jooksmine talvel
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » jooksmine talvel
- This topic has 33 replies, 18 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
sweals.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2008 at 3:12 p.l. #99222
rantel
MemberMida veel?
jaanuar 8, 2008 at 3:35 p.l. #99007builder
Memberka ise käinud talvel jooksmas ,küll mitte viimasel ajal ,sest endal kopsud just kardavad külma. vigastusi pole eales önneks olnud sest talvel üsna rahulikult olen jooksud. riietus ,minule ideaalselt sobib kiledress,millel puuvillane vooder ka pükstel. – 2o ja lisaks olen ka jooksud ,täitsa voimalik,aga körvad,päsesarnad kannatavad. ja lisaks tuleb öhukesed püksid alla panna. kael hea oleks,kui ikka ilusti kaetud oleks soojalt , isegi sügisel olen kaela kinni katnud, sest tuulise ilmaga on see kerge kannatama. jalatsid,mingid matkajalatsid,minu jaoks isegi -30 .ga suht mötetu. villane sokk jah jooksusussis parem variant. jalg kohe kindlasti nii külma ei saa,pigem siis kui mööda maastikku jooksed soojema ilmaga mingi lörtsi sees ja jalg niiskust saab. pöhiline ikka see,et rindkere tuult ei saaks.
jaanuar 8, 2008 at 3:41 p.l. #136885builder
Memberjalgrattaga ka rallitanud talvel ja seal küll meeletu vahe suvel hingamisega. isegi morfiini kuuri olen saanud arstilt kopsude külmamise pärast . voi noh pöletik tekkis sellest ei teagi mis täpselt see oli. igatahes arvata tekkis kondensaat kopsu,sest öhus ja kpsudes erinev temperatuur. aenini olen proovinud rattaga söitmisel kasutada hästi väikest tempot ja siis koik korras. jooksmisel imelik,aga ei ole mitte nii hull see tulemus.
jaanuar 8, 2008 at 3:52 p.l. #136886