Skip to main content

Jooksmine

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jooksmine

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    ants16
    Member

Mõtlesin et jookseks 3x nädalas 30min, sest soov vabaneda väikesest pekikihist kõhulihastel.

Kui tõhus see oleks, ning kui kiiresti jõuaks soovitud tulemuseni kui toitumine paigas on?

Või oleks mõtekam joosta 2x1tund? Pulss peab vist maksimaalselt madal olema.

hehee
    Member

Jooks on parim pekipõletaja, vähemalt minu puhul. Alustuseks on 3 * 30 min piisav, ma arvan, kuid edaspidi võiksid pikemalt joosta, pealegi harjub Su keha igasuguse trenniga, kui Sa seda lõputult ühtemoodi jätkad.

Kui kiiresti Sa tulemusteni jõuad sõltub palju Su söömisest ning päris nii ikka ka ei ole, et trenni ajal peab pulss maksimaalselt madal olema

maximus89
    Member

Aga proovi kombineerida intensiivsemaid jookse ka sinna vahele, mulle meeldib nõmme metsas mööda neid treppe ja mägesid üles joosta, see on tõsiselt intensiivne ja efektiivne rasvapõletus ja siis teine päev jälle näiteks võta rahulikumalt ja sörgi niisama.See on ekslik arvata, et ainult pikka maad, madalal pulsil joostes põletad rasva, vastupidist on juba tuhandeid kordi tõestatud, küsi nüüd endalt kas sa tahad välja näha nagu kondine maratonijooksja või lihaseline sprinter.

Artur088
    Member

Kuskilt lugesin ei mäleta kust aga oli kirjas , et 30 min on täiesti piisav 1 tund on küll palju !

hehee
    Member

Kuskilt lugesin ei mäleta kust aga oli kirjas , et 30 min on täiesti piisav 1 tund on küll palju !
    Existence
    Member

mina tean just vastupidi et 30 minist jääb väheks ,sest siis hakkab alles keha rasva põletama,kas ma eksin

Hellboy
    Member

Omast kogemusest tunnen, et peale 30min läheb keha soojaks ja higi tuleb intensiivsemalt välja ehk siis hakkab rasv paremini põlema, jooksu eriti ei tee, aga ratast sõidan umbes 90min. Ja minu teada 30min pärast on alles glükogeeni varud otsas ja siis võetakse ette rasv vms.

hehee
    Member

Ma ise jooksen ka tund aega, aga alustasin 30 min-ga, sest siis ma lihtsalt ei jaksanud rohkem, samas ei saa öelda, et see 30 min poleks rasva põletanud.

Artur088
    Member

Miks ta palju on?

Ei hakka õiendama aga kirjutasin seda mida lugesin ja oli tõesti kirjas , et 30 min on täesti piisav !

Ja ma arvan , et paljud kes alustavad ei jaksaks kohe nt 1h joosta !

Samakamees
    Member

4aastat tagasi , kui ma veel suht paksuke olin siis käisin suvel iga päev jooksmas. 1 km jooksin iga päev ja kuu ajaga olin 2 kilo kergem :o siis ma veel toitumist ei jälginud ja trenni ei teinud :huh:

Hehe. 2 kilo võib 2 päevaga ka kaotada.

Samakamees
    Member

Hehe. 2 kilo võib 2 päevaga ka kaotada.

Võib , aga ikkagi siis ma ju sõin absoluutselt kõike ja nii palju kui tahtsin :o ma tahtsin seda sellega öelda , et kui keha ikkagi liigub siis kaaluprobleeme tekkida ei tohiks :huh:

Kui keha on haige, siis kaaluprobleeme võib tekkida ka neil, kes liiguvad.

hehee
    Member

Ei hakka õiendama aga kirjutasin seda mida lugesin ja oli tõesti kirjas , et 30 min on täesti piisav !

Ja ma arvan , et paljud kes alustavad ei jaksaks kohe nt 1h joosta ! :o

Millest ma siis rääkisin? :huh:

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.