Skip to main content

Jooks ~100kg kutile?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Jooks ~100kg kutile?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • Autor
    Postitused
    Mcprophet
    Member

Olen kuulnud, et ega see jooks vist eriti suurematele tegelastele head ei tee? Ma pean silmas mitte vormis isiksust. Räägin iseendast:D Alustasin siis täna(14.07.08) konkreetse trenniga: keha soojaks 2km ennem jõusaali joostes + ca 1h saalis + joostes koju tagasi. Tegin esimese satsi ära ja jalad ikka räigelt valutavad:D

Ootangi selle kohta inffi, et kas tõesti hakkab jooksmine liigestele ja nö luudele(ma ei mõtle loomuliku lihase valu)? Krt joosta oli tegelt päris hea:D

ROtter
    Member

Üleliigne kehakaal võib regulaarsel jooksutreeningul tekitada labajala, hüppeliigese, sääre, põlveliigese, selja nimmepiirkonna või puusaliigese vaevusi.

Mcprophet
    Member

Üleliigne kehakaal võib regulaarsel jooksutreeningul tekitada labajala, hüppeliigese, sääre, põlveliigese, selja nimmepiirkonna või puusaliigese vaevusi.

no kunagi peab see kaal allapoole ka minema ja siis peaks ju koormus langema nimetatud keha-osadelt?

Capricorn
    Member

Et kaalu alla võtta, peab jälgima mida ja kui palju sööd. On ka võimalik, et jooksed ennast iga päev poolsurnuks, aga ikka kaal ei lange. Kui ikka tunned, et liigestele mõjub, siis suure kaalu korral võiks algul ehk rohkem rattaga sõita.

Kustamees
    Member

Olen kuulnud, et ega see jooks vist eriti suurematele tegelastele head ei tee? Ma pean silmas mitte vormis isiksust. Räägin iseendast:D Alustasin siis täna(14.07.08) konkreetse trenniga: keha soojaks 2km ennem jõusaali joostes + ca 1h saalis + joostes koju tagasi. Tegin esimese satsi ära ja jalad ikka räigelt valutavad:D

Ootangi selle kohta inffi, et kas tõesti hakkab jooksmine liigestele ja nö luudele(ma ei mõtle loomuliku lihase valu)? Krt joosta oli tegelt päris hea:D

ma tean, mida sa tunned

taavet
    Member

Mina arvan et kui tunned et valus on , siis ikka ei tasu ennast piinata. Sõida rattaga tee kiirkõndi voi mida iganes ,peaasi et endale liiga ei tee.

Mcprophet
    Member

ratast sõidan sammuti, aga sellega jälle omad hädad, küll te mehed teate:D ja söömisega on nii ja naa, olen teadlik, et see ennem magama minekut söömine head ei tee, aga see jutt on nagu ,,hane selga vesi,,

Smuki
    Member

ratast sõidan sammuti, aga sellega jälle omad hädad, küll te mehed teate:D

Ei tea, mis hädad need siis olema peaks? Ei kasuta ratturipükse? Sadul odav ja ebakvaliteetne?

Midagi enamat küll pakkuda ei oska!

riorijkaard
    Member

See ebamugavus tekib siis kui sadul on liiga kõrgel ja seda viga on kerge parandada.

0ttt
    Member

Soovitan tellida ikkagi toitumiskava ja kui jälgid seda siis näed tulemusi ja motivatsioon kasvab!

AnitroK
    Member

kindlasti ära jookse kõva pinnasega teel. Kui kehakaal niigi mõjub liigestele, siis kindlasti kasuta metsaradasid (suusarajad) või jookse mööda muru. See natukenegi pehmendab põrutust. Oluline on ka, mis sul jalas on. Kui on liiga kitsa liistuga jooksujalanud, siis hakkavad väga lihtsalt jala võlvi peale. Olen ise seda kogenud. Jooksujalats peab hea olema

ROtter
    Member

misassja? enne magamaminekut peab just sööma, oleneb mida!(magusaid)süsivesikuid küll vaja pole-energiat magamiseks. valku on ikka vaja, kulturistid ka öösel söövad/joovad valku.

aga kust teil need jalad joostes valutama hakkavad siis?liigesed,lihased või luud? mul omal suure kaaluga sääre luud hakkavad valutama (eestpoolt)

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=6966

ras-
    Member

kindlasti ära jookse kõva pinnasega teel. Kui kehakaal niigi mõjub liigestele, siis kindlasti kasuta metsaradasid (suusarajad) või jookse mööda muru. See natukenegi pehmendab põrutust. Oluline on ka, mis sul jalas on. Kui on liiga kitsa liistuga jooksujalanud, siis hakkavad väga lihtsalt jala võlvi peale. Olen ise seda kogenud. Jooksujalats peab hea olema

üks parimaid jooksuradasi, mida mina olen kasutanud on põllu peal jooks. väga super tegevus ja pehme pinnase tõttu väsitab meeletult (in a good way)

Mcprophet
    Member

ratas hakkab jah räigelt hargivahele. ma ei ole siiani aru saanud kas sellel nö peenikesel sadulal on ka mingi effekt-või ei?

kas keegi on ostnud selle toitumiskava, on temast kindlasti kasu?

bumer325i
    Member

ratas hakkab jah räigelt hargivahele. ma ei ole siiani aru saanud kas sellel nö peenikesel sadulal on ka mingi effekt-või ei?

kas keegi on ostnud selle toitumiskava, on temast kindlasti kasu?

paljud on ostnud seda toitumiskava, anna ise ostes võimalikult palju informatsiooni ja ta hakkab toimima, kui sellest kavast kinni pidada

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.