Jooksen, aga kaal ei lange.
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Jooksen, aga kaal ei lange.
- This topic has 30 replies, 15 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
evelint.
-
AutorPostitused
-
september 2, 2010 at 3:26 p.l. #17093
evelint
MemberTere!
Alustan siis algusest. Olen 22 aastane, 158 cm ja kaalun 62 kg. Olen 4, 5 aastase lapse ema.
Ennem rasedust olin enam- vähem kaaluga rahul, aga pärast sünnitust ilmnes tõde, et rasedusega juurde võetud kg jäävad. Aasta aega need ka püsisid ja siis ostsin trenashööri, mille abil kaotasin 1 aasta jooksul 14 kg- kõik mis rasedusega juurde tuli. Toitumist ma ei pidanud muutma õnneks ja siiski kilod kadusid.Tegin 5 korda nädalas tund aega trenni ja ilma eranditeta.
Siis eluolude sunnil pidin trenni jätma aastaks. Mingi aja jooksul tuli tagasi 5 kg ja siis sundisin ennast uuesti treeninguga jätkama. Alustasin trenashööriga ja hakkasin ka vähem sööma, kuid pea aastaga ei kadunud eriti midagi.
Nüüd jooksen juba 7 kuud maastikul nädalas 4- 5 korda, järjest 50 minutit. Hommikul söön kindlasti. Söön vähem, kui vanasti, 2 h ennem trenni söön ja pärast trenni söön ka alles 2 tunni pärast. Püüan suht tihti süüa ja vahel küll kaotan enda tähelepanu ja kukun maiustama.Koju maiustusi sellepärast pea enam ei ostagi, isegi lapsele mitte ja söön rohkem rohelist kui varem. Venitan ja soojendan ka nii nagu peab. Aga kaalu kõige rohkem 2 kg kaotanud
“>Tean, et lihased ka on tekkinud juurde, aga kas ei peaks selle ajaga mitte rohkem kaotama? Kuidas teha nii, et vähemalt 1 kg kaoks kuuski?
Rohkem aega kahjuks trenniks ei leia ja mingi dieeditaja ka pole, samas ei aja ka koguaeg jama suust sisse. Mida teen valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> september 2, 2010 at 3:33 p.l. #274776daemonium
MemberTere!Alustan siis algusest. Olen 22 aastane, 158 cm ja kaalun 62 kg. Olen 4, 5 aastase lapse ema.
Ennem rasedust olin enam- vähem kaaluga rahul, aga pärast sünnitust ilmnes tõde, et rasedusega juurde võetud kg jäävad. Aasta aega need ka püsisid ja siis ostsin trenashööri, mille abil kaotasin 1 aasta jooksul 14 kg- kõik mis rasedusega juurde tuli. Toitumist ma ei pidanud muutma õnneks ja siiski kilod kadusid.Tegin 5 korda nädalas tund aega trenni ja ilma eranditeta.
Siis eluolude sunnil pidin trenni jätma aastaks. Mingi aja jooksul tuli tagasi 5 kg ja siis sundisin ennast uuesti treeninguga jätkama. Alustasin trenashööriga ja hakkasin ka vähem sööma, kuid pea aastaga ei kadunud eriti midagi.
Nüüd jooksen juba 7 kuud maastikul nädalas 4- 5 korda, järjest 50 minutit. Hommikul söön kindlasti. Söön vähem, kui vanasti, 2 h ennem trenni söön ja pärast trenni söön ka alles 2 tunni pärast. Püüan suht tihti süüa ja vahel küll kaotan enda tähelepanu ja kukun maiustama.Koju maiustusi sellepärast pea enam ei ostagi, isegi lapsele mitte ja söön rohkem rohelist kui varem. Venitan ja soojendan ka nii nagu peab. Aga kaalu kõige rohkem 2 kg kaotanud
“>Tean, et lihased ka on tekkinud juurde, aga kas ei peaks selle ajaga mitte rohkem kaotama? Kuidas teha nii, et vähemalt 1 kg kaoks kuuski?
Rohkem aega kahjuks trenniks ei leia ja mingi dieeditaja ka pole, samas ei aja ka koguaeg jama suust sisse. Mida teen valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kaal ei kao,siis sööd valesti.Nii lihtne see ongi.
Kuna sa midagi oma menüüst ei räägi,siis rohkem midagi öelda ei oska.
september 2, 2010 at 3:38 p.l. #274777evelint
MemberKui kaal ei kao,siis sööd valesti.Nii lihtne see ongi.Kuna sa midagi oma menüüst ei räägi,siis rohkem midagi öelda ei oska.
Kindlat menüüd polegi, kuna suur pere, siis eraldi endale süüa ei tee, aga kellaaegadest pean enamvähem kinni ja söön rohkem ikka koduseid toite. Juurde teen salateid ja joon vett ja kohvi, limonaadi ei osta ja muud jama. Kogused pole suured- nii mulle on öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk on asi trennile eelnevas ja järgnevas toiumises? Täna hommikul näiteks sõin väikese kausi veega tehtud kaerahelbeputru, maitsestasin suhkruga, aga vaid natuke
“> ja 2, 5 h pärast jooksin. Pärast trenni 2 h sõin 2 muna omletti tomatiga.september 2, 2010 at 3:45 p.l. #274779Okk
MemberOn selleks mingi spetsiaalne põhjus , et peale trenni ei söö
“>september 2, 2010 at 3:45 p.l. #274780PumaZ
MemberPostita enda ühe päeva kõik söömised ja joomised kaasa arvatud näksimised siia, siis osatakse sind paremini aidata.
september 2, 2010 at 3:54 p.l. #274782kuuliks
MemberEga’s treening üksi aita sind, põhiosa moodustab ikka see, mis ja kui palju suust sisse läheb.
september 2, 2010 at 4:02 p.l. #274783evelint
MemberOn selleks mingi spetsiaalne põhjus , et peale trenni ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuskilt nagu kuuldud, et 2 h pärast ei tohiks süüa vähemalt
“>september 2, 2010 at 4:32 p.l. #274785AlanBStard
ModeratorKui kaal ei kao,siis sööd valesti.Nii lihtne see ongi.No nii lihtne ka ei ole, igasugu tasakaalu- ja signaliseerimismehhanismid elavad oma elu
september 2, 2010 at 4:49 p.l. #274787ROtter
MemberNo nii lihtne ka ei ole, igasugu tasakaalu- ja signaliseerimismehhanismid elavad oma eluPerpetuum mobile on võimatu.
“>september 2, 2010 at 7:10 p.l. #274802jrx
Memberkuskilt nagu kuuldud, et 2 h pärast ei tohiks süüa vähemalt
“>Eepiline valeinformatsioon:) See on küll üks suurimaid karuteeneid, mis kaalualandaja endale teha võib.
september 2, 2010 at 7:19 p.l. #274806daemonium
MemberNo nii lihtne ka ei ole, igasugu tasakaalu- ja signaliseerimismehhanismid elavad oma eluVõimalik.
Ainult et alustada tuleb siiski sellest kõige lihtsamast elik toitumisest,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on kahtlane tunne,et austatud teema-algataja menüü pärineb tibindusest ja põhineb paanilisel hirmul rasvade ees ja et peale menüü korrastamist tema probleem laheneb.
Väidan seda muidugi täesti lambist,lakke vaadates …
miski signaal jõuab lihtsalt kuskilt ajju …
signaliseerimismehhanism elab oma elu noh …,
“>september 3, 2010 at 6:15 e.l. #274846Bulletproof
Memberkuskilt nagu kuuldud, et 2 h pärast ei tohiks süüa vähemalt
“>ca 1h peale treeningut peaks ikka korralikult sööma.
Ott Kiivikase postitusest kunagi lugesin, et treeningujärgne toitumine ei tõsta ega langeta kaalu, vaid taastab energiavarud. Ei viitsi viidet otsida…
september 3, 2010 at 6:36 e.l. #274847Okk
MemberKohe peale treeningut peab sööma ja mida vedelam seda kobedam
“>september 3, 2010 at 11:38 e.l. #274876evelint
MemberHmmm, tänan vastuste eest:)
Aga mis oleks parim, mida süüa pärast trenni? Mingi kindlam toit ehk? Mul pole ausalt aimugi, kuna kirjanduses kirjutatakse NII palju erinevaid asju, mis üldse üksteisega ei klapi ja ei tea keda uskuda
“>Kohutaval tahaks kaalu langetada jälle, aga ei tea mis seekord juhtus, et ei mõju pingutused:) Arvan ka, et asi söömises, aga ei oska ka seda parandada väga enam, nälgida taha ka koguaeg. Ehk vähendada lihtsalt koguseid veel siis.
september 3, 2010 at 2:04 p.l. #274892jrx
MemberVähendamine = nälgimine ja seda sa teha ei tohi. Rohkem tuleb süüa, siis on kõik parem:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.