Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga?
- This topic has 22 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
Grizly.
-
AutorPostitused
-
mai 25, 2008 at 9:57 e.l. #155455
evald112
MemberAga millest järeldub, et kile sellele protsessile soodsalt mõjub?järeldub sellest, et praktikas on see asi ennast tõestanud…+veel see et keha kaotab koos veega mineraale…..peale seda järsult vett juues ei omasta seda keha nii hästi…..ja enamuse väljutad käimlas number ühte tehes.
mai 25, 2008 at 10:21 e.l. #155458vaher
MemberSelge- tänud kõigile! Kiled juba nurgas, kohe lähen otsin mingid raskused ka lisaks käte omadele!Oligi juba nendest kiledest TÄIESTI kõrini!! ! !
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jooksmine on niigi põlvedele väga kurnav, mis siis veel juhtub, kui 25 kilo sulle otsa toppida? Ma palun sind su enda pärast, ära seda lollust tee, kui hiljem ei taha just arstide püsikunde olla.
mai 25, 2008 at 10:37 e.l. #155461UmbIsik
Memberjäreldub sellest, et praktikas on see asi ennast tõestanud…+veel see et keha kaotab koos veega mineraale…..peale seda järsult vett juues ei omasta seda keha nii hästi…..ja enamuse väljutad käimlas number ühte tehes.No tegelikult ei ole ju tõestanud. Kui mitut tegurit korraga muuta, siis ei tea ju täpselt milline neist mõjub. Kas ema muutis toitumist ka?
mai 25, 2008 at 11:24 e.l. #155473JACKO
MemberTere tere,Et siis, kas keegi oskaks kommenteerida jooksmist mitme kiledressiga- teg. küll jah, mitte kahe kiledressiga vaid olen kasutanud neid poe nn. vihmakeepe kiledressi all plus mõned kampsunid ja pluusid, et oleks rohkem higistamist…
Küsimus siis oleks, et kas nii on õige ja kas see kuidagi ohtlik ei või olla? (kasutan jooksmisel veel raskusi ka) Minu enda loogika ütleb, et vist ei tohiks üle pingutada, kuna keha hapniku ei saa vms. ja tunne on ka suht kahtlane peale mitte just eriti pikka maad u 4-5km? Mitte, et ma ilma kilede ja raskustega väga palju rohkem jookseks aga tunne on ikka hoopis lõbusam kui kilega joosta…
Niipalju veel lisaks, et meetod iseenesest tundub toimivat väga hästi, kui lihaste definitsiooni ja kaalu vaadata.
Aga ehk oskab keegi targem kommenteerida?
Ette tänades!
S.
Ei soovita sellist mitme kiledressiga jooksmist eksperimenteerida, sest nahk ei saa hingata ning see ei ole ka eriti tervislik. Pigem on vaja toitumine paika panna ning joosta 120-130 pulsiga, et keha õpiks rasvu kasutama energiaallikana.
mai 25, 2008 at 2:12 p.l. #155488rainisk
MemberKui tahad kiirelt treeninguga ühele poole saada siis tee HIITi ! Palju mõtekam kui mingid raskused kiled ja muu mumbo-jumbo !
Kui jooksmine ei meeldi siis proovi jõusaali. Aitab kah rasvaprotsenti vähendada.
mai 25, 2008 at 2:17 p.l. #155489daemonium
Memberjäreldub sellest, et praktikas on see asi ennast tõestanud…+veel see et keha kaotab koos veega mineraale…..peale seda järsult vett juues ei omasta seda keha nii hästi…..ja enamuse väljutad käimlas number ühte tehes.Järgides sinu loogikat – a milleks siis üldse joosta?Roni kuumale saunalavale ja kilod muudkui kaovad,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 25, 2008 at 2:27 p.l. #155491ras-
Memberei ole veel aru saanud, miks tahetakse nii väga endale jooksmiseks raskust peale toppida. Leia pigem viis, kuidas asi viia efektiivsemaks, kasvõi siis HIIT. Raskustega jooksmine on liigeste surm minu arvates.
mai 25, 2008 at 4:51 p.l. #155509Grizly
Memberei ole veel aru saanud, miks tahetakse nii väga endale jooksmiseks raskust peale toppida. Leia pigem viis, kuidas asi viia efektiivsemaks, kasvõi siis HIIT. Raskustega jooksmine on liigeste surm minu arvates.1 Kilosed hantlid käes on liigestele surmav ? Proovi kunagi umbes tund aega selliste hantlitega joosta, siis saad aru miks inimesed raskustega joosta tahavad… loo point on selles, et sa ju liigutad käsi joostes ja kui kerge raskus on otsas arenevad ju lihased siiski mingitmoodi ja saab ülakeha ka mingit vatti, mitte ainult alakeha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.