Jooksmine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jooksmine
- This topic has 21 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
daman.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2009 at 3:40 p.l. #222705
muzuke
Memberüksi ja oma lemmikmuusikaga on kõige parem jooksmas käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui veel hea ilm ka on, sis lausa lust joosta värskes õhus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 3:43 p.l. #222707martin1333
MemberHIITi teha koos sõbraga on hea , spurtide ajal väga hea motivatsioon
september 28, 2009 at 4:57 p.l. #222728maxcar
MemberPole eriline jooksu sõber aga käin siis üksi kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuid meeldib rohkem jõusaalis lindipeal joosta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 5:46 p.l. #222744kristen106
MemberEndale meeldib joosta üksi ja vaikuses. Kõige meeldivam on mõnusa talve ilmaga teha metsa jooksu kus lumi mõnusalt krõbiseb jalge all ja õhk tundub ka kuidagi karske. Muidugi kui liiga külm on siis on paha. Üks huvitav erinevus teiste postitajadega on see et ma tegelen muusikaga tõsisemalt ja ma ei saa muusikaga joosta mitte kuidagi sest ma kipun langema muusikaga rütmi ja see ajab mu jooksu rütmi sassi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 6:09 p.l. #222749katsi
MemberJoosta on kõigeparem üksi, koos oma mõtetega ja ilma muusikata, sissekulunud radu – minu jaoks on see nagu akude laadimine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koos sõbraga võin kõndima minna ja muusikat kuulan kodus, sest jooksmisel mind häirib jutt ja muusikarütm. Meeldib pigem ümberringi olevate (loodus)häälte saatel joosta.
september 28, 2009 at 7:57 p.l. #222782builder
MemberMuusika jooksu ajal- väistatud minu puhul. Kaaslane kui olnud, siis ikka üksikud sõnad seoses treeninguga, sest iga jooks on minu jaoks treening. Et muusika ja treeningkaaslasega lobisemine…………parem jätan nn ” jooksu” ära.
september 29, 2009 at 7:27 e.l. #222811daman
MemberJooksmine on parim! Ainuke võrreldav asi on päiksepaistelise ilmaga rattaga maanteed mõõta.
Tempotrennid, intervallid teen tavaliselt mingi hea 160+ beati minutis muusikaga. Saab sammu hästi klappima. Samas teen vahel ka ilma muusikata, kuulan oma ähkimist, õpin ennast tundma. Mõned pikemad tempotrennid, kus tempo varieerub aeglane-mõõdukas ja seda umbesõi 1,5h, meeldib kui õber vnaine rattaga kõrvsal veereb.
Pikemad otsad, kus rahulik tempo, väga hea meelega ajan juttu sörkiva sõbraga või kuulan rahulikumat muusikat. 2-2,5h ma ennast joostes väga ära ei suuda lõbustada. See on nüüd see koht kus võib ka audiobooke kuulata. Intervallide ajal niikuinii peas vasardab mõte et saaks-see-pagana-kiirendus-otsa-vastik-on-ju, seal pole võimalik keskenduda muule kui pingutusele.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.