Jõhkrad käed
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Jõhkrad käed
- This topic has 30 replies, 15 voices, and was last updated 13 years, 6 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 30, 2012 at 6:14 e.l. #93408
-TANK-
MemberZack Khan

mai 30, 2012 at 6:27 e.l. #93391t0lulyli
MemberZack Khan-il on nägu ka imelik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2012 at 7:08 e.l. #92756Janika Aavamägi
MemberKurat keegi jobu on teema nime ära muutnud. Algne nimi oli “Värdjad käed” mitte mutantide käed.
Tänan, võtan au endale.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga olen avatud teistele pakkumistele, mida panna teema nimeks, kuid esialgne nimetus ei sobinud Fitness.ee keskkonda.
mai 30, 2012 at 7:27 e.l. #93281-TANK-
MemberTänan, võtan au endale.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga olen avatud teistele pakkumistele, mida panna teema nimeks, kuid esialgne nimetus ei sobinud Fitness.ee keskkonda.
Kas ei sobinud suured tähed või sõna värdjas?
Sõna värdjas ei ole ju iseenesest kuidagi paha – Alo võttis seda lausa komplimendina.
Ja võtaks ka mina, kui mul sellised käed oleks.
Pigem on negatiivne sõna mutant, mis viitab GMO-le või geenidopingule.
Vahepeal tundub, et siin portaalis minnakse tsenseerimisega liiga kaugele, kui juba pea suvalisi sõnu hakatakse filtreerima.
mai 30, 2012 at 8:17 e.l. #93255Ak_47
MemberSõna värdjas ei ole ju iseenesest kuidagi paha
Kui võtad arvesse, kui palju noori siinset keskkonda külastab, siis on selline tsensuur õigustatud. Ei saa ju foorumile panna al. 18 piirangut
mai 30, 2012 at 8:24 e.l. #93245Janika Aavamägi
MemberFitness.ee peatoimetajana võtan õiguse muuta foorumiteemasid ilma ette teatamata, kui näen sel vajadust ning kui see tegevus on põhjendatud. Teema sees ei keela ma kasutamast väljendit “Värdjate käed”.
Kuid arvestades, kuidas sõna “värdjas” on kasutusel igapäevaelus, kahjuks, siis pole selle taga ei midagi positiivset, veel vähem esinduslikku.
Kuid olen hea meelega endiselt nõus, leidma parema parima nime antud teemale, mille sisu iseenesest on väga hea!
Mõistvat suhtumist lootes
Janika Jürgenson
mai 30, 2012 at 8:48 e.l. #93201-TANK-
MemberKui võtad arvesse, kui palju noori siinset keskkonda külastab, siis on selline tsensuur õigustatud. Ei saa ju foorumile panna al. 18 piirangut

Kui nüüd ropendamisest rääkida, siis on meil vanuritel 10-18 aastastelt rohkem õppida kui vastupidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti on selles vanuses “halbade” sõnade kasutamine oluliselt tihedam ja loomulikum.
Kuid arvestades, kuidas sõna “värdjas” on kasutusel igapäevaelus, kahjuks, siis pole selle taga ei midagi positiivset, veel vähem esinduslikku.
Kuid olen hea meelega endiselt nõus, leidma parema parima nime antud teemale, mille sisu iseenesest on väga hea!
Kui teema nime ei muudetud suurte tähtede pärast siis pakun välja:
1. JÕHKRAD KÄED
2. JULMAD KÄED
mai 30, 2012 at 9:07 e.l. #93152-TANK-
MemberPäris suured sarnasused Aloga

…jutus on iva sees!
Lesukovi kuivemat vormi ka kõrvale:

mai 30, 2012 at 10:07 e.l. #93101Janika Aavamägi
MemberKui nüüd ropendamisest rääkida, siis on meil vanuritel 10-18 aastastelt rohkem õppida kui vastupidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti on selles vanuses “halbade” sõnade kasutamine oluliselt tihedam ja loomulikum.
Kui teema nime ei muudetud suurte tähtede pärast siis pakun välja:
1. JÕHKRAD KÄED
2. JULMAD KÄED
Kahjuks läbivat suurtähte teemade nimedesse üldjuhul ei pane, on küll erandeid. Aga “Jõhkrad käed” ?
mai 30, 2012 at 10:15 e.l. #93064Akrapovic
MemberKahjuks läbivat suurtähte teemade nimedesse üldjuhul ei pane, on küll erandeid. Aga “Jõhkrad käed” ?
“Jõhkrad käed” Sobib küll hästi !
mai 30, 2012 at 10:16 e.l. #93052-TANK-
MemberKahjuks läbivat suurtähte teemade nimedesse üldjuhul ei pane, on küll erandeid. Aga “Jõhkrad käed” ?
Olgu siis “Jõhkrad käed”
Aga mille alusel erandeid teemade nimedes? …edaspidiseks teadmiseks (mulle ja teistele)
juuni 27, 2012 at 2:28 p.l. #318991vend vähk
ModeratorOlgu siis “Jõhkrad käed”
Aga mille alusel erandeid teemade nimedes? …edaspidiseks teadmiseks (mulle ja teistele)
Näo järgi. Mina paneksin Tangile üldse siinviibimise keelu ja saadaksin lamba või kirstuga paraadile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2012 at 2:34 p.l. #320314t0lulyli
Member2.10 poseerib ka
juuli 22, 2012 at 3:35 p.l. #320319gmaster
MemberGregg Valvolino
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2012 at 6:00 p.l. #320327-TANK-
MemberNo krt. Syntoli käsi siin näha ei tahaks…..
Aga mis puutub vend Vähki siis tal ei peaks üldse siia “Jõhkrate käte” teemasse asja olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.