Skip to main content

jooksmine ja valu :(

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » jooksmine ja valu :(

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Nimelt hakkasin jooksmas/sörkimas käima ja täna kolmas päev. Probleemiks aga valu (pistab) alakõhus… olen üritanud hingamisega seda nö leevendada… eile õnnestuski aga täna ei aidanud ka see, isegi kiiremat kõndi ei saanud teha. Enne pole nii tugevat valu olnudki

MWEchamp
    Member

Põhjuseid võib palju olla. Minul on tavaliselt see siis kui ma pole pikka aega jooksnud. Abi võib olla selles kui sa kohe jooksu alguses paned nn. hingamise paika. Ise hingan 2 korda lühikeselt sisse, ja siis 1 x järsult välja. Mulle nii soovitati ja peale seda pole enam pistnud. Leia endale sobiv hingamisrütm.

PumaZ
    Member

Nimelt hakkasin jooksmas/sörkimas käima ja täna kolmas päev. Probleemiks aga valu (pistab) alakõhus… olen üritanud hingamisega seda nö leevendada… eile õnnestuski aga täna ei aidanud ka see, isegi kiiremat kõndi ei saanud teha. Enne pole nii tugevat valu olnudki
    jorsik
    Member

Alguses on jah, kui on alustatud peale pikka pausi jooksmisega. Tuleb rahulik tempo võtta ja vähehaaval pikendada jooksuaega, nädala-paari pärast peaks see üle minema.

QWE8
    Member

Olenevalt valu suurusest, võid ju proovida edasi joost. Mul aitab see alati.

Tohman
    Member

Võib-olla oleks alguses targem jalutada ning tõsta tempot järk-järgult

Ümiseja
    Member

Otsi foorumis natuke…siin peaks olema üks päris pikk arutelu jooksmine-pistmine teemal (veebruaris oli see aktiivne veel). Ei mäleta kahjuks enam, mis rubriigi all.

ROtter
    Member

poweroravake
    Member

Joostes hinga rütmiliselt ja lõõgasta keha. Kramplik jooksu asend suurendab pistmise vaevust kindlasti. Teiseks tee kerelihaseid (nö korsetilihased) tugevdavaid harjutusi. Parim vahend pistmise vastu.

Pistmist võib soodustada ka söömine liiga vahetult enne trenni.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.