Skip to main content

Jooksmine Raskusega!

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Jooksmine Raskusega!

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    -arx-
    Member

kaloreid põletab kindlasti rohkem, pulss kindlasti kõrgem aga ei tea kaa kas on mõtet, vb pulss liiga kõrge oleneb mida sa saavutada tahad sellega.

Tigerkutsu
    Member

Raske seljakoti pidev kandmine paneb liiga suure koormuse põlvedele ja alaseljale… siiski, kui tahad kindlasti proovida, sea raskus kotis võimalikult keha ligi ja võimalikult üles, et raskus oleks nö turjal.

Parem variant on joosta raske vestiga, siis jaguneb raskus ühtlaselt, on olemas spetsiaalsed vestid, aga pmst saab ise ka teha tugevamast materjalist nö töömehe vestist, kui taskutesse ja seljale lisaks õmmeldud kottidesse liiva/metallplaate vms panna.

Tervise seisukohalt soovitatakse raskus asetada allapoole põlvi (ümber sääre). Isiklikust seisukohast üks nauditavamaid kogemusi oli kahe 4 kilose hantliga mägedes 40 pluss kraadises kliimas treenimine.

Hetkel kasutan 40 min jooks pluss jalatrenn jõusaalis ja olen rahul.

Ahto112
    Member

Kusjuures võin ütelda, et sõjavägi ei lõhu põlvi….pigem enda ettevaatamatus

maddox
    Member

Kusjuures võin ütelda, et sõjavägi ei lõhu põlvi….pigem enda ettevaatamatus

Nu sellepeale ei teagi kohe mida öelda, äkki seletad mulle rumalale, kuidas sis `ettevaatlikum` seal olla, kui kõik on juba paika pandud `k6rgemalt pool`t? Seal vist p2ris nii ikka ei saa, et ütled teed ennast kõigepealt soojaks või et teed omamoodi,või on nüüdseks asjad muutund?

Ahto112
    Member

Ma arvan ja tean, et enamus asjades on võimalik sooja teha ja kui ise mees pole ja ei ütle seda, siis ise tead, millega riskid, sest keegi ei saa sind sundida sulle vastumeelset asja tegema, mis sinu tervist lõhub…..nii et tasub ainult mees olla ja suu lahti teha….ja kui seda ei tee, on juba enda mure! Ja kui mõnel vennal probleem peaks tekkima siis soovitaks Põhiseadust ja muid reglementeerituid sätteid silmata.

Sakurai
    Member

Kalorite põlemine kindlasti suurem aga jah põlved saavad haiget

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.