Skip to main content

Jay Cutler – ONE STEP CLOSER DVD

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Jay Cutler – ONE STEP CLOSER DVD

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    sportlab.ee
    Member

Sai soetatud selline DVD.

Film on peaaegu 6 tundi pikk, algselt näitab , kuida Jay treenib 4 nädalat enne Mr Olümpiat, võistluste muljed ja palju muud.

Samuti näed kaadreid 2005a Mr Olümpia eelvoorust, finaalist ja Pump ruumist. See on midagi enamat, kui lihtsalt treening video, One Step Closer näitab täiesti uut taset inimestele, kuida IFBB PRO elab, treenib, sööb ühelt kõigi aegade parimast kulturistist.

Parim DVD kulturistist, mida olen näinud ning suvel on oodata ka Ronnie Colemanilt uut DVD’d.

soovitan kõigil osta

küll JAY C. saab oma MR Olümpia võidu ka kätte ehk juba see aasta ?

Biitseps
    Member

Kust ostsid ,palju maksis ?

sportlab.ee
    Member

otse jay cutleri käest 40 + 10 = dollarit

aga vist paneme ka enda poodi müüki

TANK
    Member

Jay ei saa seda tiitlit kätte…. Oodaku kuitahes kaua ikka on tema janu ja keegi teine on Sprite…

nagu Coleman ütles et järgmine mees kes saab mr. Olympiaks on Vic Martinez

muc
    Member

Olen sama meelt- Jay’st ei saa kunagi Mr. Olympia. Samamoodi nagu Labrada oli kogu aeg Haney järel teine, on nüüd Jay Roni järel. Üks küsimus on, kaua Coleman veel võistleb, sest seni ei pääse troonile keegi teine. Kui veel piisavalt pikalt, siis võib tiitlipärijaks osutuda kasvõi keegi, kes on siiani esikuuikust välja poole platseerunud.

sportlab.ee
    Member

isiklikult arvan, et jay’l on elu parim võimalus ronniet võita ning kui Ei, siis küll see aeg tuleb.

ise näen Top3-s ka varsti B. Warreni

joker
    Member

Ikkagi meeldib mulle Jay rohkem ja loodan, et ta Ronnie ä võidab.

Et Jay Cutler kui sa seda loed (milles ma ei kahtle), siis tea, et ma hoian sulle pöialt <_<“>

muc
    Member

Branch hiilgab ainult massiga. Mingit hullu detaili küll kusagilt ei paista. Samas viimase aja trend on jälle tohutu lihasmass enne ilusaid proportsioone, nii et mine tea, ehk ongi varsti 3 seas.

jrx
    Member

Jokerile meeldib Jay rohkem raudselt soengu pärast…

sportlab.ee
    Member

Jokerile meeldib Jay rohkem raudselt soengu pärast…

hehe

jrx
    Member

Aga närvidele võib käia küll selline asi…

Aga noh… eks igaüks teeb oma valiku ise, kui võtab eluteeks spordiala, kus trenn, vaevanägemine ja ohverdused on tõsised ja mehed sportlased, aga võistlus on mingi pagana segu hetkemallidest, missivalimistest ja hookuspookusest…

Marek Kalmus
    Member

Aga närvidele võib käia küll selline asi…

Aga noh… eks igaüks teeb oma valiku ise, kui võtab eluteeks spordiala, kus trenn, vaevanägemine ja ohverdused on tõsised ja mehed sportlased, aga võistlus on mingi pagana segu hetkemallidest, missivalimistest ja hookuspookusest…

………………kohtunike ###### sügamisest……. <_<“>

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.