Skip to main content

jooksmine

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » jooksmine

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Klaus
    Member

Alustasin äsja jõusaali kõrval ka jooksutreńniga,põhjuseks loomulikult soov kaalus maha võtta,eelkõige õllelihsest lahti saada.Olen lugenud siit vanu artikleid ja kommentaare,et kasutegur trenni tehes võimalikult kõrge oleks.,Siiski mõned küsimused,sest päris palju on üksteisele vasturääkivaid arvamusi.

Esiteks.Kas on tõsi,et kaalu mahavõtmiseks tuleks sörkida pikalt,ent hästi aeglaselt? Sest nagu ma aru sain,pulss ei tohi mingist tasemest kõrgemale kerkida,muidu treenid ainult vastupidavust aga maha ei võta?

Teiseks. Mida peale trenni juua? Keegi siin kirjutas,et mulliga vesi pole soovitav.Ja kuidas on spordijookidega, nt.Arctic Sport?

Kolmandaks.Mul pole aega iga päev trenni teha,seetõttu kavatsen vabadel päevadel treenida kaks korda: hommikul jõusaal,õhtul jooksmaskäik?

Neljandaks.Mida peale jooksmist süüa,eeldusel,et teen seda õhtul suht hilja? Lugesin ,et kohe peale trenni võib nt. banaani süüa.Samas trenn teeb mind nii näljaseks,et tahaks midagi tõhusamat ka.Kui nimetan siin pastaroogi,keedetud kartuleid ja muud juurvilja,lihaasjadest praetud kana või kalkuniliha,siis on see enam-vähem ok?

M.M.
    Member

Kui soov on kaalust maha võtta rasva arvelt siis on tõesti tähtis aeg ( vähemalt 30 min) mitte vahemaa ning õige pulsi sagedus. Peale trenni tuleks võtta nii valku kui ka süsivesikuid ja need peaksid mõlemad olema kiiresti imenduvad. Targem on teha hoopis hommikul jooksu ja õhtul jõusaali.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.