Jooksmine
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Jooksmine
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 10 years, 8 months tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
mai 28, 2015 at 1:46 p.l. #26610
Rydelle
MemberTere
Ei tea, kas on selline teema kuskil olnud, kuid küsin ikkagi. Kas jooksmas käimine treenib ka mingil määral jalgu ja tuharaid? Lisanduvad tegelikult ka jõuharjutused, kuid kuidas on jooksmisega?
mai 28, 2015 at 3:04 p.l. #380696SKG
MemberTreenib vastupidavamaks, kuid mingit lihaskasvu ei maksa jooksmisest oodata.
Selleks on vaja ikka kükkida.
mai 28, 2015 at 3:32 p.l. #381258Sarge
MemberKui tahad peenikesi jalgu ja olematut tagumikku, siis jooksmine (pikamaajooks) peaks üks parimaid “harjutusi” olema selleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pikamaajooks vs jõutreening.
mai 28, 2015 at 4:49 p.l. #381259Rydelle
MemberAga millist kardiot siis tegema peaks, et tagumik olematu poleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> On mul seda üldse eriti vaja, kui olen tegelikult päris peenike? Äkki piisaks jõutreeningutest…mai 28, 2015 at 5:34 p.l. #381262MaPo
MemberKui tahad peenikesi jalgu ja olematut tagumikku, siis jooksmine (pikamaajooks) peaks üks parimaid “harjutusi” olema selleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pikamaajooks vs jõutreening.

Siin sa näitad kuidas sprindid ja vastavad tippsprinterite tehtavad harjutused, mitte niivõrd kükid, mõjuvad. Too siis juba mõni kulturistnaine näiteks ikka;)
Muide, tean noori naisi, kes ei ole elus mingit jõutreeningut teinud, raskusega kükkimisest rääkimata, aga tuhar on ilus punnis. Geneetika omab ka siin suurt rolli. Nemad, näiteks, teevad vahel just vaid kerget tiksumisjooksmist.
Mitte, et ma ei soovitaks ka eelkõige kükke, kui selline eesmärk on, aga see lihtsalt ei ole nii must-valge.
mai 28, 2015 at 5:37 p.l. #381263MaPo
MemberAga millist kardiot siis tegema peaks, et tagumik olematu poleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> On mul seda üldse eriti vaja, kui olen tegelikult päris peenike? Äkki piisaks jõutreeningutest…Jookse mäkke, ja jõutreening 3 X nädalas.
NB. Ega ” kardio” põhieesmärk ei ole “peenikeseks” saamise saavutamisel abiks olla, pigem ikka kardiovaskulaarsüsteemi tugevdada.
mai 29, 2015 at 7:14 e.l. #381267JungaTroll
MemberKurb on lugeda, kuidas ikka ja jälle on eesmärgiks ainult välised kehavormid. Oma keha on justkui pidev vaenlane ja trenni ainus eesmärk tundub olevat mõne inimese jaoks see, milline peeglis välja näha. Ja treeningud valitakse selle järgi, mis välist kuju vastavalt soovitule muudaks. Kui ühel hetkel hakkab tervis ka oluliseks muutuma võib juba hilja olla.
Kas jooksmine treenib mingil määral jalgu ja tuharaid? Loomulikult, kui võtta küsimust üldisena. See on ju ilmne, sest jalgadega ju joostaksegi. Kuid aiman, et soovitud tulemus on midagi muud.
mai 29, 2015 at 7:56 e.l. #381270Sarge
MemberMitte, et ma ei soovitaks ka eelkõige kükke, kui selline eesmärk on, aga see lihtsalt ei ole nii must-valge.
Ei olegi must-valge, aga inimestele meeldivad must-valged vastused.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui eesmärk on ikkagi keha välimust muuta, siis nr. 1 selleks jõutreening.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.