit. Minestushood trenni ajal ei ole ka normaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui vähegi saad, siis mine tee kusagil korralik koormustest kontrolli mõttes. Nt Vomaxis tehakse.märts 21, 2009 at 7:22 e.l. #187562Arntz
MemberOleks vaja nõu kuidas jooksmisel pulssi alandada et teha aeroobset trenni
Mure siis selline et tahan teha aeroobset trenni aga pulss on koguaeg laes kuigi ma omaarust ei jooske väga kiiresti, sellist mõnusat sõrki.
Kuid alati läheb peale paari minutit jooksmist juba üle 180(pulsikell rohkem ei näita nii et täitsa täpselt ei teagi kui palju) ja siis on nagu juba anaeroobne,
jooksen ma umbes 6-10 kilomeetrit 3xnädalas ja mure pole selles et ei suudaks joostud kuid tahaks rasva põletada aga kuidagi ei suuda pulssi paika saada
märts 21, 2009 at 9:48 e.l. #187574PumaZ
MemberOleks vaja nõu kuidas jooksmisel pulssi alandada et teha aeroobset trenniMure siis selline et tahan teha aeroobset trenni aga pulss on koguaeg laes kuigi ma omaarust ei jooske väga kiiresti, sellist mõnusat sõrki.
Kuid alati läheb peale paari minutit jooksmist juba üle 180(pulsikell rohkem ei näita nii et täitsa täpselt ei teagi kui palju) ja siis on nagu juba anaeroobne,
jooksen ma umbes 6-10 kilomeetrit 3xnädalas ja mure pole selles et ei suudaks joostud kuid tahaks rasva põletada aga kuidagi ei suuda pulssi paika saada
Teed veel midagi? Äkii on koormus liiga suur või raua puudus.
märts 21, 2009 at 10:33 e.l. #187580Arntz
Member2korda nädalas käin jõusaalis kah
Teen algajate kava praegu
märts 21, 2009 at 10:37 e.l. #187581stumpa
MemberOleks vaja nõu kuidas jooksmisel pulssi alandada et teha aeroobset trenniMure siis selline et tahan teha aeroobset trenni aga pulss on koguaeg laes kuigi ma omaarust ei jooske väga kiiresti, sellist mõnusat sõrki.
hmm, mis pulsimõõtja see, mis üle 180 ei võta?
Aga ära siis jookse, tee kepikõndi, sõida rattaga jne…
märts 21, 2009 at 5:03 p.l. #187618daman
MemberVäga lihtne rohi: jookse aeglasemalt
märts 21, 2009 at 5:46 p.l. #187620Vallur
MemberPulss alaneb kuudega, kui teha iga nädal 10-15h aeroobset treeningut. Enda peal toimib, tegin 22h kuu aja sees(22h niipalju, kuna üldse alustasin esimest korda trennidega sel aastal ja olin nädalake haige
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) aeroobset, pulss alanes 3-4 lööki. Südamelöökide sagedus peab olema madal, nii 60-70% SLSmaxist(220-vanus) kogu trenni vältel. Tee ükskõik mida, aga madala pulsiga!märts 21, 2009 at 6:06 p.l. #187623sigaloom
Member
märts 22, 2009 at 9:47 e.l. #187685aivo1359
MemberSelleks pulsikell ongi,et jälgida sagedust.Tempo maha ja joosta pikemalt.Nii lihtne see ongi.Järelikult ei ole võhma või on midagi viga.
oktoober 2, 2009 at 3:19 p.l. #223669kuuliks
MemberMul on trennis pulsikell. Mul on hästi madal pulss, kui aga teen BodyCombatit, siis läheb üles. BodyPumpis enam-vähem normis. Kui aga on kõhulihased, siis on pulss 90-100 lööki. Ma tunnen kõhulihast, aga pulssi üles ei saa. Jõusaalis, basseinis ja kõik muud trennid peale BC ja BP ei tõsta pulssi. Kas see võib olla seotud madala vererõhuga? Vererõhk 110/70.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.