jooksmine- rasva põletus ja söömine
- This topic has 24 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
mai 21, 2009 at 11:17 e.l. #197455
andres781
MemberKui käia jooksmas (tund aega), siis kuidas söömisega on? Eesmärgiks on rasva kaotada.Mida süüa enne trenni ja pärast (valke, süsivesikuid)? Ja kui pikk peab vahe olema trennil ning söömisel?
Pikkus 162 cm
Kaal 55 kgKaalujälgijad
Tahaksin võimalikult ruttu rasva arvelt 47 kg peale saada! BAV on 1400. Kas tervislik toitumine 1600 kcalorit on sobilik? Kui tihti nädalas peaks tunniajalist jooksu tegema, et võimalikult ruttu rasva arvelt kaalu kaotada? Kas soovitav õhtul või hommikul?
Kas peaks rattasõitu, rullitamist ka lisaks tegema?
Mina soovitan kasutada Toodet nimega GR2 Control. See on rasva põletamisel väga efektiivne. Ma ise olen seda kasutanud üle aasta ja olen sellega väga rahul. Täpsemat infot saab undefined
mai 21, 2009 at 11:26 e.l. #197457helenk88
MemberMina soovitan kasutada Toodet nimega GR2 Control. See on rasva põletamisel väga efektiivne. Ma ise olen seda kasutanud üle aasta ja olen sellega väga rahul. Täpsemat infot saab Visit My WebsiteNo selge. Tegu siis GNLD müügimehega.
Müügimees peabki oma müüdava tootega rahul olema.
mai 22, 2009 at 12:03 p.l. #197685-webplix-
Memberma lugesin selle läbi ning ma pole üldse teadlik organismis toimuvate protsessidega , aga ma tahaks siss teada , et kas on hommikul kasulik joosta või eii??
mai 22, 2009 at 12:04 p.l. #197686-webplix-
Memberma lugesin selle läbi ning ma pole üldse teadlik organismis toimuvate protsessidega , aga ma tahaks siss teada , et kas on hommikul kasulik joosta või eii??
mai 22, 2009 at 12:28 p.l. #197691ROtter
Memberma lugesin selle läbi ning ma pole üldse teadlik organismis toimuvate protsessidega , aga ma tahaks siss teada , et kas on hommikul kasulik joosta või eii??http://www.tervispluss.ee/artikkel.php?id=5829
Tühja kõhuga või klaasi vee varal tehtava treeningu kestus võiks olla umbes 30–45 minutit (soojendused ja muu treeninguga kaasnev lisaks). Siis ei põhjusta treening kuigi suurt ebamugavust ja järgnevat nälga on võimalik taltsutada tahtejõuga.
Viimane lause ütleb asja sisu.
mai 22, 2009 at 1:20 p.l. #197708Aile
MemberMina soovitan kasutada Toodet nimega GR2 Control. See on rasva põletamisel väga efektiivne. Ma ise olen seda kasutanud üle aasta ja olen sellega väga rahul. Täpsemat infot saab undefined“Täidab organismi valguvajaduse ja aitab talitseda glükeemilist reaktsiooni.”
See kogu lubatud asi tuleb meile tavatoidust…
juuni 2, 2009 at 7:24 p.l. #199631goal
MemberKüsin ehk natuke teemast kõrvale aga nimelt olen viimase poole aastaga kõvasti (30kg) kaalu langetanud ja nüüd üsna oma soovitud ideaalkaalu lähedal. Trenni ka kõvasti teinud ja oma kehaga rahul…. välja arvatud kõht kus nahk ei ole päris piisavalt pingule tõmbunud.
Mida saaks teha nahaga, et võimalikult palju kaasa aidata normaliseerumisele? Muidu natuke mure, et jääb liiga lõdvalt ja koledaks kõhult nahk – ei taastu piisavalt hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2009 at 5:11 e.l. #199929ROtter
MemberKüsin ehk natuke teemast kõrvale aga nimelt olen viimase poole aastaga kõvasti (30kg) kaalu langetanud ja nüüd üsna oma soovitud ideaalkaalu lähedal. Trenni ka kõvasti teinud ja oma kehaga rahul…. välja arvatud kõht kus nahk ei ole päris piisavalt pingule tõmbunud.Mida saaks teha nahaga, et võimalikult palju kaasa aidata normaliseerumisele? Muidu natuke mure, et jääb liiga lõdvalt ja koledaks kõhult nahk – ei taastu piisavalt hästi
juuni 4, 2009 at 6:29 p.l. #200064