Skip to main content

jooga?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » jooga?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    j6ujunn
    Member

Terv!

Kas ntx 1h jooga/pilates läheb aeroobse alla või anaeroobse ja kui kas seda võib teha ntx 3x nädalas jooksu asemel,lihtsalt jooga meeldib rohkem <_<“>

tereummikust
    Member

Mina isiklikult joogat trenniks ei nimetaks.

j6ujunn
    Member

Mina isiklikult joogat trenniks ei nimetaks.

kaloried ta eriti ei põleta jah

Raivo Piiber
    Member

kaloried ta eriti ei põleta jah

On teist keegi joogatrennis käinud? Pilateses? Shindos? Tehke läbi ja rääkige pärast seda, kuidas oli!

j6ujunn
    Member

On teist keegi joogatrennis käinud? Pilateses? Shindos? Tehke läbi ja rääkige pärast seda, kuidas oli!

käisin joogas,meeldiv oli,eks koormust ikka sai kindlasti,kuid ei saa jah võrrelda raua tõstmisega

Raivo Piiber
    Member

käisin joogas,meeldiv oli,eks koormust ikka sai kindlasti,kuid ei saa jah võrrelda raua tõstmisega

No kindlasti mitte, ma ei pidanudki seda silmas. Mina olin näiteks pärast shindo-trenni ikka jupp aega oimetu … Jõusaalitreeningule vahelduseks on jooga väga hea <_<“>

Terv!

Kas ntx 1h jooga/pilates läheb aeroobse alla või anaeroobse ja kui kas seda võib teha ntx 3x nädalas jooksu asemel,lihtsalt jooga meeldib rohkem <_<“>

Samuti ei liigitaks teda aeroobse alla, liiatigi siis veel anaeroobse. Tegemist on ju suures osas venitustega, lisaks veidike ka kerget lihastreeningut. Kalorikulu on väike, samas tasub meeldivuse korral asja kidlasti lisaks jõusaalile harrastada- hästivenitatud lihast taastub jõutreeningust paremini.

Kui eesmärk on jooksuga midagi saavutada (suurem päecvane kalorikulu, kaalulangus), siis joogat selle asemel seda kindlasti soovitada ei saa, need kaks pole võrreldavad. Näiteks kord-paar nädalas lisaks jooksule on jooga aga igati tervitatav.

tereummikust
    Member

Ja ma olen joogatrennis päris mitmeid kordi käinud, et paremini venida. Tuleb suureks kasuks, kui võitluskunstidega tegeleda.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.