Jooksmine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Jooksmine
- This topic has 22 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
SHOXi.
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2009 at 7:52 p.l. #186182
PumaZ
Memberise üritan ka jooksma hakata nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
üritan iga päev umbes 3km joosta ehk 3*7 km nädalas
kas sellel on mõtet, või peaks ka mingi 10km distantse läbima?
Valid endale sobiv distans alguses, kui sa pole eriti aktiivne jooskja olnud siis iga jooksukord tõsta vahemaad natukese võrra.
märts 11, 2009 at 8:03 p.l. #186185Char27
MemberValid endale sobiv distans alguses, kui sa pole eriti aktiivne jooskja olnud siis iga jooksukord tõsta vahemaad natukese võrra.aga kas ma peaks mingi pulsimõõtja või asja muretsema?
mingi pool aastat tagasi läksin jalgpalli trenni ja seal tegime mingi kiirendust..ja treener ütles, et väga kiiiirelt läheb üles pulss ja väga aeglaselt taastub..kas see rikub ka midagi, kui mingi väga kõrge pulsiga joosta..
sest kui 3km läbi on, siis suht hingeldan ja kops koos..st ma võiks mingi edasi panna küll, aga kas see on tervislik?
ma loodan, et kasutasin õigeid termineid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2009 at 8:37 p.l. #186198PumaZ
Memberaga kas ma peaks mingi pulsimõõtja või asja muretsema?mingi pool aastat tagasi läksin jalgpalli trenni ja seal tegime mingi kiirendust..ja treener ütles, et väga kiiiirelt läheb üles pulss ja väga aeglaselt taastub..kas see rikub ka midagi, kui mingi väga kõrge pulsiga joosta..
sest kui 3km läbi on, siis suht hingeldan ja kops koos..st ma võiks mingi edasi panna küll, aga kas see on tervislik?
ma loodan, et kasutasin õigeid termineid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti oleks soovitatav pulsimõõtja, endal pole muretsetud seda, sest olen suht pikka aega jooksnud. Ise jooksen vastupidavuse arendamiseks, mitte kalorite põletamiseks.
märts 12, 2009 at 5:49 e.l. #186228Char27
MemberKindlasti oleks soovitatav pulsimõõtja, endal pole muretsetud seda, sest olen suht pikka aega jooksnud. Ise jooksen vastupidavuse arendamiseks, mitte kalorite põletamiseks.ega isegi kaloreid jälgi…kõike söön..krõpsudest sealihani..
aga lihtsalt mõtlesin, et vastupidavust ja äkki saab jalad rohkem vormi sellega?
või peaks rohkem jooksma, kui 21 km nädalas?
mis hinnaklassi see pulsimõõtja jääb ja kust seda Tartust saaks osta?
igas spordipoes müügil?
märts 12, 2009 at 6:17 e.l. #186233ROtter
Memberise üritan ka jooksma hakata nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
üritan iga päev umbes 3km joosta ehk 3*7 km nädalas
kas sellel on mõtet, või peaks ka mingi 10km distantse läbima?
märts 13, 2009 at 5:31 p.l. #186476Char27
Memberno ma muretsesin endale selle pulsimõõtja, 1700 maksis sportlandis, polar firma oma
ma lootsin, et saan mingi 300-400 krooniga, aga eriti kallis oli hoopis
käisin täna ka spordiarsti juures ja tehti seal mingeid teste ja asju
pmst arst ütles, et vererõhk ja pulss läheb väga kiirelt kõrgeks ja suht aeglane taastumine..
samuti ütles, et peaks jookma, nii et pulss üle 150 ei läheks
märts 14, 2009 at 5:54 p.l. #186610Char27
Membernoh esimest korda siis selle pulsimõõtjaga, vääga põnev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>30 minutit umbes läks siis, ehk kauem kui tavaliselt, sest tempo oli aeglasem ja distantsi suurendasin ka
alguses kohe võtsin normaalse tempo, 10 sekundiga viskas 167 peale, hakkasin kõndima..tõmban 140 ära ja lõpuks leidsin sellise aeglase sörgi tempo, mis hoiab mu pulsi 145-149 peal..
nüüd üritan 2 kuud nii jooksmas käia ja lähen arsti juurde ning eks näis, mis tulemused tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2009 at 6:37 p.l. #186614SHOXi
Memberedu sulle.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.