Skip to main content

Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    esco
    Member

Tere tere,

Et siis, kas keegi oskaks kommenteerida jooksmist mitme kiledressiga- teg. küll jah, mitte kahe kiledressiga vaid olen kasutanud neid poe nn. vihmakeepe kiledressi all plus mõned kampsunid ja pluusid, et oleks rohkem higistamist…

Küsimus siis oleks, et kas nii on õige ja kas see kuidagi ohtlik ei või olla? (kasutan jooksmisel veel raskusi ka) Minu enda loogika ütleb, et vist ei tohiks üle pingutada, kuna keha hapniku ei saa vms. ja tunne on ka suht kahtlane peale mitte just eriti pikka maad u 4-5km? Mitte, et ma ilma kilede ja raskustega väga palju rohkem jookseks aga tunne on ikka hoopis lõbusam kui kilega joosta…

Niipalju veel lisaks, et meetod iseenesest tundub toimivat väga hästi, kui lihaste definitsiooni ja kaalu vaadata.

Aga ehk oskab keegi targem kommenteerida?

Ette tänades!

S.

MEE
    Member

Tere tere,

Et siis, kas keegi oskaks kommenteerida jooksmist mitme kiledressiga- teg. küll jah, mitte kahe kiledressiga vaid olen kasutanud neid poe nn. vihmakeepe kiledressi all plus mõned kampsunid ja pluusid, et oleks rohkem higistamist…

Küsimus siis oleks, et kas nii on õige ja kas see kuidagi ohtlik ei või olla? (kasutan jooksmisel veel raskusi ka) Minu enda loogika ütleb, et vist ei tohiks üle pingutada, kuna keha hapniku ei saa vms. ja tunne on ka suht kahtlane peale mitte just eriti pikka maad u 4-5km? Mitte, et ma ilma kilede ja raskustega väga palju rohkem jookseks aga tunne on ikka hoopis lõbusam kui kilega joosta…

Niipalju veel lisaks, et meetod iseenesest tundub toimivat väga hästi, kui lihaste definitsiooni ja kaalu vaadata.

Ette tänades!

S.

selle meetodiga kaotab keha VETT. Visuaalne pilt ja kaalu nr muutub selletõttu, et Su kehas on vett vähem. Inglise keelne nimetus on “weight cutting” MMA`kad kasutavad seda suhteliselt intensiivselt, et kiiresti kaalu alla saada.

Marcola
    Member

Ja otsinguga oleksid leidnud selle: http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…276&hl=kile

Tervis7
    Member

No ega päris nii ikka ka ei ole, et 100% kaob vee arvelt. Rasketes tingimustes (ka kuum, külm) tarvitab keha rohkem energiat. Muidugi ei tasu luua illusiooni, et kui pärast sellist jooksu kaalule astus, siis on kogu kadu puhtalt rasva arvelt. See ei ole ju ka ilma kileta treenides nii.

esco
    Member

Ühesõnaga siis tegelikult ei ole mõtet ennast piinata selle kilega…? Või ikka natuke on? Ma just mõtlen, et kui isegi natuke on mõtet ja natukenegi põletab rohkem rasva, siis jätkaks sama moodi… Viimase kommenteeria põhjal vist on mõtet samamoodi jätkata…

Loogika ütleb, et kui on raskem, siis peaks nagu rohkem kasu ka olema ja rohkem põletama (antud näite põhjal).

Rebane
    Keymaster

Kui sul liiga ‘kerge’ on, pane seljakotti kaks 25 kilost ketast ja ongi jälle raskem. Rohkem kasu kui mingite kilekate vahel vinduda.

maximus89
    Member

Või jookse mäest üles.Oma kiled võid kohe ära visata.

Bulletproof
    Member

Kui sul liiga ‘kerge’ on, pane seljakotti kaks 25 kilost ketast ja ongi jälle raskem. Rohkem kasu kui mingite kilekate vahel vinduda.

õige, kui raskem on, siis kulub joostes rohkem energiat ja nii põletadki rohkem rasva…

esco
    Member

Selge- tänud kõigile! Kiled juba nurgas, kohe lähen otsin mingid raskused ka lisaks käte omadele!

Oligi juba nendest kiledest TÄIESTI kõrini!! ! !

Tervis7
    Member

Kiled on jah ikka rohkem kaalu võtmiseks spordialadel, kus kaal oluline. Kui tahad rasva kaotada joostes, siis pigem lisa oma treeningu keskele spurdid. Näiteks: 10 minutit sörki, 8x 30 sekundit spurti+30sekundit puhkust, lõppu jälle 10 minutit sörki. Paari nädala möödudes muuda spurtide arvu ja kestvust, et keha ära ei harjuks. Lisaraskused ei ole vajalikud.

ROtter
    Member

Tere tere,

Ette tänades!

S.

Vedelikubilansi tasakaal on organismile väga tähtis ja kaotatud vedelik tuleb asendada, et organismi töövõime säiliks. Vedeliku kaotusel ca 2% kehakaalust langeb oluliselt töövõime, 4-5% juures tekivad südamerütmi häired, lihaskrambid, apaatia.

Selge- tänud kõigile! Kiled juba nurgas, kohe lähen otsin mingid raskused ka lisaks käte omadele!

Oligi juba nendest kiledest TÄIESTI kõrini!! ! !

esco
    Member

Kas siis tõesti lihtsalt jooksmisest ei piisa?
    evald112
    Member

MInu ema harrastab näiteks kiletatult trennitegemist.

Täiesti toimib….ta kulutab trenni käigus palju vett. kusjuures ta joob kõvasti rohkem vett(mineraalvett) kui ta ära higistab. Ta on saanud nii pea 10kg alla kehakaalust paari kuuga.

UmbIsik
    Member

MInu ema harrastab näiteks kiletatult trennitegemist.

Täiesti toimib….ta kulutab trenni käigus palju vett. kusjuures ta joob kõvasti rohkem vett(mineraalvett) kui ta ära higistab. Ta on saanud nii pea 10kg alla kehakaalust paari kuuga.

Aga millest järeldub, et kile sellele protsessile soodsalt mõjub?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.