Jooksmine
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jooksmine
- This topic has 20 replies, 16 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
Sergei Iljukov.
-
AutorPostitused
-
mai 28, 2007 at 8:09 e.l. #10851
Aken
MemberKas aeroobseks trenniks oleks mõtekas joosta kui jõusaalis on eesmärk võimalikult palju massi koguda. Olen 173 ja kaalun 54kg, seega puhas liha ja kont, rasva pole ollagi. Kui ma hakkan jooksma, kuidas see kaalule mõjub? Saalis vändata ka ei meeldi eriti, parem jookseks metsas pehmel maastikul.
mai 28, 2007 at 8:11 e.l. #116385hehee
MemberKas aeroobseks trenniks oleks mõtekas joosta kui jõusaalis on eesmärk võimalikult palju massi koguda. Olen 173 ja kaalun 54kg, seega puhas liha ja kont, rasva pole ollagi. Kui ma hakkan jooksma, kuidas see kaalule mõjub? Saalis vändata ka ei meeldi eriti, parem jookseks metsas pehmel maastikul.Rasvapõletusele mõjub küll ülihästi, vähemalt minu puhul.
mai 28, 2007 at 8:15 e.l. #116387salver
MemberKas aeroobseks trenniks oleks mõtekas joosta kui jõusaalis on eesmärk võimalikult palju massi koguda. Olen 173 ja kaalun 54kg, seega puhas liha ja kont, rasva pole ollagi. Kui ma hakkan jooksma, kuidas see kaalule mõjub? Saalis vändata ka ei meeldi eriti, parem jookseks metsas pehmel maastikul.jõusaali kõrval peab kindlasti aeroobset (sinu puhul nt kerge jooksmine madalal pulsil) tegema. Piisaks 2-3 korrast 30min korraga nädalas. Kuid põhirõhk peab olema massi kasvatamisel kindlasti jõusaalitreeningul ja toitumisel.
mai 28, 2007 at 8:16 e.l. #116388matti
MemberSaalis vändata ka ei meeldi eriti, parem jookseks metsas pehmel maastikul.Kui salis ei meeldi vändata,siis miks sa ei vänta maastikul?See palju mõnusam,ma ise ei viitsi jälle jooksmist teha,aga rattasõit on minu meelest väga mõnus.Iseasi muidugi,kui jalgratas puudub.
mai 28, 2007 at 8:18 e.l. #116390Aken
MemberJalgrattasõit ei pidand hea olema kui ei ela just kuskil väga ühtlase maastiku juures. Siin nõmmel suht künklik. See toob kaasa pulsi kiire tõusu ja paneb tahtma pausi teha. A kui ma siiski hakkaks jooksme ega ma kaalust selle tõttu alla ei hakka võtma? Siin nõmmel hea joosta suusa rajal.
Kuskohast saaks pulsimõõtjat osta, mida saaks jooksmise ajal kasutada. Kuidas nende hinnad umbes on.
mai 28, 2007 at 8:30 e.l. #116391hehee
MemberA kui ma siiski hakkaks jooksme ega ma kaalust selle tõttu alla ei hakka võtma?Mille arvelt Sa seda massi tahad? Rasva?
mai 28, 2007 at 2:01 p.l. #116413Aken
MemberLihase arvelt, rasva ei ole õnnestunud mul saada olenemata sellest, mida ja kui palju söön. Kui trenni ei teinud ja sõin mida tahtsin, ei tulnud kaalu üldse juurde. Läksin trenni, tuleb kaalu juurde. Jõusaalis praegu 3. kuu, eroobset pole veel teinud a peaks vist jooksmas hakkama käima kord nädalas vähemalt.
juuni 12, 2007 at 5:49 p.l. #117420kent
MemberJooksmas tasuks kindlasti käia
juuni 12, 2007 at 7:17 p.l. #117432rait000
Memberjooksmas tasub jh käia..aga MASSIPERIOODIL pole vaja palju aeroobset teha..söö treeni ja puhka,siis saad oma massi..massiperioodil ei tohiks jooksmine su kaalu mõjutada kui sa muidugi vastavalt sööd.piisab kui käid jooksmas paar korda nädalas praegu..
juuni 12, 2007 at 8:25 p.l. #117438inside14
MemberMassiperioodil tuleb siiki ka aeroobset teha! Eesmärgil hoida süda tervena selle suure õgimise ja raske trenni kõrval!
juuni 12, 2007 at 9:11 p.l. #117444eintsius
MemberAeroobne treening sunnib organismi jõusaali kõrvalt ainevahetust intensiivistama. See kulutab küll natuke lihasmassi maha, kuid kui lõpetada jooksmine pärast mingit treeningstaazi, siis on ainevahetuse arengu eeldused paremad ning lisaks on vereringe arenenud ja süda tugev.
juuni 20, 2007 at 8:53 p.l. #118074asd112
Membernatuke ot aga tekis tahtmine jooksma hakata kuni suve veel on, see aasta on trenn täiesti käest ära läinud ja kilosi on tulnud ikka julgelt juurde(alkohol jms rasvased toidud)
mingi kooliaasta alguses hakkan jõusaalis käima , ja tellin kava.
preagu tahaks teada palju oleks norm jooksta ? ja mida/millal/kui palju sööma peaks ? enne kooli mingit jõutrenni pole plaanis teha, lihtsalt ~5-7 kilo alla võtta
juuni 21, 2007 at 7:01 e.l. #118082popwar
MemberKäia ikka vähemalt paar korda jooksmas, see õgmine ja (loodetavasti) kõva jõusaali trenn, siis vaja süda kaa ikka nö järgitreenida ja küll see jooksmine sul jõusaalis kaa aitab, võhma parandab kindlasti.
juuni 21, 2007 at 11:45 e.l. #118103theONE1
MemberSiin mainiti ka seda juba, aga jah kui sa oled koguaeg treeningul anaeroobses, siis hakkab ühel hetkel su organism järlee andma. Treenima peab ka hapnikutarbimiselundkonda, mis tagab ka parema arengu!
juuni 21, 2007 at 1:46 p.l. #118109Anonüümne
Guestaga kui tihti käia nädalas jooksmas? praegu jõusaal suletud minu kandis, siis käin ülepäeviti jooksmas ja teen kodus trenni nii palju kui võimalik, seda ka ülepäeviti.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.