jõhker stack
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » jõhker stack
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
Amarillo.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2009 at 12:22 p.l. #15034
iõhker isa
Membertere, et siis küsimus treeningeelese lisandite kohta, kas nad võivad üksteisele vastandlikult mõjuda või ainult täiustavad ükstesit, minu andmetel neid koos tarivtades saab ainult parema efecti, aga pange oma kommentaar ja arvamus treeningeelse stacki kohta!
1)kofeiin
2)1.5g tauriini
3)2.5g kreatiinetüülestrit
4)1.5g beta-alaniini
5)5g glutamiini
6)5g BCCA
7) väga jõhker multivitamiin
sama võtan ka peale trenni, kofeiin,multivitamiin puudub, kus 30g valke ja 60g kombineeritud süsivesikuid, mis arvate?
mai 6, 2009 at 12:30 p.l. #194656jrx
MemberMa arvan, et sinu uriin on suht kallima keemilise koostisega kui minu oma…
…aga nüüd tõsisemalt, kaua trenni oled teinud, mida seal trennis täpselt teed ning mis eesmärgid on. Näiteks enne jalgpallitrenni on midagi muud kui…
mai 6, 2009 at 12:37 p.l. #194657iõhker isa
MemberMa arvan, et sinu uriin on suht kallima keemilise koostisega kui minu oma……aga nüüd tõsisemalt, kaua trenni oled teinud, mida seal trennis täpselt teed ning mis eesmärgid on. Näiteks enne jalgpallitrenni on midagi muud kui…
kulturism, üle 3a
mai 6, 2009 at 12:41 p.l. #194658Goleteral
Membertere, et siis küsimus treeningeelese lisandite kohta, kas nad võivad üksteisele vastandlikult mõjuda või ainult täiustavad ükstesit, minu andmetel neid koos tarivtades saab ainult parema efecti, aga pange oma kommentaar ja arvamus treeningeelse stacki kohta!1)kofeiin
2)1.5g tauriini
3)2.5g kreatiinetüülestrit
4)1.5g beta-alaniini
5)5g glutamiini
6)5g BCCA
7) väga jõhker multivitamiin
sama võtan ka peale trenni, kofeiin,multivitamiin puudub, kus 30g valke ja 60g kombineeritud süsivesikuid, mis arvate?
Väärt stack, ise võtan tavapärast vadakuvalku(BCAA+glutamiiniga) + süsivesikud, hommikuti multivitamiin..
Mõtlen ka vaikselt kreatiini ja beta-alaniini peale, eks näis – oleneb rahalisest seisust..
mai 6, 2009 at 12:49 p.l. #194661jrx
MemberSmõttes kui raha on, siis miks mitte.
Aga multivitamiin mitu korda päevas ei ole küll hea… pealegi on osad vitamiinid rasvlahustuvad…
mai 6, 2009 at 1:05 p.l. #194663bohemianrhapsody
MemberMa arvan, et suurepära(kuli)ne effekt tuleb ainult rahakotile. Kombineerida lisandeid on hea, aga kas nüüd kõike korraga on mõtet võtta, see on juba teine lugu. Aga jah, proovida ju võib.
mai 6, 2009 at 1:45 p.l. #194666extrance
MemberOijah raske see elu
mai 6, 2009 at 2:39 p.l. #194678Amarillo
MemberSmõttes kui raha on, siis miks mitte.Aga multivitamiin mitu korda päevas ei ole küll hea… pealegi on osad vitamiinid rasvlahustuvad…
opti-men, seal 3 tabletti päeva norm, ma võtan 1 igapäev ja 2 kui on treeningpäev ja see ei lähe kalliks, mingi 25 eek max kompoti hind.
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.