Jooksmine.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Jooksmine.
- This topic has 41 replies, 10 voices, and was last updated 14 years, 2 months tagasi by
Ak_47.
-
AutorPostitused
-
november 15, 2011 at 3:39 p.l. #305251
MrsDodge
MemberJärelikult tuleb hakata suusatama, uisutama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uisutamine oleks väga hea, polegi nii ammu seda teinud.
Tahaks teada selle kohta ka, et kas neid 8-minutilisi kõhulihase treeninguid tasub iga päev teha, kas 8 minutit on piisav aeg?
Muidu teen kõhulihaseid, aga täiesti tavalisi istessetõuse.
november 15, 2011 at 3:50 p.l. #305238eesti mees
MemberTeglikult saaksid küll kui sa omale naelad ostaksid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Näiteks mina soetasin endale eelmine talv Yaktrax Pro jooksuketid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Samas Eestis saab vist igasuguseid talvealasid harrastada, nagu juba ka eespool mainiti. Siin on ju öeldud et ülepäeviti, üldiselt ühte lihasegruppi ei soovita teha igapäev, lihas ei taastu
. Soovitaks teha erinevaid harjutusi, siis lihas ei harju rutiiniga ära. Tehes kõhulihastele vabaraskusega pikki seeriaid kurnad lihast ja seega areng aeglustub ja see tagab sileda ja tugeva lihase. Muidugi rasvakihist kõhul saad lahti aind toitumise ja aeroobsega.november 15, 2011 at 4:59 p.l. #305159kalmer87
MemberSee ei ole küll mingi vabandus, et talv tuleb. Käi mõnes spordiklubis ellipstrenažööri või lindi peal jooksmas, suusata või käi ujulas ujumas. Kasvõi jaluta regulaarselt 2-3 korda nädalas tund või kaks. Prioriteedid tuleb paika seada.
Need 8 minuti kõhulihaste programmid on päris jõhkrad, tegin neid ka vahepeal aastakese. Õigesti tehes vaevalt sa seda lõpunigi suudad teha aga kui suudad siis iga päev küll ei tasu. Kui iga päev suudad teha siis sa ei tee õigesti neid harjutusi.
november 15, 2011 at 5:47 p.l. #305148MrsDodge
MemberMis puutub kõhulihastesse, siis teen neid 5-l päeval nädalas. Tõsi ta on, see 8-minutiline programm pole just kergemate killast, mõni harjutus võtab ikka täitsa läbi, aga saan hakkama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2011 at 7:48 p.l. #305043biggereveryday
Membersöömist rohkem korda sättima, selle kohta siin väga palju teemasid. talvel väga palju spordi võimalusi. ise käin lumelauaga sõitmas ja aitab päris palju jõusaalile lisaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 16, 2011 at 9:45 e.l. #304786gmaster
MemberJa kuidas see kõhulihaste treenimine su tuharaprobleemi lahendama peaks? Alaseljavalud saad ainult, nii ühekülgse treenimise juures.
november 16, 2011 at 3:40 p.l. #304581MrsDodge
MemberSee kõhulihaste treenimine muidugi tuharaprobleeme ei lahenda, see oli kõrvaline küsimus lihtsalt.
november 16, 2011 at 6:42 p.l. #304493Ak_47
MemberSee 8. minutit mõjub sulle 2-3x nädalas samamoodi minu arust,kui praegusel 5. korral nädalas.Ma ise tegin suvekuudel seda 2 korda nädalas kodus/õues,sest ei tahtnud umbses jõusaalis passida.
Ja talvel ongi lõbusam jooksmas käija, meeled on ekrsamad,sest kukkumisoht on kõrge
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Peaasi,et külm ei oleks ning jooksurada ukseette tagasi tooks,et mitte ei jääks higisena poole teepeale.november 16, 2011 at 6:50 p.l. #304484eesti mees
MemberMa loodan, et kõhulihaseid tehes sa ei unusta teha ka seljasirutajat. Tasakaal peab ju paigas olema. Jooksmisel on eriti suur tähtsus nii kõhu kui ja seljasirutajal, rühihoidmisel.
Mis puutub tuharalihaste treenimisel siis seal tuleb abiks tõusul jooksmine kui ka selili lamades puusad üleval jalgade kordamööda tõsted.
november 16, 2011 at 7:06 p.l. #304462kalmer87
MemberRasv rasvaks, selpuhul aitab muidugi igasugune rasvapõletus aga tuharalihatse treenimiseks on väga hea ka rattasõit. Põhiline jõufaas vändates käib läbi tuhara: http://lovingthebike.com/wp-content/uploads/2011/08/pedalstroke_large1.gif
november 16, 2011 at 7:41 p.l. #304346MrsDodge
MemberJooksmise asemel tegeleks pigem ujumise või jalgrattasõiduga. Jalgratast küll pole, aga ujumas käin üle nädala(koolis).
november 17, 2011 at 10:47 e.l. #303991eesti mees
MemberRasv rasvaks, selpuhul aitab muidugi igasugune rasvapõletus aga tuharalihatse treenimiseks on väga hea ka rattasõit. Põhiline jõufaas vändates käib läbi tuhara: http://lovingthebike…roke_large1.gif
Ma ei ole küll ekspert aga kas mitte sa ei istu tuharal ja ei toeta seda, nii palju kui mina olen oma rattaga sõitnud minul jääb küll valusaks reis
november 17, 2011 at 10:50 e.l. #303979eesti mees
MemberJooksmise asemel tegeleks pigem ujumise või jalgrattasõiduga. Jalgratast küll pole, aga ujumas käin üle nädala(koolis).
Ujumine on vägagi hea kogukeha hõlmav spordiala pluss sul ei ole sellist koormust liigestele nagu jooksmisel. Muidugi lihtsalt hulpimisest ei piisa, ujudes proovi hõlmata erinevaid stiile nt. konn ja krool. Mingi kogus otsi ühtestiili ja siis jälle vaheta.
november 17, 2011 at 12:10 p.l. #303955gmaster
MemberMa ei ole küll ekspert aga kas mitte sa ei istu tuharal ja ei toeta seda, nii palju kui mina olen oma rattaga sõitnud minul jääb küll valusaks reis
Tegelikult nagu näha, osalevad abs kõik suuremad jalalihased rattasõidus.
See, et valusaks ei jää, ei tähenda et ei tööta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult oleneb asenditest, koormustest, lihaste jõust jne
november 17, 2011 at 12:59 p.l. #303923eesti mees
MemberTegelikult nagu näha, osalevad abs kõik suuremad jalalihased rattasõidus.
See, et valusaks ei jää, ei tähenda et ei tööta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult oleneb asenditest, koormustest, lihaste jõust jne
No loomulikult töötab aga kas see on just parem viis tuhara treenimiseks seda ei tea. Tegelt kui püstises asendis sõita, st. sadulast tõustes, siis võtab küll kanni päris valusaks, vähemalt minul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.