Skip to main content

jooksmine asfaltil

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » jooksmine asfaltil

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    lauri61
    Member

Asfaltil jooksmine pidi põlvedele kahjulik olema. Nimelt mul on jooksmise esimene ja viimane kilomeeter asfaldil. ülejäänud 8km on pehmel pinnasel. Kas ma peaks äkki viimase kilomeetri kõndima? Põlved annavad õrnalt tunda viimasel km-l.

vagula
    Member

no sis kõnni viimasel kilomeetril

ROtter
    Member

Viimasel km-l aeglusta jah tempo sörkjooksust kõndimise kiiruseni,see on südame-veresoonkonnale ka parem ,kui sa lõpetad trenni sujuvalt.

UFC
    Member

Aga kui ma alustan jooksuga kas ka siis nagu rohkem aeglaselt jooksma ja mida rohkem jooksumaa keskpoole siis nagu tõstan tempot ja lõpus uuesti siis alla?

ROtter
    Member

Jah,nii on õige,sest lihased on alguses “külmad” ja tuimad ning süda ja veresooned on ka vaja ette valmistada pingutuseks.

tonic
    Member

Ole jooksmisega ettevaatlik, ise keerasin oma põlve tuksi, käisin talvel metsa all väikest sörki tegemas ja peale seda nädal aega nagu vigane. Kuskil kuu ei saand jalga ka teha.

Mürakas
    Member

jooksulint keerab rohkem põlved ###### kui asfalt!

lauri61
    Member

Ja ongi tulemus käes, põlve on valus liigutada. Kas see läheb ise üle või vaja arstile ka näidata? Mitu päeva peaks puhkust tegema jooksmisega?

ROtter
    Member

Juhul kui liiges pole turses,liigesel ei esine punetust,liiges võimaldab vabalt liigutada võib kasutada külmaravi.

ROtter
    Member

Jooksmisega saad uuesti tegelema hakata siis,kui valu on kadunud.Ilmselt pead edaspidi loobuma jooksmisest asfaldil,vaid kõnnid selle maa läbi,kus su jooksutrassil on asfalt.

Zad
    Member

Endal ka põlvedega kõvasti jama olnud. Võimalusel jookske kuskil metsavahel, kus hea pehme pinnas.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.