Jooksmine õhtul.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Jooksmine õhtul.
- This topic has 22 replies, 17 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
NatalieKelly.
-
AutorPostitused
-
mai 22, 2009 at 3:03 p.l. #197756
lifer
Memberei hakka eraldi teemat tegema, kas jooksmine on hea kui tahad jalgadele massi, või on parem teha seeriaid raskustega?
mai 22, 2009 at 3:09 p.l. #197758daemonium
Memberei hakka eraldi teemat tegema, kas jooksmine on hea kui tahad jalgadele massi, või on parem teha seeriaid raskustega?HIIT annab kindlasti juurde.Aga küki vastu ei saa miski …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2009 at 3:45 p.l. #197766priske26
Memberjooksmine igati kasulik aga alla poole tunni pole eriti mõtet joosta kui tahad rasva põletada
mai 25, 2009 at 8:21 e.l. #198160PumaZ
MemberMõttekas on õhtul enne söömist jooksma minna ja epale söömist süüa, siis saad energia taastatud lihtsüsivesikute arvelt mis on su toidus.
mai 25, 2009 at 9:21 e.l. #198174Cobrita
MemberMõttekas on õhtul enne söömist jooksma minna ja epale söömist süüa, siis saad energia taastatud lihtsüsivesikute arvelt mis on su toidus.Peale söömist on jah ikka eriti mõtekas süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis kui oled ära söönud võiks veel midagi süüa.mai 25, 2009 at 10:24 e.l. #198178daemonium
MemberMõttekas on õhtul enne söömist jooksma minna ja epale söömist süüa, siis saad energia taastatud lihtsüsivesikute arvelt mis on su toidus.Tore on lugeda asjatundjate asjatundlikke arvamusavaldusi,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 25, 2009 at 11:36 e.l. #198194krut949
MemberHei, mul on tõsiselt hea meel, et eestis on fitnessiga tipptasemel tegelejate arv tõusnud kordades, sest lugedes postitusi, olen aru saanud, et kogu toitumine ja aeroobse treeningu ning muu treeningu ajad on nii täpselt vaja paika sättida, et olla pidevalt võistlusvormis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enda keha eest hoolitsemisel tuleb ju ka mõistusega asju võtta ning tunda treeningutest rõõmu ja vahel ka treening vahele jätta, kui midagi pere/sõpradega ette võtta. Kogu protsessi peaks nautima. See ei tähenda muidugi, et rezhiimi, kus näiteks 3 korda nädalas treenid võiks pidevalt ühe trenni vahele jätta, siis peaks ehk sagedust muutma. Jooske hommikul, kui on soovi või jookse õhtul, kasulik on see sulle niikuinii, hommikul tühja kõhuga väidetavalt rohkem rasva põletav.
juuni 3, 2009 at 1:41 p.l. #199802NatalieKelly
MemberHei, mul on tõsiselt hea meel, et eestis on fitnessiga tipptasemel tegelejate arv tõusnud kordades, sest lugedes postitusi, olen aru saanud, et kogu toitumine ja aeroobse treeningu ning muu treeningu ajad on nii täpselt vaja paika sättida, et olla pidevalt võistlusvormis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enda keha eest hoolitsemisel tuleb ju ka mõistusega asju võtta ning tunda treeningutest rõõmu ja vahel ka treening vahele jätta, kui midagi pere/sõpradega ette võtta. Kogu protsessi peaks nautima. See ei tähenda muidugi, et rezhiimi, kus näiteks 3 korda nädalas treenid võiks pidevalt ühe trenni vahele jätta, siis peaks ehk sagedust muutma.
Jooske hommikul, kui on soovi või jookse õhtul, kasulik on see sulle niikuinii, hommikul tühja kõhuga väidetavalt rohkem rasva põletav.
Mul isiklikult meeldib joosta, eriti hommikuti siis on nii rahulik ja päike alles hakkab välja tulema,, tekitab hea tunde:D:D.
Aga jh ärgata on raske ,,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..Kuid püüan sellest jagu saada. Lugesin, et kui 3 nädalat harjutad ennast siis pärast läheb lihtsamaks:D -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.