Jook peale trenni ?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » Jook peale trenni ?
- This topic has 15 replies, 11 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
Rambo vend.
-
AutorPostitused
-
oktoober 7, 2005 at 3:45 p.l. #5494
conan
MemberTere
Trenni alustan 10 min soojendus
seejärel ~60 min jõuharjutused
10 min ratas.venitused
Treeningu jooksul olen harjunud jooma 0,5 l spordijooki süsivesikute sisaldusega 6-8 g 100 ml kohta.
Nüüd tekib küsimus kas ka peale trenni on vaja juua ja kui tähtis see on ?
oktoober 7, 2005 at 5:13 p.l. #60339ROtter
MemberPeale koormust on vajalik samuti juua taastumisprotsesside kiirendamiseks ja energiavarude täiendamiseks.Selleks sobivad spordijoogid või õunamahl segatud mineraalveega vahekorras 1:2.
oktoober 7, 2005 at 7:39 p.l. #60342WinchesterMan
MemberKas sobib ka Aura Active mahlajook?
oktoober 8, 2005 at 7:21 e.l. #60371vend vähk
ModeratorWinchesterMan!
Jah, ikka sobib, aga Arctic Spordi joogid on vast paremad ja kasulikumad:-)
oktoober 8, 2005 at 7:28 e.l. #60372builder
Memberreklaamida oskab igaüks.aga minuarust on peale trenni spets pulbrid kah olemas,tavaliselt mahlaga miksitakse. amazon poest ei ole vaadanud ise mis sobiks. aga ise olen joonud sellist :
http://www.nutriclick.com/fichaproducto/products_id/345
ei teagi kas eestis seda müügil on.mina sain seda teisest riigist
oktoober 8, 2005 at 7:58 p.l. #60161St
MemberWinchesterMan!Jah, ikka sobib, aga Arctic Spordi joogid on vast paremad ja kasulikumad:-)
Mina tarvitan ka neid, sest ei pea vajalikuks pulbritega jännata ja tõesti mineraale ja vitamiine on neid ka!
oktoober 9, 2005 at 8:56 p.l. #60446WinchesterMan
MemberEks ma siis proovin vähem Limpat osta ja rohkem Kiivikase pildiga Arcticut osta

Aga täna soovituse eest!
oktoober 11, 2005 at 8:46 p.l. #60542killu88
MemberSee ika ei loe mis pilt arcticu joogi on need sordid on kõik sama kasulikud ja seal erinevusi minu teada erilist ei ole nii et võid igasugust arcticut osta;)
oktoober 12, 2005 at 6:44 e.l. #60546WinchesterMan
MemberSee ika ei loe mis pilt arcticu joogi on need sordid on kõik sama kasulikud ja seal erinevusi minu teada erilist ei ole nii et võid igasugust arcticut osta;)Seda ma tean isegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma lihtsalt panin väikse “killu”.
oktoober 12, 2005 at 2:33 p.l. #60558conan
MemberNo ma joongi seda articut.
Üks trennis + teine peale trenni. 1 l kokku siis.
On see norm või pingutan üle? mass 65kg
oktoober 13, 2005 at 6:52 e.l. #60586muc
MemberPingutad üle. Trenni ajal joo vett!
oktoober 14, 2005 at 6:41 p.l. #60651conan
MemberPingutad üle. Trenni ajal joo vett!Miks nii ? Treener soovitas juua trenni ajal spordijooki, aitavad lihasmassi kasvatada.
oktoober 15, 2005 at 4:41 e.l. #60434Annika Pärtel
MemberKui eesmärgiks natuke rasva% ka vähendada, siis trenni ajal ei ole mõtet värvilisi jooke manustada. Peale trenni sobivad väga hästi näiteks viljaliha sisaldusega mahlad (viinamari vm 100%-ne)
oktoober 15, 2005 at 9:01 e.l. #55278conan
MemberKui eesmärgiks natuke rasva% ka vähendada, siis trenni ajal ei ole mõtet värvilisi jooke manustada. Peale trenni sobivad väga hästi näiteks viljaliha sisaldusega mahlad (viinamari vm 100%-ne)Eesmärk saada massivseks.
oktoober 15, 2005 at 10:54 e.l. #60658Rambo vend
MemberMiks nii ? Treener soovitas juua trenni ajal spordijooki, aitavad lihasmassi kasvatada.Spordijoogi tootjad teavad väga hästi, et põhiline klientuur on neil joogipudeliga mööda saali jalutavad kujud, kes eriti ei higista. Sellepärast ongi need joogid tehtud liiga kanged, kuid maitsvad. Korraliku pingelise trenni ajal ei suuda organism seda siirupit omastada vaid see jääb makku loksuma. Ise olen korduvalt selle käes vaevelnud, kui näiteks kuskil maratonil on mõnes joogipunktis liiga kange segu tehtud.
Valmisjoogid tuleks kõik julgelt veega pooleks jagada, hea maitse kaob küll ära, aga organism võtab selle kõik ilusti vastu.
See tekst on rohkem mõeldud aeroobse treeningu kohta, aga ega kangi lükates ka hea ei ole, kui mingi kompott kõhus loksub.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.