Skip to main content

jooks ja pulss

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » jooks ja pulss

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    TinyDancer
    Member

Tere! Ma olen selline suhteliselt harrastussportlane. Õhtuti käin tervise ja vormi huvides jooksmas, aga see on ka kõik. Üsna kõhn olen muidu… kui see peaks oluline olema. Nüüd siis teemasse ka: lugesin siit, et optimaalne pulss peaks olema (220-vanus)x0,7 Sellisel juhul tuleks minu tulemuseks: (220-20)x0,7=140. Eile aga pärast jooksmist siis mõõtsin oma pulssi (pulsikella pole, ise lugesin minuti jooksul lööke, nii et mõningane eksimus võib ka olla). Tulemuseks sain aga ainult 86. On see võimalik? Mis see tähendab, et ma jooksen liiga aeglaselt? Kusjuures teen jah sellist aeglasemat sörki, aga ise nagu tunnen, et rohkme ei jõuaks ka, sest niigi juba hingeldan… mis te oskate mulle kommentaariks öelda??? pean kiiremini jooksma või mis värk nende löökidega on siis? Tänan teid!

M.M.
    Member

Kui sa juba hingeldad siis ei saa kuidagi pulss olla nii vähe kui 86. Proovi uuesti, mõõda nt. 15 sekundi jooksul ja korruta 4 ning saad õige tulemuse.

Indrek2
    Member

täna hommikul tegin enne hommikusööki 1h rattaga sõitu. Pulsimõõtjaga mõõtsin et pulss oleks ilusti 130-105 vahel. Ja selline mõnus tuul puhus vastu terve see aeg. Aga mix ma higistama ei hakanud? kas see on õige?

Indrek2
    Member

vanust on 17 ja kaal on 79

M.M.
    Member

Ei saagi hakata kui tuul su nahka jahutab, ise käin samamoodi hommikul rattaga sõitmas ja ka ei higista ning see ei olene vanusest : )

Indrek2
    Member

äitähh, aga üks küs. veel oleks selline, et kas hommikul 1h ratttaga sõitu õige pulsiga enne hommiku sööki on kõige parem rasvade põletusex?

M.M.
    Member

On küll effektiivne aga ma ei tea kas niipalju korraga on hea. Kalmus minu teada igatahes sõidab küll 50 min. Ise sõidan 30 min. Kuna õhtul teen lisaks jõusaali siis tunnen, et 1 h on hommikul minu jaoks palju, väsitab õhtuks liiga ära. Aga kui sa oled rikas poiss, tööl käima ei pea ja saad päeval magada siis anna tuld.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.