Skip to main content

jõhker stack

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » jõhker stack

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    iõhker isa
    Member

tere, et siis küsimus treeningeelese lisandite kohta, kas nad võivad üksteisele vastandlikult mõjuda või ainult täiustavad ükstesit, minu andmetel neid koos tarivtades saab ainult parema efecti, aga pange oma kommentaar ja arvamus treeningeelse stacki kohta!

1)kofeiin

2)1.5g tauriini

3)2.5g kreatiinetüülestrit

4)1.5g beta-alaniini

5)5g glutamiini

6)5g BCCA

7) väga jõhker multivitamiin

sama võtan ka peale trenni, kofeiin,multivitamiin puudub, kus 30g valke ja 60g kombineeritud süsivesikuid, mis arvate?

jrx
    Member

Ma arvan, et sinu uriin on suht kallima keemilise koostisega kui minu oma…

…aga nüüd tõsisemalt, kaua trenni oled teinud, mida seal trennis täpselt teed ning mis eesmärgid on. Näiteks enne jalgpallitrenni on midagi muud kui…

iõhker isa
    Member

Ma arvan, et sinu uriin on suht kallima keemilise koostisega kui minu oma…

…aga nüüd tõsisemalt, kaua trenni oled teinud, mida seal trennis täpselt teed ning mis eesmärgid on. Näiteks enne jalgpallitrenni on midagi muud kui…

kulturism, üle 3a

Goleteral
    Member

tere, et siis küsimus treeningeelese lisandite kohta, kas nad võivad üksteisele vastandlikult mõjuda või ainult täiustavad ükstesit, minu andmetel neid koos tarivtades saab ainult parema efecti, aga pange oma kommentaar ja arvamus treeningeelse stacki kohta!

1)kofeiin

2)1.5g tauriini

3)2.5g kreatiinetüülestrit

4)1.5g beta-alaniini

5)5g glutamiini

6)5g BCCA

7) väga jõhker multivitamiin

sama võtan ka peale trenni, kofeiin,multivitamiin puudub, kus 30g valke ja 60g kombineeritud süsivesikuid, mis arvate?

Väärt stack, ise võtan tavapärast vadakuvalku(BCAA+glutamiiniga) + süsivesikud, hommikuti multivitamiin..

Mõtlen ka vaikselt kreatiini ja beta-alaniini peale, eks näis – oleneb rahalisest seisust..

jrx
    Member

Smõttes kui raha on, siis miks mitte.

Aga multivitamiin mitu korda päevas ei ole küll hea… pealegi on osad vitamiinid rasvlahustuvad…

Ma arvan, et suurepära(kuli)ne effekt tuleb ainult rahakotile. Kombineerida lisandeid on hea, aga kas nüüd kõike korraga on mõtet võtta, see on juba teine lugu. Aga jah, proovida ju võib.

extrance
    Member

Oijah raske see elu

Amarillo
    Member

Smõttes kui raha on, siis miks mitte.

Aga multivitamiin mitu korda päevas ei ole küll hea… pealegi on osad vitamiinid rasvlahustuvad…

opti-men, seal 3 tabletti päeva norm, ma võtan 1 igapäev ja 2 kui on treeningpäev ja see ei lähe kalliks, mingi 25 eek max kompoti hind.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.