Skip to main content

jooksmine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 60 total)
  • Autor
    Postitused
    krrrr
    Member

tervist! selline asi, et tahaksin väga-väga-väga saada juurde vastupidavust , või lihtsalt üldiselt palju paremaks (kiiremaks) jooksjaks saada. nii 400-1000 distantsidel. trenni teen. kuidas arvate,kas sügiseks võib olla kasu nt taku HIIT ’i programmist, mida teha nt 2-3 x nädalas.? soovitaksite veel midagi ? kas toitumine mängib ka selles väga suurt rolli?

üldiselt tüdruk, vanuses 15. ja pole kindlasti päris algaja.

Sangar
    Member

Mina soovitaks sul kergejõustikutrenni minna sest vaevalt ükski hea jooksja on treeninud ennast ise, omast tarkusest, heaks jooksjaks vaid ikka treener on olnud see kes on teda treeninud heaks ja nagu ma sinu jutust aru saan siis sa tahad saada heaks jooksjaks. 15 aastasena pole veel hilja ühineda mingi noorte treeninggrupiga kui sul endal tahtmist jagub.

krrrr
    Member

Mina soovitaks sul kergejõustikutrenni minna sest vaevalt ükski hea jooksja on treeninud ennast ise, omast tarkusest, heaks jooksjaks vaid ikka treener on olnud see kes on teda treeninud heaks ja nagu ma sinu jutust aru saan siis sa tahad saada heaks jooksjaks. 15 aastasena pole veel hilja ühineda mingi noorte treeninggrupiga kui sul endal tahtmist jagub.

mh,seda ma juba teen, 1-2 aastat. tulemused on vähe paranenud. aga suvel ju trenni pole, kui siis harva.. ning siis teeks ise, !

tahaks ikkagi küsimustele ka vastuseid !

undisputed
    Member

tervist! selline asi, et tahaksin väga-väga-väga saada juurde vastupidavust , või lihtsalt üldiselt palju paremaks (kiiremaks) jooksjaks saada. nii 400-1000 distantsidel. trenni teen. kuidas arvate,kas sügiseks võib olla kasu nt taku HIIT ’i programmist, mida teha nt 2-3 x nädalas.? soovitaksite veel midagi ? kas toitumine mängib ka selles väga suurt rolli?

üldiselt tüdruk, vanuses 15. ja pole kindlasti päris algaja.

Küsi raamatukogust vastavat kirjandust või googelda

krrrr
    Member

Küsi raamatukogust vastavat kirjandust või googelda
    ROtter
    Member

aga oskab keegi omal kogemustel taku HIIT’ist rääkida.???

kuida tulemused paranesid jne?

ja kuidas siis seda tehes toituda ja mida veel lisaks sellele teha ?

kui tihti teha jne?

Siit saad vastused:

http://www.trimm.ee/index.php?id=67

krrrr
    Member

ja palju selline maksta võiks? ja kust seda võiks saada ?

(aitäh)

undisputed
    Member

aga oskab keegi omal kogemustel taku HIIT’ist rääkida.???

kuida tulemused paranesid jne?

ja kuidas siis seda tehes toituda ja mida veel lisaks sellele teha ?

kui tihti teha jne?

Nagu ma ise ja Rotter soovitas, siis ikkagi vajad vastavat kirjandust. Iga ala nõuab vastavaid teadmisi ja neid siin mõne sõnaga ikka edasta. Ja kahtlen ka, kas siin käib selliste teadmistega inimesi eriti, kes spets tegelevad selliste aladega

ROtter
    Member

ja palju selline maksta võiks? ja kust seda võiks saada ?

(aitäh)

http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/isik?15596

H2rr2
    Member

Nagu ma ise ja Rotter soovitas, siis ikkagi vajad vastavat kirjandust. Iga ala nõuab vastavaid teadmisi ja neid siin mõne sõnaga ikka edasta. Ja kahtlen ka, kas siin käib selliste teadmistega inimesi eriti, kes spets tegelevad selliste aladega
    AnitroK
    Member

Millises kergeraksu trennis suvel sporti ei tehta? Ollen ise üle 10 aasta kergejõustiku teinud ja just keskmaad, siis tavaliselt talvel ei jõudnud ära oodata, et hallist välja saada. Suvel iga päev hommikul staadionil trennid. Suvi just see põhi jooksu trenn ole. Talvel kogud jõudu ja suvel jooksed ennast ribadeks

krrrr
    Member

nii,sain selle raamatu.

Andreaz
    Member

frantic
    Member

Et tahaks teada,kuidas tuleks joosta?Mitu korda nädalas?Ja ,mis kellast oleks parim aeg jooksmas käia?Kui ajal üldse vahet on? :ph34r:

marko4589
    Member

jookske ma ütlesin jookske

koos masinaga loll.hommikul,kui õhtul on hea oma valik millal ise tunnete,et on aega,kui ka enesetunde järgi,et millal on parem

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 60 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.