Jogurt peale trenni
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Jogurt peale trenni
- This topic has 26 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
juuli 9, 2009 at 1:28 p.l. #206443
vormel
MemberPett on ka täitsa hea jook peale trenni, 1 pakk petti ja banaani ka ja ongi vaese mehe proteiinisheik olemas.
juuli 9, 2009 at 1:29 p.l. #206444jrx
MemberOeh.
Jogurt tavainimesele peale trenni väga hea.
Maitsestamata jogurti GI = madal.
Rasvavabas jogurtis nt. palju suhkrut = kõrge GI.
Valgu KIIRUS on üle hinnatud. Vabade aminohapete reserv jne…
juuli 9, 2009 at 2:05 p.l. #206448Madis232
Membertarmzz tee palun GI mõiste endale selgeks :
The glycemic index is a measurement of the type or quality of carbs in a particular food, and how fast 50 grams of this carbohydrate raises blood glucose levels, (and consequent insulin secretion and effects produced by the pancreas) as it is digested.
vaevalt postitaja mõtles nüüd maitsestamata, 3,5 % jogurtit siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2009 at 2:27 p.l. #206460JamesC
Membertarmzz tee palun GI mõiste endale selgeks :The glycemic index is a measurement of the type or quality of carbs in a particular food, and how fast 50 grams of this carbohydrate raises blood glucose levels, (and consequent insulin secretion and effects produced by the pancreas) as it is digested.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis see GI eestikeeles ikkagi on?
juuli 9, 2009 at 2:30 p.l. #206461Vilps
MemberAga mis see GI eestikeeles ikkagi on?Glükeemiline indeks.
juuli 9, 2009 at 4:47 p.l. #206478taliindrek
MemberKuidas muidu joogijogurti ning Whey kokkusegamine on, kas tükki ei jää ning maitse jääb ok?
juuli 9, 2009 at 5:16 p.l. #206485tarmzz
Membertarmzz tee palun GI mõiste endale selgeks :The glycemic index is a measurement of the type or quality of carbs in a particular food, and how fast 50 grams of this carbohydrate raises blood glucose levels, (and consequent insulin secretion and effects produced by the pancreas) as it is digested.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oi kui tore, madis-poiss, sa oskasid google-sse GI trükkida – seda juba igaüks teha ei oska!! Aga selle asemel, et minuga paukuda, oleksid võinud hoopis ise definitsiooni läbi lugeda..
Ma tean, mis GI on. Rein Jalaku raamatus ongi arvestatud sellega, et jogurteid on erinevaid ja seega on pandud portsjoniks, mis annab 50 g süsivesikuid 300-800 g (seega peakski see varieeruma magusast jogurtist kuni maitsestamata jogurtini).
Jäätis on samuti madala GI-ga (glasuur ei ole jäätis), ning näiteks viinamarjad,apelsin ning apelsinimahl on keskmise GI-ga (samuti näiteks biskviitkook!!!, kaerahelbeküpsised, spagetid).
Ja keegi siin ütles, et sai jogurtiga 6 kuuga 10 kg juurde.. Palju õnne, aga ilmselt on lihast sellest 10 kg-st siiski parimal juhul ainult 3 kg.
juuli 9, 2009 at 5:29 p.l. #206492timo116
MemberJa keegi siin ütles, et sai jogurtiga 6 kuuga 10 kg juurde.. Palju õnne, aga ilmselt on lihast sellest 10 kg-st siiski parimal juhul ainult 3 kg.Rasvaprotsent jäi püsima ~11% juurde …
juuli 9, 2009 at 5:44 p.l. #206493Jarmo Oberst
MemberJa keegi siin ütles, et sai jogurtiga 6 kuuga 10 kg juurde.. Palju õnne, aga ilmselt on lihast sellest 10 kg-st siiski parimal juhul ainult 3 kg.Kui tegu algajaga siis võib lihaskasv olla oluliselt suurem.
juuli 9, 2009 at 5:45 p.l. #206495xintoc
MemberMina soovitan jogurtit…võtsin 6 kuuga juurde ~10kg…ning ei ütleks, et see rasva arvelt suuremosa oleks tulnud..Täiesti võimali, aga jogurt ei ole põhiosa dieedist. Ma olen suur jogurti sõber, aga siiski eelistan mitmekesisust menüüs. Ma olen 4 kuuga umbes 6,5 kg juurde võtnud ja rasvaprotsent on pigem väiksemaks läinud. Piisavalt aeroobset ajab asja ära. Aga liha pole ta asendanud mitte kunagi.
juuli 11, 2009 at 6:06 p.l. #206712kadrosoft
MemberAga klaasike jogurtit hommikusöögi kõrvale? Ma mõtlesin, et kui soovitatakse piimatooteid siis ehk hakkaks hommikuti söögi kõrvale jogurtit jooma mahla asemel.
juuli 11, 2009 at 6:27 p.l. #206713tereummikust
MemberAga klaasike jogurtit hommikusöögi kõrvale? Ma mõtlesin, et kui soovitatakse piimatooteid siis ehk hakkaks hommikuti söögi kõrvale jogurtit jooma mahla asemel.Aga miks mitte?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.